Tylko wcześniej.. objadły mi większość liści z róż

Cieszę się, kiedy do mnie przylatują...Chociaż dzisiaj, oprócz motyli, miałam całe gromady pszczółek na rozchodnikach i to też jest wspaniały widok jak te pracowite owady się uwijają :P
  Cieszę się, kiedy do mnie przylatują...Chociaż dzisiaj, oprócz motyli, miałam całe gromady pszczółek na rozchodnikach i to też jest wspaniały widok jak te pracowite owady się uwijają :P 

. Czego Ona tam nie ma ; piękne tojady , ciekawe odmiany hortensji , variegatowe odmiany krzewuszek , datury , a nawet truskawki variegatki
 . Czego Ona tam nie ma ; piękne tojady , ciekawe odmiany hortensji , variegatowe odmiany krzewuszek , datury , a nawet truskawki variegatki   . Różnorakie oleandry , krzewy i krzewinki . Długo by wymieniać , ale szokiem dla mnie była ogromna kolekcja hipeastrum , fiołków , ze szczególnym zwróceniem uwagi na orchidarium
 . Różnorakie oleandry , krzewy i krzewinki . Długo by wymieniać , ale szokiem dla mnie była ogromna kolekcja hipeastrum , fiołków , ze szczególnym zwróceniem uwagi na orchidarium   
   .
 . ) .
 ) . za miodzik rzepakowy
 za miodzik rzepakowy   . Od jutra zaczynam kurację .
 . Od jutra zaczynam kurację .

Grażynko:przyczajony tygrys ukryty smokkogra pisze:Przyczaiłam się i też czekam na te ścieżki.
 u mnie ostatnio pojawił się w wannie
 u mnie ostatnio pojawił się w wannie   zobacz sama
 zobacz sama  

O tej porze Grażynko-mój ogród już zasypiagrazynarosa22 pisze:Ewę gdzie indziej widac a do siebie nie zagląda.....czemu

. Kociamber w wannie
 . Kociamber w wannie   , pewnie pomagał Ci przy szlumbergerze
 , pewnie pomagał Ci przy szlumbergerze   .
 .

ale śliczny kotek
 ale śliczny kotek   

Zawsze taki chciałam stworzyć ale jakoś los mi nie sprzyja i zmusza do tworzenia od nowa
  Zawsze taki chciałam stworzyć ale jakoś los mi nie sprzyja i zmusza do tworzenia od nowa