Obiecuje ,dam znać jak tylko dotrę z naszego rancza
Na Piastowskim szlaku
Re: Na Piastowskim szlaku
Halu

- Padawan Collies
 - 100p

- Od: 1 lis 2011, o 20:34
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
 - Kontakt:

Witaj Izabelo! 
Widzę, że jak każda kobietka potrafisz czarować i wyczarowałaś piękny dziko-udomowiony ogród! Starsze drzewa nadają ogrodowi dojrzałości, bardzo mi się podobają.

Widzę, że jak każda kobietka potrafisz czarować i wyczarowałaś piękny dziko-udomowiony ogród! Starsze drzewa nadają ogrodowi dojrzałości, bardzo mi się podobają.
Pozdrawiam -   Mariola & Padawanki                    Copyright@Padawan Collies
Nasz ogród na Forum
GÓRY

Nasz ogród na Forum
GÓRY
Mariolu
Zgadzam się z tobą ,ale jest mi przykro ze nie widziałam ich rozwoju i wzrostu tylko już dojrzałą formę ,taki jest niestety urok kupowania zagospodarowanych w nasadzenia ogrodów , stąd moja iglakowa pasja ,chcę być tego świadomym obserwatorem

Zgadzam się z tobą ,ale jest mi przykro ze nie widziałam ich rozwoju i wzrostu tylko już dojrzałą formę ,taki jest niestety urok kupowania zagospodarowanych w nasadzenia ogrodów , stąd moja iglakowa pasja ,chcę być tego świadomym obserwatorem
- sangwinaria
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 - Kontakt:

te kolorowe nawierzchnie zgapuję na swoją działkę  

Witaj sangwinario,
Nie wiem czy dobrze rozumiem słowo zgapuje,ale domniemam że podoba się tobie pomysł ?

Nie wiem czy dobrze rozumiem słowo zgapuje,ale domniemam że podoba się tobie pomysł ?
Halu,Miriam,Romo,
Tak jak jak obiecałam po przyjezdzie z działki wpiszę nazwę hortensji - Hydrangea Macrophylla Kardinal poza tym za chwilę wrzucę zdjęcia z jesiennej odsłony naszego ogrodu, a zarazem ostatnie takie widoki ,właśnie zamknęliśmy sezon na dobre ,no i mam chandrę

Tak jak jak obiecałam po przyjezdzie z działki wpiszę nazwę hortensji - Hydrangea Macrophylla Kardinal poza tym za chwilę wrzucę zdjęcia z jesiennej odsłony naszego ogrodu, a zarazem ostatnie takie widoki ,właśnie zamknęliśmy sezon na dobre ,no i mam chandrę
- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Izabelo dzięki za nazwę hortensji. Już wpisana na listę zakupów na przyszły sezon.
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale nie jesteś sama - ja też mam ogromną chandrę
 .

Nie wiem czy Cię to pocieszy ale nie jesteś sama - ja też mam ogromną chandrę
Pozdrawiam Hala

Pięknie 
 zupełnie nie widać,że to prawie połowa listopada. A jak czyściutko, czyżby nie było w okolicy liściastych drzew, czy tak perfekcyjnie wysprzątane ? ;)

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12

Alicjo wyjęłaś mi to co napisałaś z ust ,,,,,, 

Agatko jak tutaj zajrzałam to pierwsze co się rzuciło w oczy to idealny porządek ;) Widać Iza jest okrutnie dokładna, co oczywiście jest dużym plusem. Tylko ten ból kręgosłupa już sobie wyobrażam ;)

Dziewczyny  

no niestety ,było by to zbyt piękne żeby nie było w pobliżu liściastych drzewek ,nasi sąsiedzi są wielbicielami brzózek,więc po prawie 3 tygodniach niebytu na ranczu ,wyglądało jakby armagedon przeleciał, to praca mojego mężusia ,który jest moim bohaterem
 ,w jego rękach grabie aż się palą ,poza tym przy tak pięknej pogodzie dziś ,grzech było nie posprzątać  
-- 12 lis 2011, o 22:33 --
Kręgosłup w miarę ,ale te zakwasy
 ,będę je długo wspominać ,no cóż tak wyobrażam sobie szacunek do przyrody jeśli jestem za nią odpowiedzialna ,poprzeczka jest wysoka ale ja lubię wyzwania (efekt uboczny z pracy  
 )

no niestety ,było by to zbyt piękne żeby nie było w pobliżu liściastych drzewek ,nasi sąsiedzi są wielbicielami brzózek,więc po prawie 3 tygodniach niebytu na ranczu ,wyglądało jakby armagedon przeleciał, to praca mojego mężusia ,który jest moim bohaterem
-- 12 lis 2011, o 22:33 --
Kręgosłup w miarę ,ale te zakwasy
Czy w jakikolwiek sposób twój mąż może zarazić takim zapałem mojego ?  
 Możesz pogratulować lubemu , bo jak widać ład, skład i porządek rzuca się w oczy

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12

Izo a jak sprzatacie liście z rabat?
Trawnik to grabie , ale różne nawierzchnie to chyba trudno utrzymać w takim porządku ?

Trawnik to grabie , ale różne nawierzchnie to chyba trudno utrzymać w takim porządku ?