Takie rarytasiki w ogrodzie jak futrzak na 4 łapkach zawsze dojrzę, choćby schował się za krzaczek.

Mizianko dla ślicznej Kiti

Powiedz mi jeszcze gdzie zdobyłaś Cornelię bo to też rarytasik.

prośbą o wyczyszczenie działki... zadziałało
 prośbą o wyczyszczenie działki... zadziałało   ... kopara wybrała z ziemi wielki plac około 3x4 metra grubej tafli betonu!!!
 ... kopara wybrała z ziemi wielki plac około 3x4 metra grubej tafli betonu!!!   

Prace dobiegają powoli do końca. Teraz walczymy o połączenie mediów  .
 Prace dobiegają powoli do końca. Teraz walczymy o połączenie mediów  . Ewciu te pąki do zakochania!
 Ewciu te pąki do zakochania!   

Ale tam będzie boska różanka Ewuś
 Ale tam będzie boska różanka Ewuś 

A przy ścianach będą kraty z pnącymi? Na razie to nawet nie ściernisko, ale jest gdzie poszaleć
 A przy ścianach będą kraty z pnącymi? Na razie to nawet nie ściernisko, ale jest gdzie poszaleć  Nie mogę się doczekać wiosny
 Nie mogę się doczekać wiosny 

, całe szczęście, że byłaś w domu i mogłaś zadziałać w sprawie oczyszczenia działki.
 , całe szczęście, że byłaś w domu i mogłaś zadziałać w sprawie oczyszczenia działki.   

Przechodziliśmy przez to, jak widzę, wszyscy. Nie potrafię tego zrozumieć u "budowlańców", po co zostawiać sobie takie wizytówki? Czy u siebie w domu też zostawiają taki syf? To brak szacunku do ludzi i lenistwo.
  Przechodziliśmy przez to, jak widzę, wszyscy. Nie potrafię tego zrozumieć u "budowlańców", po co zostawiać sobie takie wizytówki? Czy u siebie w domu też zostawiają taki syf? To brak szacunku do ludzi i lenistwo.   
  Cóż było robić, zakopałam go na zawsze.
 Cóż było robić, zakopałam go na zawsze.  
  , jakbyś miała jakieś jeziorko............to poproszę o fotkę
 , jakbyś miała jakieś jeziorko............to poproszę o fotkę 

Pięknie się zapowiada różany ogród... Pracy co nie miara z wykopywaniemi przenosinami,  ale jaka będzie satysfakcja
  Pięknie się zapowiada różany ogród... Pracy co nie miara z wykopywaniemi przenosinami,  ale jaka będzie satysfakcja  

] i jak
 ] i jak  Las nasz swojski ,wielkopolski
 Las nasz swojski ,wielkopolski 

zrobiłam analizę kolorów do Edenki. Zerknij do mnie, ciekawa jestem Twojej opinii.
   zrobiłam analizę kolorów do Edenki. Zerknij do mnie, ciekawa jestem Twojej opinii.  Znam Twoje połączenia z poprzedniego ogrodu, ale nie chcę papugować.
  Znam Twoje połączenia z poprzedniego ogrodu, ale nie chcę papugować.