Jutro będę w ogrodniczym to zapiszę jej nazwę,poszperam w necie i ci ją pokażę.
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu nie kupuj na razie Bogusi hortensji , bo chyba Danusia ma taką i wyśle ją razem z kijkami .Gdyby okazało się , że to jest nie ta , to kupisz jej w przyszłym tygodniu . Tak umówiłyśmy się z Bogusią . A mnie łepetyna boli i jadę na dopalaczach . Dzięki za słodkości , są super . Pytałam o cenę borówki -17zł. Danusia dziś była , ale nie mogłam się do Was dopukać , będzie jeszcze w tym tygodniu .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, czy to oznacza, że ty masz takie wypasione centrum po drodze do pracy? Jeśli tak, to nie wiem czy ci współczuć czy zazdrościćKarolcia pisze:otwarli już u nas to duże centrum ogrodnicze,wczoraj idąc do pracy wstąpiłam i oszalałam.Taki wybór lilii,liliowców i piwonii,ciężko było podjąć decyzje co zakupić"na pierwszy rzut"![]()
![]()
![]()
Tylko nie zostaw tam całej wypłaty, bo jeszcze przyjdzie ci głodować
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko,na pewno wszystko będzie dobrze.
Dzisiaj musiałam jechać na pocztę, więc nie byłam w centrum.Ale jutro pojedziemy po kore, to wtedy wszystko będę wiedzieć.Pozdrawiam.Magda
Madziu,wiem że ciężko będzie je upchnąć,ale jeszcze gorzej będzie jak się rozrosną
Ale ja się tym wcale nie przejmuje,będzie się czym dzielić
Dzisiaj zakupiłam 10 cebul lilii
Wiolu,dokładnie tak!W połowie drogi do pracy mam centrum ogrodnicze
Możesz mi zazdrościć ale teraz muszę wychodzić pół godziny wcześniej do pracy.Jednak wcale mnie to nie martwi,bo to bardzo szczęśliwe pół godziny

Dzisiaj musiałam jechać na pocztę, więc nie byłam w centrum.Ale jutro pojedziemy po kore, to wtedy wszystko będę wiedzieć.Pozdrawiam.Magda
Madziu,wiem że ciężko będzie je upchnąć,ale jeszcze gorzej będzie jak się rozrosną
Ale ja się tym wcale nie przejmuje,będzie się czym dzielić
Dzisiaj zakupiłam 10 cebul lilii
Wiolu,dokładnie tak!W połowie drogi do pracy mam centrum ogrodnicze
Możesz mi zazdrościć ale teraz muszę wychodzić pół godziny wcześniej do pracy.Jednak wcale mnie to nie martwi,bo to bardzo szczęśliwe pół godziny
Pozdrawiam Magda 
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu ale po pracy już wracasz prosto do domu ?Karolcia pisze: Wiolu,dokładnie tak!W połowie drogi do pracy mam centrum ogrodnicze![]()
![]()
![]()
Możesz mi zazdrościć ale teraz muszę wychodzić pół godziny wcześniej do pracy.Jednak wcale mnie to nie martwi,bo to bardzo szczęśliwe pół godziny![]()
![]()
Mam pytanie - daleko od Ciebie jest Mirów ?