Mały rozsadnik

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mały rozsadnik

Post »

Ładne widoczki...A ta papryczka świetny kształt... :lol:
majorowa
500p
500p
Od: 7 cze 2011, o 09:56

Post »

Prawda ? Mąż powiedział żebym nie pokazywała mu języka kiedy mu ją pokazałam :;230
Pozdrawiam cieplutko ;:167

Oto mój... Mały rozsadnik
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu ;:196
podziwiam Twój zapał i siły z jakim planujesz wszystko -storczyki i gwiazda CUDOWNE a ogród zapowiada się wspaniale
skąd nabrałaś tyle kwiatów :?: , bardzo podoba mi się płot z kamienia ,macie naprawdę duży remont /przepraszam za imię ach ta pamięć ;:223 / Małgosiu będę z niecierpliwością czekała na "Twoją wiosnę" ;:65
majorowa
500p
500p

Post »

Marysiu wiele się nie pomyliłaś na trzecie mam Elżbieta ;:170 a na drugie Iwona . Jest z czego wybierać :;230 Kwiaty zbierane przez pięć lat , siane , szczepione i wysępione :twisted:

Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosieńko ,masz jeszcze bardzo dużo kolorów w ogrodzie.Poproszę o kilka nasionek tej papryczki.Czy wiesz,że wszystkie (prawie bez psianek)miniaturki papryczek są jadalne :?: Bużka ;:196
majorowa
500p
500p

Post »

Gosiu to jest zwykła troszkę zmutowana papryczka i do tego już skonsumowana :( Nasionek nie zatrzymywałam ponieważ mam jeszcze w torebce parę . Rocznie wysadzam trzy nasionka więc zakupiona paczka mi na długo wystarcza . Kupowane nasionka w PNOS Ożarów Mazowiecki dlaczego taka urosła nie wiem , reszta jest jak najbardziej poprawna . Nie wiem czy z niej nasionka by dały taki sam efekt . Przykro mi bardzo :( Gosiu

Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Gosiu, chryzantemki pięknie jeszcze kwitną, moje już padnięte. Storczyki jak marzenie, cudowne, również ciemiernik wspaniale kwitnie, ciekawa jestem czy wiosną też będzie kwitł, mam też taki ale teraz nie kwitnie. Podziwiam twoje zakupy, imponująca ilość, wszystkie roślinki ładne i ciekawe, dobrze, że masz gdzie sadzić. :D
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Po żurawkach zaczynam chorować na chryzantemy :;230 ...........ach te chryzantemy ;:224
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Gosiu :wit
jestem tu ,żeby Ci powiedzieć ,że zdjęcia Twoich " psiaków" jest -super ,ile razy patrze zawsze się uśmiecham :D
majorowa
500p
500p

Post »

Irenko chryzantemki nadal się u mnie rozwijają . Teraz przyszła pora na białe , są w tym roku trochę spóźnione . Może jutro uda mi się zrobić zdjęcia . Co do zakupków to znowu zaszalałam . Kupiłam cztery storczyki i jednego dziwaczka do domu , do tego klonika i hibiskusa do ogrodu .
Bogusiu witam i pochwalam zachwyty nad chryzantemkami :mrgreen: Dobrze że szerzy się nowa choroba :twisted: Pstrokacizna jesienią rozwesela :wit
Marysiu cieszę się że rozweselają cię moje ogry :D choć sama przyznasz że czasami nie do śmiechu właścicielom psiaków ;:224 Z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez tych łobuzów :mrgreen:

Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Nowa choroba mnie nie dosięga, ale za to mam używanie w innych ogrodach.
Drapanko dla łobuzów i czekam na fotki. ;:65
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgoniu ;:196 czy się już obrobiłaś :?: Problemami za bardzo się nie przejmuj,bo odbiją Ci się póżniej na zdrowiu.Współczuję Ci ;:196 Pozdrawiam Gosia ;:167 ;:108
majorowa
500p
500p

Post »

Długo nie zaglądałam na swoją stronkę a to z braku czasu . Głupi to zawsze znajdzie sobie robotę (oczywiście mówię o sobie) zamiast siedzieć w cieplutkim domku ;:224 Najpierw przesadzałam cebule lilii i kopałam pod inne zadoniczkowane a jak wracałam to robi lam wykończenia koło domu po paprochu kafelkarzu którego miałam . Niestety natura obdarzyła mnie chęcią do pracy ale nie zdrówkiem i od tygodnia leżę z okropną grypą . Dzisiaj się czuję na tyle lepiej że nawet ugotowałam domownikom zupę . Najbardziej mnie denerwuje że nie skończyłam tego co zaplanowałam tylko zapluwam monitorek kaszląc i nie zanosi się żebym w tym roku to skończyła . Nie robiłam zdjęć ponieważ chciałam się pochwalić ukończoną już pracą a jak spadnie śnieg to nic nie pokarzę :(
Grażynko psiaki miziaki dostają nawet aż za dużo ;:108
Gosiu ty mi wykrakałaś tę chorobę ;:224

Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Przykro czytać, że choroba Cie zmogła.
Ja odpukać jakoś się trzymam.
Dzisiaj podlałam tylko rododendrony i azalki.
Smutno już się zrobiło i dzionek krótki.
Zdrówka życzę. :wit
Grażyna.
kogro-linki
majorowa
500p
500p

Post »

Dziękuję Grażynko za życzenia ;:196 Troszkę dzisiaj lepiej ale focić mogłam tyko przez szybę ;:224
Nie widać ile zrobiłam tylko że jest bałagan , który czeka żebym go sama posprzątała bo w domu ludzi nie ma ;:14 Każdy prycha i kicha na pięć osób pięć chorych , tego jeszcze nie miałam :shock: . Sfociłam też moje trzy nabyte storczyki , ładnie stoją bez oznak chorobowych ;:16 daje to nadzieję na późniejsze kwitnienie :heja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na parapecie też mi troszkę kwitnie i zabiera się do kwitnienia :heja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niestety nie mam utrwalonych dokonań na perzowisku , mam nadzieję że śnieg zaczeka aż to zrobię ;:224

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”