Uwielbiam zdjęcia makro, oglądam je też w internecie.
Jednak co innego samemu wydobyć te wszystkie detale o danego obiektu.
Będę na pewno z wielką uwagą ciąg dalszy śledzić i oczywiście próbować to później wprowadzić w życie.

Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie:Zuza_i_Tygrysek pisze: No zmotywuj mnie
Lustrzanka to droga sprawa, sama nie posiadam.vito157 pisze:Miej bowiem świadomość, że sam fakt bycia posiadaczem lustrzanki, nie spowoduje, że od razu zdjęcia będą lepsze.
hogata: zamówienie przyjęte. Będzie o filtrach.hogata pisze:Ups, nie napisałam...
Miałam na myśli głównie filtr polaryzacyjny, bo mam problem z odblaskami. O innych też chętnie poczytam.
O stackingu delikatnie już pisałem, ale mogę wrócić do tematu. A przy jakiejś okazji zdradzę sekret, jak robić zdjęcia dmuchawcom podczas tornada... ;)lubelski pisze:..nie no co Ty..stacking to jest to..pierścienie do makro niestety przy robieniu z ręki (chyba za stary jestem..
), przynajmniej w moim przypadku to wielka niewiadoma co do ostrości.. i to jest ból. Robiąc jeszcze na powietrzu to mordęga niesamowita..byle jaki, nawet delikatniutki ruch powietrza i....4 litery z fotki. Fotki z wodą ekstra..trzeba by w wolnej chwili popróbować...