ładne nowości
Mój mały zielony raj
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój mały zielony raj
ja po prostu nie wierzę w tą ściemę, że miejsca brak
ciągle coś kupujesz
ładne nowości
ładne nowości
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
-
Magic83
- 1000p

- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Mi też coś podpada, trzeba będzie samemu sprawdzić 
No nie a Ty znów paczkę dostałaś ? Lidzia Ty masz za dobrze!!!
U nas porządne paprocie (jeszcze wczoraj były) w Biedronce po jedyne 2,50 zł
.
-
Magic83
- 1000p

Chyba po pracy też polecę do biedrony....Chociaż pewnie nic nie będzie, bo wczoraj tylko dwie samotne chryzantemki stały na opustoszałym stojaku... 
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidka, ja już nie mam siły na ciebie. U was to już chyba tylko w lodówce nic jeszcze nie ma zielonego, no chyba że jakaś zakupiona sałata. 
-
Magic83
- 1000p

Ty się Jagoda nie śmiej, ale jak miałam kiedyś muchołówkę amerykańską, to zimowałam ją w lodówce

Piękne nowości:)
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
A mnie zastanawia ciągle co to za roslina na ostatnim zdjęciu? 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Lideczko szkoda sobie głowy łamac. Uznajmy, że skoro listki są jednak nieco ostre to jest to jakaś juka i tyle.
Najważniejsze, żeby Ci zdrowo rosło.
A nowości gratuluję
i umieram z ciekawości co to Ci Basia wysłała.
Przyznam szczerze, że nie mam bladego
pojęcia ani nawet żadnych przypuszczeń co też to może byc to z ostatniego zdjęcia.
Najważniejsze, żeby Ci zdrowo rosło.
A nowości gratuluję
pojęcia ani nawet żadnych przypuszczeń co też to może byc to z ostatniego zdjęcia.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Ależ u Ciebie gaj, nowy nabytek piękny, ale jakie piękne są drzewka fikusowe w tle 
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Lideczko i jak tam twój raj-gaj już wszystkie nowości mają nowe miejsca ? Pamiętaj trzymaj jeszcze kawałek miejsca i czekaj na paczuszkę ode mnie za jakiś czas
I zaczynaj nową część, bo zaraz nasz zarząd sam zrobi to za Ciebie
I zaczynaj nową część, bo zaraz nasz zarząd sam zrobi to za Ciebie
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Aga No może masz racje .. Przynajmniej nie będą się z nas nabijać !
Magda wiesz dobrze że brak miejsca !! ale jakoś nie mogę
spokojnie zostawić takich chciejstw no nie da się
A sprawdź zapraszam !!!
Aguś A sama sobie sprawdź co ? Już Ty znakomicie wiesz że u mnie ciasno tak że jeszcze trochę to tylko hamak mi zostanie i to jeszcze na dzień będę go zwijała co by roślinki postawić !
Kasieńko no przecież mówiłam że od Basi dostanę !! Ale jestem szczęśliwa
Teśka za skarby do biedronka nie idę !! bo tam storczyki mogą być !!!!!!!! Omijam dalekim łukiem wszystko co kwiatki posiada !!
Jagódko Jak boga noga jest zielone !! Sałata lodowa roszponka i rucola no i listki szpinaku !! No wiem ale teraz już zimno się robi może mi się uda co ?
Patrycjo dziękuję
Ale u Ciebie są takie dwa cudeńka................
Zeberko Mnie też !! Czekam na Basię może wyśpiewa !!!!!!!
Elciu dzięki
Juka czy nie ważne że rośnie i fajnie wygląda . Oj czekam na tą Baśkę !!!!!!!!
Migotka Witaj . No jakoś tak mi się zagęszcza .A benki no te to jakoś tak do mnie przywykły że rosną i cieszą ! Miło że Ci się podoba
Kaśka Ja Ci dam gaj !!!! Poczekaj wpadniesz mi w łapki !! Przez Ciebie storczyki za mną chodzą !!!!! Jak nic ;:5 zobaczysz !!! A czemu to jest jakieś ograniczenie ? Nawet nie wiem jak to zrobić !!!!!!!!!!! Może jaśnie pani podpowie co ?
A na Twoje maluszki to padnę a miejsce znajdę !!!!!!!! Tylko te okrzyki radości to pewnie u siebie usłyszysz !!!!!!!!! 
Magda wiesz dobrze że brak miejsca !! ale jakoś nie mogę
Aguś A sama sobie sprawdź co ? Już Ty znakomicie wiesz że u mnie ciasno tak że jeszcze trochę to tylko hamak mi zostanie i to jeszcze na dzień będę go zwijała co by roślinki postawić !
Kasieńko no przecież mówiłam że od Basi dostanę !! Ale jestem szczęśliwa
Teśka za skarby do biedronka nie idę !! bo tam storczyki mogą być !!!!!!!! Omijam dalekim łukiem wszystko co kwiatki posiada !!
Jagódko Jak boga noga jest zielone !! Sałata lodowa roszponka i rucola no i listki szpinaku !! No wiem ale teraz już zimno się robi może mi się uda co ?
Patrycjo dziękuję
Zeberko Mnie też !! Czekam na Basię może wyśpiewa !!!!!!!
Elciu dzięki
Migotka Witaj . No jakoś tak mi się zagęszcza .A benki no te to jakoś tak do mnie przywykły że rosną i cieszą ! Miło że Ci się podoba
Kaśka Ja Ci dam gaj !!!! Poczekaj wpadniesz mi w łapki !! Przez Ciebie storczyki za mną chodzą !!!!! Jak nic ;:5 zobaczysz !!! A czemu to jest jakieś ograniczenie ? Nawet nie wiem jak to zrobić !!!!!!!!!!! Może jaśnie pani podpowie co ?
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
No jest ograniczenie do 90 i jedna strona no może dwie .Z tym że zabij mnie zapomniałam jak się drugą część otwiera .Masz tu tyle młodych dziewczyn one na pewno Ci podpowiedzą , a ja pomyślę może mi się przypomni
No jeszcze tylko korzonki niech porządne wyprodukują i już są Twoje
No jeszcze tylko korzonki niech porządne wyprodukują i już są Twoje
- Chrapka

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Wilczomlecz Białounerwiony, Paprocie-jaki liść odłamany??? No i Szczawik oczywiście! Tyle, że z obciętymi listkami bo one i tak by zwiędły... Łodygi na razie zostaw, niech wartościowe soki spłyną do cebulki, te w ziemię, podlać i na słoneczko
I tylko czekać i wcześnie z rana mykać i sprawdzać, czy "motylki" w nocy wyszły z ziemi
:):)