Kwiaty Patrycji
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiaty Patrycji
Patrycjo....aż na datę spojrzałam.
. Wczoraj Brassia, dzisiaj cattleya. No ja rozumie, tak od czasu do czasu. Ale żeby tak codziennie
...tzn kwiatki
. Piękna ta cattleya. 
- Chrapka

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ciekawy ten nabytek... a jakie my jesteśmy ciekawe jego kwiatów
Męcz znajomego, męcz i ogrom pięknych storczyków nam pokazuj i ucz nas
Męcz znajomego, męcz i ogrom pięknych storczyków nam pokazuj i ucz nas
- socurek

- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Ja już kiedyś pisałam, że taka praca w kwiaciarni to musi być gratka dla miłośnika kwiatów...Oczywiście chodzi o taką wypaśną kwiaciarnię, którą prowadzi się z sercem i z pomysłem, a nie jest tylko pomysłem, na zarobienie pieniędzy. Właśnie taką, do której ludzie wchodząc oniemieją urzeczeni pięknem egzotycznych kwiatów, jakich dotychczas nie widzieli...
ech... rozmarzyłam się...
- Mireczek1965
- 200p

- Od: 3 sie 2011, o 12:06
Ptrycjo nie byłem u Ciebie parę dni, a tu proszę nowy nabytek. Piękna Cattleyka, ciekawe jakimi kwiatkami nas zaskoczy. Czekamy na zdjęcia.

rapunzel No ale może kiedyś na emeryturze się cosik otworzy:P
kociara
.
Jatra,Mireczek1965 Kwiat na cattlejce najprawdopodobniej fioletowy lub czerwony.
Ewelina B Nie ma sprawy zapraszam , zawsze cosik doradzę poradzę.
Zenia Ta cattleya to zakup albo na pocieszenie, albo na wilką radość. Czekam dzisiaj wieczorkiem na wyniki czy dostanę pracę czy też nie. Więc trzymajcie mocno łapki;).A brassia no cóż jak znajomy miał to się wzięło i sama nie wiem ale się od razu u mnie na parapecie znalazło.
socurek O tak o takiej mówię nie o innej

kociara
Jatra,Mireczek1965 Kwiat na cattlejce najprawdopodobniej fioletowy lub czerwony.
Ewelina B Nie ma sprawy zapraszam , zawsze cosik doradzę poradzę.
Zenia Ta cattleya to zakup albo na pocieszenie, albo na wilką radość. Czekam dzisiaj wieczorkiem na wyniki czy dostanę pracę czy też nie. Więc trzymajcie mocno łapki;).A brassia no cóż jak znajomy miał to się wzięło i sama nie wiem ale się od razu u mnie na parapecie znalazło.
socurek O tak o takiej mówię nie o innej
- socurek

- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Trzymam kciuki mocno zaciśnięte
Napisz zaraz jak się dowiesz co i jak 
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrycjo, to lepiej nie czekaj do tej emerytury, tylko idź na jakiś kurs bukieciarstwa i otwieraj tę kwiaciarnię, dasz ogłoszenie w podpisie na forum i już masz pierwszych klientów. 
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Ja również czekam na rozkwit kwatuszków 
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Patrycjo.....za pracę trzymam kciuki obiema rękoma
. Będzie dobrze. 
Patrycjo naoglądałam się i nie mogę wyjść z podziwu
ile Ty masz kwiatuchów
i to wszystko mieści się w jednym pokoju?
ile Ty masz kwiatuchów
i to wszystko mieści się w jednym pokoju?
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzymam kciuki za pracę . A kurs florystyczny ... czasem z bezrobocia posyłają bo prywatnie drogi jak diaski
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Filigranowa27 jestem pod wrażeniem zdjęć kolekcji kwiatów, a mi mój M mówi, że już mamy za dużo, muszę koniecznie mu pokazać Twoje zdjęcia. 
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.

- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Filigranowa czy naprawdę konieczne jest spryskiwanie anturium?
Ja nawet paprotkę zapominam pryskać, no chyba że zaczyna podsychać to wtedy dopiero.
Rozsadziłam je, żeby choć jedno udało się utrzymać, po tym co się naczytałam, może w hydroponice się uda. Pozdrawiam.
Ja nawet paprotkę zapominam pryskać, no chyba że zaczyna podsychać to wtedy dopiero.
Rozsadziłam je, żeby choć jedno udało się utrzymać, po tym co się naczytałam, może w hydroponice się uda. Pozdrawiam.
- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Pati, trzymam kciuki za Twoja prace
Nowe nabytki super,będą piękne fotki jak się te pąki rozwiną
Nowe nabytki super,będą piękne fotki jak się te pąki rozwiną
Dziewczyny nie oddzwoniła mi ta pani w sprawie pracy , no ale jeszcze mała nadzieja jest, że zrobi to dzisiaj.
rapunzel Z tą kwiaciarnią chciałabym , ale u mnie w okolicy za duzo ich jest jak na razie:).
Dora1964 Witaj. Praiw wszystko w 1 pokoju mam. Parę kwiatków mam na parapetach u mamy w reszcie mieszkania i w 2ch małych kącikach. No i mam jeszcze kwiaty u babci w mieszkaniu, bo u mnie się już nie zmieściły;) A u babci warunki piękne.
StokrotkaniaDziękuję
. Pozwalam pokazywać i niech potem M nie mówi, że u was za dużo kwiatów:D:D.
Claudia Nie nie jest konieczne spryskiwanie anturium. Ja to robię jak mi się przypomni;).
mmaryla Cattlejka trzyma mocno zaciśnięte pąki i nie chce ich rozwinąć, to znaczy ja bym chciała już ujrzeć jej piękne kwiaty;). A brassia- jej pęd musi jeszcze podrosnąć. Ale czekam z niecierpliwością na rozwinięcie skrzydełek;).
rapunzel Z tą kwiaciarnią chciałabym , ale u mnie w okolicy za duzo ich jest jak na razie:).
Dora1964 Witaj. Praiw wszystko w 1 pokoju mam. Parę kwiatków mam na parapetach u mamy w reszcie mieszkania i w 2ch małych kącikach. No i mam jeszcze kwiaty u babci w mieszkaniu, bo u mnie się już nie zmieściły;) A u babci warunki piękne.
StokrotkaniaDziękuję
Claudia Nie nie jest konieczne spryskiwanie anturium. Ja to robię jak mi się przypomni;).
mmaryla Cattlejka trzyma mocno zaciśnięte pąki i nie chce ich rozwinąć, to znaczy ja bym chciała już ujrzeć jej piękne kwiaty;). A brassia- jej pęd musi jeszcze podrosnąć. Ale czekam z niecierpliwością na rozwinięcie skrzydełek;).