W wężowym cz.2
Re: W wężowym cz.2
O mamusiu...
Ja chyba niedawno posadziłam trzy
Wiosną się okaże 
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Siberciu to będziesz miała fajny efekt szybciej niż ja
Ja chcąc miec dużo różnych sadzę po jednej cebulce i zanim urośnie ładna kępa w której najfajniej się prezętują,to trzeba trochę poczekac
Ja chcąc miec dużo różnych sadzę po jednej cebulce i zanim urośnie ładna kępa w której najfajniej się prezętują,to trzeba trochę poczekac
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Grazia kupujemy w tym roku znowu lilije??? Jakbyś robiła jakieś zakupy internetowe to daj znać. Pasuje mi kilka bylinek no i oczywiście lilii nigdy dość.
Ja sama mam chęć jeszcze zaliliować swoja działeczkę:)
Ja też czasem kupuję po 1 jak są dość drogie, ale jak pakowane po 3 to biorę 3.
Ludzie kupują od razu po 10, efekt jest porażający, ale ja lubię czekać na własny przychówek, to prawie jak rodzenie dzieci ;-)
Ludzie kupują od razu po 10, efekt jest porażający, ale ja lubię czekać na własny przychówek, to prawie jak rodzenie dzieci ;-)
Ja z Liii to na razie po 1 kupowałam. Ale gdzieś w pewnym nie targowym miejscu bym kupiła właśnie po 3 lilie.
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Twoje mietelniki równie dorodne jak u Twojej Mamy. W jesiennej szacie też
Je się łatwo wyrywa więc z nadmiarem siewek nie powinno być dużego problemu.
Moje muszę przesadzić na inny teren, bo pewnie są słabsze na tym samym miejscu kolejny rok z rzędu. Zasada powszechna u roślin ale jakoś w natłoku spraw wiosną nie zadbałem o mietelniki
Je się łatwo wyrywa więc z nadmiarem siewek nie powinno być dużego problemu.
Moje muszę przesadzić na inny teren, bo pewnie są słabsze na tym samym miejscu kolejny rok z rzędu. Zasada powszechna u roślin ale jakoś w natłoku spraw wiosną nie zadbałem o mietelniki
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Grażynko te lelije to aż u mnie zapachniały a teraz to podwójnie pachną
ale miło pooglądać takie cudeńka
ale miło pooglądać takie cudeńka
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Ale, ale, nie można zapominać, że hostki królowe!Siberia pisze:Marta kulkowa dalej mobinguje?![]()
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Podobno nadszedł już ten czas gdy zamiast cześc mówi się "Ło matkoa ale zimno"...ale ja się jednak przywitam normalnie...Witajcie
...a zmno dziś łokropnie...
Iwonko pewnie że kupujemy...Ja już miałam ochotę jesienią coś tam w cebulach zamówic ale kurcze drogo mieli
Oczywiście gdy coś wypatrzę to Cię poinformuję
Uluś zaliliuj...one cudne są i żałowac na pewno nie będziesz
Ja mogę polecic cebule.pl...zamawiałam wiosną lilije i wszystkie się zgadzały...mają też bylinki ale z tym już różnie bywa
Siberciu ale skojarzenie
Niii... 10 jednakowych...nieee...ja jestem zła jak mi się 3 takie same trafi a miałabym sama z nieprzymuszonej woli 10 takich samych zakupic...Jednak wolę na efekt poczekac a miec kilka różnych
Jacku a ja jeszcze inne zastosowanie mietelnika znalazłam.Wysuszony posłużył jako ubranko dla roślinek...np.klonowi palmowemu takie mietelnikowe odzienie zrobiłam.

Martuś a hostki to co innego...nawet kilka już mam...skromniutko ale zaczątek już jest.Kilka jeszcze tymczasowo zadołowanych czeka na swoje miejsce,ale jakoś na razie nic odpowiedniego nie wymyśliłam

Stasiu a co powiesz na takie w odcieniach różu

Iwonko pewnie że kupujemy...Ja już miałam ochotę jesienią coś tam w cebulach zamówic ale kurcze drogo mieli
Oczywiście gdy coś wypatrzę to Cię poinformuję
Uluś zaliliuj...one cudne są i żałowac na pewno nie będziesz
Ja mogę polecic cebule.pl...zamawiałam wiosną lilije i wszystkie się zgadzały...mają też bylinki ale z tym już różnie bywa
Siberciu ale skojarzenie
Jacku a ja jeszcze inne zastosowanie mietelnika znalazłam.Wysuszony posłużył jako ubranko dla roślinek...np.klonowi palmowemu takie mietelnikowe odzienie zrobiłam.

Martuś a hostki to co innego...nawet kilka już mam...skromniutko ale zaczątek już jest.Kilka jeszcze tymczasowo zadołowanych czeka na swoje miejsce,ale jakoś na razie nic odpowiedniego nie wymyśliłam

Stasiu a co powiesz na takie w odcieniach różu

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Graziu super kubraczek z mietelnika
Zdjęcia z sezonu urocze.
Pozdrawiam
Zdjęcia z sezonu urocze.
Pozdrawiam
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko świetny pomysł miałaś na wykorzystanie mietelnika. Nie dość , że jako ubranko cieplutki , to jeszcze rewelacyjnie wygląda i zdobi ogród 
Siejmy więc mietelniki 
No musiałaś coś wymyślić, żeby pokazać przewagę pseudokulek nad prawdziwymi?
Mnie jednak nie przekonałaś
Choć przyznać muszę, że całkiem udane z nich chochoły!