Opowieść o moim miejscu ...
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Opowieść o moim miejscu ...
Aguś śliczne fotki
Ale ja w innej sprawie ty masz takie fajne przepisiki podziel się ze mną choć kilkoma 
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieś
ja tu nic nie majstrowałam ...to sama natura, ale i ja się zgadzam troszkę szkoda lata ale widoczki diamentowe są :
Gosiu
na lubelskim wpisałam sosik i pasztet a jak coś konkretnego cię interesi to mów i już piszę następne przepisiki....dzięki 
Zytko już prubuję zaszczepić -wylondowały kawałeczki w doniczce...zobaczymy co z tego wyjdzie...może spróbuję też przysypać dla ukorzenienia... i jest twój i na imie ma http://www.rosliny-magda.pl/search.php? ... ilczomlecz tu sobie poczytaj bo to stąd go mamToż to dzieło sztuki
Gosiu
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
A Jagusi wąteczek hihi byłaś??
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne te oszronione rosliny....one jednak mocne sąże takie mroziki wytrzymują.....bo w dzień już pewnie ładnie wyglądają
Dekoracje swietne.....tą kulę róż polakieruj bezbarwnym....będzie dłuzej i ładniej na potem
Dekoracje swietne.....tą kulę róż polakieruj bezbarwnym....będzie dłuzej i ładniej na potem
- patkaza

Grażynko ...dziękuję za radę skorzystam ,,,, w dzień jest pogoda i ładnie słoneczko świeci ale rano ...tys piknie
Ulciu właśnie wracam od Jagusi
dziewczyny byłam wczoraj na wspaniałej wycieczce razem z Jolą i Ulcią u naszej kochanej Jagusi...opis już zrobiła i to świetny jak to Jagusia....Ulciu i Jolu całuski dla was za przemile spędzony czas pstryknę potem zdjęcia z podarków i zakupów..............jak mnie M nie rozniesie, kiedy to zobaczy....... .mmmmmmmmmmm......
dziewczyny byłam wczoraj na wspaniałej wycieczce razem z Jolą i Ulcią u naszej kochanej Jagusi...opis już zrobiła i to świetny jak to Jagusia....Ulciu i Jolu całuski dla was za przemile spędzony czas pstryknę potem zdjęcia z podarków i zakupów..............jak mnie M nie rozniesie, kiedy to zobaczy....... .mmmmmmmmmmm......
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
no tak, a dla mnie to już całusków zabrakłopatkaza pisze:Grażynko ...dziękuję za radę skorzystam ,,,, w dzień jest pogoda i ładnie słoneczko świeci ale rano ...tys piknie![]()
za karę dostaniesz takie zdjęcie:

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Ale wam zazdraszczam miłego spotkanka
A jeśli chodzi o przepisiki to mnie wszystko interesuje co dobre proste i sprawdzone.Już nie wiem co wymyślać dla dzieci i m a tak by się chciało coś innego.Aguś ciasta i sałatki a i jakieś dania na obiadek proszęęęęę 
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj, skorzystałam z zaproszenia i wpadłam na kawkę, pospacerowałam, pozwiedzałam i muszę Ci powiedzieć że bardzo mi się u Ciebie podoba, masz fajne pomysły - najbardziej to mi się podoba to mini oczko.... fajnie Ci wyszło..... i to poidełko z koszyczkiem.... ręczna robota 
- patkaza

Gosia ...powiem że jest czego zazdraszczać
a co do przepisów na Lubelskim dodam te moje kartofelki w waflu...dla ciebie
a w wolnym czasie poszukam odpowiedniego wątku to tam cosik dożuce smacznego i dam ci wtedy znać
Iwonko
cieszę się że mnie znalazłaś i czekam kiedy wpadniesz na taką prawdziwą kawkę bo ta wirtualna nie ma takiego aromatu......dziękuję za miłe słowa
Iwonko
- patkaza

a takie zmiany zaszły po wyjazdowych odwiedzinkach naszych FOrumek
dosadziłam kilka trawek i róż i tak to wygląda na razie....
...
Red Baron od Tajki posadzona przy Lustrzanym łuku

zebrinus od Jagusi znalazł miejsce prz różyczce mając tło z berberysu

a tu nn malutka pasiasta (MOŻE KTOŚ DA IM IMIONA) bardzo ładnie się wkomponowały w kamienną rzeczkę..
..
.i pomarańczowa w dwóch ujęciach
...
i taka jak uschnięta ...ślicznie układa się w fontanne
..
i jeszcze płożący aster od Jagusi.......i aster "mgiełka" niesamowicie mi się podoba ...gdzieś mi zdjęcie się zapodziało
......
a taki jeszcze zakup "po drodzę" jeszcze zrobiłam to jest podpisane:Andromeda polifolia Blue Ice...listki podobne do lawendy i podobno kwitnie-czy ktoś zna tę roślinkę i może mi coś o niej powiedzieć?

i jeszcze jeden zakup Kalmia angustifolia Rubra ....też nie mam wiedzy na temat tej roślinki .....
jakieś sugestie?
...
dosadziłam kilka trawek i róż i tak to wygląda na razie....
...
Red Baron od Tajki posadzona przy Lustrzanym łuku

zebrinus od Jagusi znalazł miejsce prz różyczce mając tło z berberysu

a tu nn malutka pasiasta (MOŻE KTOŚ DA IM IMIONA) bardzo ładnie się wkomponowały w kamienną rzeczkę..
..
.i pomarańczowa w dwóch ujęciach
...
i taka jak uschnięta ...ślicznie układa się w fontanne
..
i jeszcze płożący aster od Jagusi.......i aster "mgiełka" niesamowicie mi się podoba ...gdzieś mi zdjęcie się zapodziało
......a taki jeszcze zakup "po drodzę" jeszcze zrobiłam to jest podpisane:Andromeda polifolia Blue Ice...listki podobne do lawendy i podobno kwitnie-czy ktoś zna tę roślinkę i może mi coś o niej powiedzieć?

i jeszcze jeden zakup Kalmia angustifolia Rubra ....też nie mam wiedzy na temat tej roślinki .....
...Opowieść o moim miejscu...cdnn
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś cudne te nowe traweczki, ta pasiasta to Turzyca Ptasie Łapki, jest cudna.....też ją mam, pięknie się rozrasta
Nowy skalniaczek pięknieje w czach
Nowy skalniaczek pięknieje w czach
- patkaza

no i zdjęcie hostowiska na prośbę Jagusi:
to miejsce ma być w tonacji pasteli i białych cebulowych-jako dopełnienie...rosną tam moje hostu8niowe skarby od Jagusi
i hortensja(okaże się jaka) oraz przy drzewie pnącze od Tajeczki
a pod tą rozłozystą jabłonką trzykrotka biała i róża biała Semiplena(w planach ma zarosnąc drzewo i kwitnąć białymi bukiecikami różyczek) są tam też białe narcyzki i krokusy oraz czarny tulipan i kawałeczek "mgiełki" astrowej .Jagusiu zdjęcia dla ciebie(ale wiosną myślę będzie to się lepiej prezentowało)
..
każdą hostunię mam podpisaną

Aguś to ta malutka pasiasta
ma już imię
posadziłam tam też różyczki ale tym pochwalę się wiosną jak wyjdą i się przedstawią same ...
to miejsce ma być w tonacji pasteli i białych cebulowych-jako dopełnienie...rosną tam moje hostu8niowe skarby od Jagusi
a pod tą rozłozystą jabłonką trzykrotka biała i róża biała Semiplena(w planach ma zarosnąc drzewo i kwitnąć białymi bukiecikami różyczek) są tam też białe narcyzki i krokusy oraz czarny tulipan i kawałeczek "mgiełki" astrowej .Jagusiu zdjęcia dla ciebie(ale wiosną myślę będzie to się lepiej prezentowało)
..
każdą hostunię mam podpisaną

Aguś to ta malutka pasiasta
Hihi naprawdę obecnie ciekawy widok. Oby do wiosny.
- patkaza

Ulciu ;:78 ja ci się pośmieje
toż to pora kopczykować róże i już sporo ziemi nazwoziłam ...ale jesień jeszcze ma swoje kolory, tak wygląda u mnie:

bardzo wolno coś dziś się to wkleja....no to wystarczy
toż to pora kopczykować róże i już sporo ziemi nazwoziłam ...ale jesień jeszcze ma swoje kolory, tak wygląda u mnie:

bardzo wolno coś dziś się to wkleja....no to wystarczy
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, bardzo dziękuję za słowa otuchy- nawet nie wiesz, ile dla mnie znaczą
Jesienne zdjęcia cudne- kolorowe i zarazem nostalgiczne
Niemniej najbardziej podoba mi się to ze spotkania!! Super!!
Pozdrawiam Cię serdecznie
Jesienne zdjęcia cudne- kolorowe i zarazem nostalgiczne
Pozdrawiam Cię serdecznie