Co się dzieje w dziale Orchidarium ?
Co się dzieje w dziale Orchidarium ?
Bardzo bym prosiła Administratora o zastanowienie się - Co spowodowało w tej sekcji zamknięcie tak dużej ilości wątków w jednym dniu ? Czy nie należałoby uzdrowić tą chorą atmosferę, która od jakiegoś czasu zadomowiła się tam i z dnia na dzień staje się coraz gorsza.
Pozdrawiam ! Regina
Pozdrawiam ! Regina
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Co się dzieje w dziale Orchidarium ?
Proszę o konkrety. To że kilka Osób uległo presji innej Osoby, by demonstracyjnie zamknąć wątki, nie przesądza o tym by zmieniać Ekipę oddanych bezinteresownie Moderatorów. Przestrzeganie i wymaganie stosowania się do zasad Regulaminu jest celowe i w imię porządku i czystego korzystania z treści zasadne.
Pozdrawiam serdecznie i informuję że Moderator Jovanka jest Osobą do której mam bardzo duże zaufanie i bardzo proszę o stosowanie się do Jej wskazówek.
Jestem w obowiązku poinformować iż dublowane loginy będą prowadzić do wiecznej blokady IP bez ostrzeżenia. Musimy pilnować tej zasady choćby z powodu pilnowania prawa do jednego głosu w konkursach.

Pozdrawiam serdecznie i informuję że Moderator Jovanka jest Osobą do której mam bardzo duże zaufanie i bardzo proszę o stosowanie się do Jej wskazówek.
Jestem w obowiązku poinformować iż dublowane loginy będą prowadzić do wiecznej blokady IP bez ostrzeżenia. Musimy pilnować tej zasady choćby z powodu pilnowania prawa do jednego głosu w konkursach.

- Lorrie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Czy w związku z tym atakiem przestałam otrzymywać na swojego maila informacje o tym, że w obserwownych przeze mnie wątkach pojawiły sie nowe wpisy?
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Nie , całe forum i informacje powinny dochodzić bez zmian
Czy jeszcze ktoś z Państwa przestał otrzymywać powiadomienia
Jeśli tak , trzeba będzie zanalizować sam serwer (cześć za pocztę odpowiedzialną ) po uszkodzeniu jakie nastąpiło wczoraj.
Czy jeszcze ktoś z Państwa przestał otrzymywać powiadomienia
Jeśli tak , trzeba będzie zanalizować sam serwer (cześć za pocztę odpowiedzialną ) po uszkodzeniu jakie nastąpiło wczoraj.
- Lorrie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
U mnie na pewno jest problem, właśnie od wczorajszego wieczoru. Sprawdzam ręcznie kto co napisał i mimo, że w wątkach wrze od dyskusji ja nie dostaje powiadomień
Do teraz nie ich nie dostaję ... 

- Administrator
- ---
- Kontakt:
Uszkodzenie może być większe niż myślałem
Niektórzy się dziwią że piszę iż atak był pewnych osób (niestety personalnie nie wiem kto ), bo był i że to wymyślam.... ech...
Coż poradzić
Jutro będę analizował serwer, dziś nie mam możliwości
Niektórzy się dziwią że piszę iż atak był pewnych osób (niestety personalnie nie wiem kto ), bo był i że to wymyślam.... ech...
Coż poradzić
Jutro będę analizował serwer, dziś nie mam możliwości