Róże gagawi
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Róże gagawi
No... co tam? 

- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, gdzie zniknęłaś?
Znowu muszę za tą dziewczynę czynić honory pani na ogrodzie.
Zdradzę,że zaklęty krąg jest na ukończeniu.Wszystkie Colette się przyjęły i kwitły nawet po 30 kwiatów.Icebergi też się zadomowiły.Niestety dużo róż choruje.
Gagawi zajęta nową pracą i powrotami do domu dość póżnymi-stąd tak rzadko bywa na forum.Częściej można spotkać ją na blogu.
Zdradzę,że zaklęty krąg jest na ukończeniu.Wszystkie Colette się przyjęły i kwitły nawet po 30 kwiatów.Icebergi też się zadomowiły.Niestety dużo róż choruje.
Gagawi zajęta nową pracą i powrotami do domu dość póżnymi-stąd tak rzadko bywa na forum.Częściej można spotkać ją na blogu.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rzeczywiście , zaniedbuję wirtualny ogródek z kilku powodów. Nowa praca wymaga ode mnie wiele nauki i to intensywnej, więc wracam do domu późno i bardzo zmęczona...
W ramach przeprosin różane fotki , dziękuję , że o mnie pamiętacie, buziaki dla wszystkich
Herkules

Princess Margarethe

Dzieci Francji

Aloha Kordes

Blossomtime

Colette

Cesar

Eden

William Morris

Yolanda Aragońska

W ramach przeprosin różane fotki , dziękuję , że o mnie pamiętacie, buziaki dla wszystkich

Herkules

Princess Margarethe

Dzieci Francji

Aloha Kordes

Blossomtime

Colette

Cesar

Eden

William Morris

Yolanda Aragońska

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Grażynko jest na co popatrzeć u Ciebie
.
Utwierdzam się w decyzji,żeby mieć Eden,Twój jest przecudny,mam go na liście

Utwierdzam się w decyzji,żeby mieć Eden,Twój jest przecudny,mam go na liście

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Serce mi mocniej zabiło na widok tych zdjęć 

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Grażka Herkules mnie oczarował ,wygląda tak jak powinien ...
Nęcisz Blossomtime ,ale pozostaje mi ją u Ciebie podziwiać...a dlaczego ..to sama wiesz
Yolandą jestem też u siebie oczarowana...zaszczyciła mnie może pięcioma kwiatami ,to wystarczyło ,aby mieć pewność ,że tej róży w razie czego nie można się pozbywać...

Nęcisz Blossomtime ,ale pozostaje mi ją u Ciebie podziwiać...a dlaczego ..to sama wiesz

Yolandą jestem też u siebie oczarowana...zaszczyciła mnie może pięcioma kwiatami ,to wystarczyło ,aby mieć pewność ,że tej róży w razie czego nie można się pozbywać...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- gagawi
Halinko - wybrałam kilka najładniejszych fotek z czerwcowego kwitnienia
, Edenkowi się nie opieraj...jest zabójczo piękny
AniuDS- ooo... o to mi właśnie chodziło hihi, mnie też bije mocniej za każdym razem gdy sobie na nie popatruję
Aniu77 - to chyba najpiękniejsza fotka w tym sezonie wśród moich róż
Nela - Herciu tez mnie zaskoczył... a najpiękniejszy był w czasie deszczowej pogody- cały lawendowy
, tylko rano spieszyłam się do pracy i nie zrobiłam fotki, a po południu juz się przebarwił...
Yolanda ma piękne kwiaty, ale jest słaba, nic nie wypuszcza nowego i mam obawy że i ta druga padnie...
Mam dylemat z Chippendale, jeden długi pęd podejrzanie płożył się po ziemi i nie zakwitł, w końcu zniecierpliwiona zaczęłam grzebać w ziemi i okazało się że u nasady tego pędu była guzowata narośl...no i chyba muszę wykopać różyce opłukać korzenie i zobaczyć co z tym fantem zrobić...

AniuDS- ooo... o to mi właśnie chodziło hihi, mnie też bije mocniej za każdym razem gdy sobie na nie popatruję

Aniu77 - to chyba najpiękniejsza fotka w tym sezonie wśród moich róż

Nela - Herciu tez mnie zaskoczył... a najpiękniejszy był w czasie deszczowej pogody- cały lawendowy

Yolanda ma piękne kwiaty, ale jest słaba, nic nie wypuszcza nowego i mam obawy że i ta druga padnie...
Mam dylemat z Chippendale, jeden długi pęd podejrzanie płożył się po ziemi i nie zakwitł, w końcu zniecierpliwiona zaczęłam grzebać w ziemi i okazało się że u nasady tego pędu była guzowata narośl...no i chyba muszę wykopać różyce opłukać korzenie i zobaczyć co z tym fantem zrobić...
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Ojej, to działaj szybko, zanim guz pęknie i zacznie być niebezpieczny 

- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
Witaj gagawi
Zawędrowałam do Ciebie w poszukiwaniu różnorakich inspiracji i nie zmarnowałam czasu
Przede wszystkim gratuluję tłustego motyla - fantastyczny pomysł i na pewno będę zaglądać jak się rozwija.
Na widok Perennial wybałuszyłam oczy - wspaniała róża!
U mnie rośnie od kilku dni i nie mogę się doczekać jak będzie taka duża jak Twoja.
Zdenerwuję się tylko jak zacznę szukać Colette...
Na razie jestem wstępnie na nie bo miejsca brak i nawet nie chcę zacząć go szukać, ale... jeśli kiedyś się u mnie pojawi, to będzie na CIEBIE

Zawędrowałam do Ciebie w poszukiwaniu różnorakich inspiracji i nie zmarnowałam czasu

Przede wszystkim gratuluję tłustego motyla - fantastyczny pomysł i na pewno będę zaglądać jak się rozwija.
Na widok Perennial wybałuszyłam oczy - wspaniała róża!
U mnie rośnie od kilku dni i nie mogę się doczekać jak będzie taka duża jak Twoja.
Zdenerwuję się tylko jak zacznę szukać Colette...
Na razie jestem wstępnie na nie bo miejsca brak i nawet nie chcę zacząć go szukać, ale... jeśli kiedyś się u mnie pojawi, to będzie na CIEBIE

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Witaj Grażko.
Zachęcona twoimi zachwytami nad różą Blossomtime właśnie dzisiaj ją przywiozłam do domu.
Mam nadzieję, że w następnym sezonie będziemy razem ją podziwiać.
Byle do wiosny.

Zachęcona twoimi zachwytami nad różą Blossomtime właśnie dzisiaj ją przywiozłam do domu.
Mam nadzieję, że w następnym sezonie będziemy razem ją podziwiać.
Byle do wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gagawi
Witaj Marto
Perennial w ciągu jednego sezonu rozrosła się tak bardzo, że całkowicie zagłuszyła wszystko co rosło obok niej, czyli Abrahama, powojnika i lawendę..no nie mają przy niej szans... w czerwcu przyszłego roku będzie prawdziwe perennialowe szaleństwo
Tłusty motyl ciągle na ukończeniu, ale juz zdecydowanie bliżej niż dalej
, Colette są CUDNE!!! kwitną non stop do przymrozków i pięknie się krzaczą..., może byc na mnie
kupuj jeśli tylko ja dorwiesz.
Grażynko
Dobrze uczyniłaś , to na prawdę wartościowa róża,duży, piekny i szlachetnie zbudowany kwiat, boski zapach i witalność, będziemy podziwiać
Jak będziesz jechać do An-ki to daj znać, może uda nam się spotkać
No i masz do odbioru zawieszkę... ( mieliśmy się wybrac w wasze strony, ale jak zwykle brak czasu niszczy wszelkie nasze plany )

Perennial w ciągu jednego sezonu rozrosła się tak bardzo, że całkowicie zagłuszyła wszystko co rosło obok niej, czyli Abrahama, powojnika i lawendę..no nie mają przy niej szans... w czerwcu przyszłego roku będzie prawdziwe perennialowe szaleństwo

Tłusty motyl ciągle na ukończeniu, ale juz zdecydowanie bliżej niż dalej

Grażynko

Dobrze uczyniłaś , to na prawdę wartościowa róża,duży, piekny i szlachetnie zbudowany kwiat, boski zapach i witalność, będziemy podziwiać

Jak będziesz jechać do An-ki to daj znać, może uda nam się spotkać

A o zawieszce zapomniałyśmy
Grażynko jesienią możesz tu zamówić swoje wymarzone Grfanny.
http://www.rosen-goenewein.de/Rosen-Sor ... ranny.html

Grażynko jesienią możesz tu zamówić swoje wymarzone Grfanny.
http://www.rosen-goenewein.de/Rosen-Sor ... ranny.html
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka