Magic, trzykrotki są to bardzo fajne rośliny i uwielbiam ich zdolności ukorzeniania się
Jak już coś pokazały, to na pewno w przyszłym roku będziesz trzykrotkową potentatką, bo sobie rozmnożysz, ile będziesz chciała.
Bąbelki urocze. Chrapko, dzięki za odpowiedź, wszystko przez nasze kiepskie prawo w tym zakresie, no ale co zrobić...
Szkoda mi tylko, że ta paskowana cała uschła... Co prawda zostawiłam małe łodyżki, które mi po nich zostały, ale nie wiem czy coś z nich będzie... Poczta to jednak potrafi skutecznie popsuć humor . Już nie powiem jak wyglądały listki skrętnika... Co tu dużo mówić, do mnie to chociaż po sześciu dniach, ale jednak przyszły, a do lulki jeszcze nie!!! Chyba już drugi tydzień idą...
Wczoraj jeden został oficjalnie zamówiony i trafi do fajnego domku. Sama pojadę go zawieźć ponad 100km, więc będę mogła wylukać co i jak . Jak mi się nowa pani nie spodoba to wrrrr... kotka nie dostanie
Aha to w tym kubeczku są tez pasiaste same badylki? Jak tak to nie martw się wypuszcza korzonki ja kiedyś taki badylek włożyłam do wody i wypuścił listki i korzonki trzykrotki to wytrzymałe roślinki