nie wyrzuci, ona jest cacy jak powiada Jule.
  nie wyrzuci, ona jest cacy jak powiada Jule. Od dzisiaj Prezes Alutka, chce czy nie to juz wybrana.

Kopiesz dołeczki, ja dopiero od soboty zaczynam. Może nie będzie padać.

pomysł był mój a więc bardzo proszę o stanowisko vice prezesa
 pomysł był mój a więc bardzo proszę o stanowisko vice prezesa  

Ewentualnie mogę pomóc jako kronikarz (zawsze mnie wybierają, mam ponoć ładny charakter pisma- ale czy ma to znaczenie na klawiaturze laptopowej)
 Ewentualnie mogę pomóc jako kronikarz (zawsze mnie wybierają, mam ponoć ładny charakter pisma- ale czy ma to znaczenie na klawiaturze laptopowej)    

. Mogie
 . Mogie  ?
 ? 
 Gratuluję Ulciu!
  Gratuluję Ulciu!
 Wreszcie uporałam się z dzisiejszymi zajęciami. Wszak to jutro dwudziesty-pora podatków. I różyczki trzeba było też posadzić.
 Wreszcie uporałam się z dzisiejszymi zajęciami. Wszak to jutro dwudziesty-pora podatków. I różyczki trzeba było też posadzić.

i coby nie śmiecić wwątku Alutki proponuję nowy wątek klubowy.Zaraz coś wymyślę.
  i coby nie śmiecić wwątku Alutki proponuję nowy wątek klubowy.Zaraz coś wymyślę.
 Wandziu będziemy zbierać na róże- każdy sobie
 Wandziu będziemy zbierać na róże- każdy sobie  .
 . 

Tak sobie dzisiaj rano spacerowałam po ogrodzie i
 Tak sobie dzisiaj rano spacerowałam po ogrodzie i   . Stało się. M zgodził się na poszerzenie rabaty wzdłuż podjazdu, ale w stronę ogrodu
 . Stało się. M zgodził się na poszerzenie rabaty wzdłuż podjazdu, ale w stronę ogrodu  . Pasek trawki musi pozostać na odrzucanie śniegu. Melduję rabata zrobiona. Jutro fotki. Różyczki zamówione, będą we wtorek. Obym tylko zdążyła posadzić, bo w środę i czwartek nów. Błogi odpoczynek
 . Pasek trawki musi pozostać na odrzucanie śniegu. Melduję rabata zrobiona. Jutro fotki. Różyczki zamówione, będą we wtorek. Obym tylko zdążyła posadzić, bo w środę i czwartek nów. Błogi odpoczynek