ukryj swoje piękności , bo jak nie mam to kosa pójdzie w ruch

to tygryski lubią najbardziej
 to tygryski lubią najbardziej  ))).
))). i przez Wasze fiołkowe zdjęcia. Przekręciło mnie na pukncie fiołków. Stara i głupia
  i przez Wasze fiołkowe zdjęcia. Przekręciło mnie na pukncie fiołków. Stara i głupia   
   .
 .

.
 . 

jak miło,że do mnie wstąpiłaś
 jak miło,że do mnie wstąpiłaś   
  to jest najlepszy nałóg jaki znam
 to jest najlepszy nałóg jaki znam  

a fiołeczki hmmmmm wszystkie maja piękne buziolki sa urocze kolorowe i oglądając ma sie ochotę mieć chociaż z 10 takich
  a fiołeczki hmmmmm wszystkie maja piękne buziolki sa urocze kolorowe i oglądając ma sie ochotę mieć chociaż z 10 takich  - wiem pazerna jestem
  - wiem pazerna jestem   ale po takiej sesji jeden już nie zdowoli
 ale po takiej sesji jeden już nie zdowoli

fotografuj swoje ślicznotki , będę u Ciebie je podziwiała , możesz pochwalić się nimi tutaj .
 fotografuj swoje ślicznotki , będę u Ciebie je podziwiała , możesz pochwalić się nimi tutaj .  

Nie mam tej odmiany.
  Nie mam tej odmiany.

ja również podziwiam Twoje  pięknotki i z ,tego właśnie biorą się nasze chciejstwa
 ja również podziwiam Twoje  pięknotki i z ,tego właśnie biorą się nasze chciejstwa   
  masz całkowita rację , jak wpatrzę się w roślinki innych forumowiczów ,to mam wrażenie jakby były u mnie .
 masz całkowita rację , jak wpatrzę się w roślinki innych forumowiczów ,to mam wrażenie jakby były u mnie . 

. Właśnie dlatego lubię fiołki- dłuuuugo kwitną i są łatwe w pielęgnacji
 . Właśnie dlatego lubię fiołki- dłuuuugo kwitną i są łatwe w pielęgnacji  )) .
)) . 

.
  .