Księżycowe rabatki u Adki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Księżycowe rabatki u Adki
Brawo Lodziu.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Zasłużone brawa,dla cierpliwych, wyrozumiałych i pełnych zyczliwości _ SUPER INSTRUKTOREK !!!
/to nie wazelina, to fakt/.
Krysiu , komarzyca , ta którą mi dałaś na rocznicy, właśnie zamierza kwitnąć
Na śmierć zapomniałam o koszyczkach na lilie!!!!
Na śmierć zapomniałam o koszyczkach na lilie!!!!
Pozdrawiam,Małgorzata
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
KRYSIU sezon zakończony ,albo jeszcze kopiesz dołki pod różyczki . Mam nadzieję ,że jeszcze będzie pogoda do tego czasu
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Krysiu , jak minął weekend
Poczytaj http://ogrodywodne.pl/miscanthus_sinensis_silberspinne/ masz takiego miskanta
Poczytaj http://ogrodywodne.pl/miscanthus_sinensis_silberspinne/ masz takiego miskanta
- kasia_rom

- Od: 5 paź 2008, o 12:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Krysiu
Przyszłam z rewizytą i zobaczyć Twoje ceglane obwódki
Muszę powiedzieć że barrrdzo podobają mi się "Księżycowe rabatki", ślicznie urządzona działka, świetny projekt i nasadzenia, wspaniałe kolekcje żurawek i hortensji , trawy
Świetnie wyglądają otoczone cegłami drzewa i te "łany" aksamitek i cyni . I oczywiście róże
Oj, wszystko mi się bardzo podoba
Może u mnie jest dużo przestrzeni , ale Twoja działka mieści tyle pięknych roślin , że chylę czoło
Pozdrawiam cieplutko
Przyszłam z rewizytą i zobaczyć Twoje ceglane obwódki
Muszę powiedzieć że barrrdzo podobają mi się "Księżycowe rabatki", ślicznie urządzona działka, świetny projekt i nasadzenia, wspaniałe kolekcje żurawek i hortensji , trawy
Świetnie wyglądają otoczone cegłami drzewa i te "łany" aksamitek i cyni . I oczywiście róże
Oj, wszystko mi się bardzo podoba
Może u mnie jest dużo przestrzeni , ale Twoja działka mieści tyle pięknych roślin , że chylę czoło
Pozdrawiam cieplutko
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witam piątkowo. Dawno się nie odzywałam, ale trochę przeszarżowałam ostatnimi czasy i załatwiłam sobie kolano. Boli jak sk...., a jak boli to nie ma się nastroju i chęci do pisania. Podobno w pewnym wieku jak się człowiek budzi i go nic nie boli to znaczy że się już nie żyje, ale jeszcze nie umiem się do dolegliwości bólowych przyzwyczaić. Na działkę z tego powodu również nie jeździłam. Muszę się jutro wybrać, gdyż dziś przyszły róże od Starkla. Nie wiem czy uda mi się je posadzić. Wszystko się wyjaśni w poniedziałek czy syn dostanie wolne. Jeżeli nie to będę musiała je tylko zadołować. Sama nie mogę się podjąć, niestety, takiej roboty.
Gorzatko. I Ty mi tak źle życzysz, aby komputer mi padł. Toż to jak bez ręki alibo bez nogi człowiek by się czuł
Piterku. Tak dawno się nie odzywałam, a żurawki już dawno przyszły i posadzone- zamawiałam pod znanym Ci adresem, gdzie było jesienią trochę nowości. Z pewnością wszystkie je masz.
Lodziu. Dobrze, że wespół w zespół udało się odpowiedni link wstawić i teraz łatwo do Ciebie trafić. Wiem, że też dziś dostałaś zamówione róże i krzewy, więc jutro będziesz to wszystko sadzić. Ja liczę na syna, że może w poniedziałek mi posadzi, a jak nie uda mu się to będą zadołowane do wiosny. Trudno - zdrowie ważniejsze.
Gosiu. Moja komarzyca jak ostatnio byłam na działce również zaczynała kwitnąć. Późno jej się zebrało. Koszyczki dla Ciebie stoją od lata i czekają.
Jadziu. Nic pod róże nie mam przygotowane, gdyż ponad dwa tygodnie nie byłam na działce.
Powinnam jeszcze ze trzy róże przesadzić i dopiero robić dołki i sadzić to co dziś przyszło, a zamówiłam 14 róż. Nie wiem jak się z tym uporam.
Oleńko. Weekend już następny się zbliża.
Nie mam tego miskanta i nie kuś kusicielko, gdyż ja już na prawdę nie mam miejsca.
Chociaż dziewczyny na ostatnim spotkaniu podsunęły mi nowe miejsce na trawy i kto wie czy do wiosny koncepcja mi się nie zmieni.
Witam Kasiu w mych progach. Dziękuję za tak miłe słowa o mojej działce.

Gorzatko. I Ty mi tak źle życzysz, aby komputer mi padł. Toż to jak bez ręki alibo bez nogi człowiek by się czuł
Piterku. Tak dawno się nie odzywałam, a żurawki już dawno przyszły i posadzone- zamawiałam pod znanym Ci adresem, gdzie było jesienią trochę nowości. Z pewnością wszystkie je masz.
Lodziu. Dobrze, że wespół w zespół udało się odpowiedni link wstawić i teraz łatwo do Ciebie trafić. Wiem, że też dziś dostałaś zamówione róże i krzewy, więc jutro będziesz to wszystko sadzić. Ja liczę na syna, że może w poniedziałek mi posadzi, a jak nie uda mu się to będą zadołowane do wiosny. Trudno - zdrowie ważniejsze.
Gosiu. Moja komarzyca jak ostatnio byłam na działce również zaczynała kwitnąć. Późno jej się zebrało. Koszyczki dla Ciebie stoją od lata i czekają.
Jadziu. Nic pod róże nie mam przygotowane, gdyż ponad dwa tygodnie nie byłam na działce.
Powinnam jeszcze ze trzy róże przesadzić i dopiero robić dołki i sadzić to co dziś przyszło, a zamówiłam 14 róż. Nie wiem jak się z tym uporam.
Oleńko. Weekend już następny się zbliża.
Witam Kasiu w mych progach. Dziękuję za tak miłe słowa o mojej działce.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- ankha

- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Krysieńko
Rychłego powrotu do zdrowia, oszczędzaj się, żebyś na przyszły sezon mogła znów poszaleć 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
KRYSIU niestety masz rację ,że jak nic nie boli w pewnym wieku ,,,,,czasem nie trzeba nawet mieć tego pewnego wieku a też wszystko łupie
Jakoś dasz sobie radę i różyczki bedą posadzone 
No to witaj w klubie uszkodzonych kolanek
Ja właśnie szukam jakiegoś speca od kolana i załamuja mnie terminy... Życzę szybkiej poprawy
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Ojej! To chyba jakas plaga! Mnie sie kolanko w bok wygło i boli jak chodzę po schodach, ale po płaskim - ujdzie.
No i przy kucaniu boli jak diabli
Ale postanowiłam nie kucać ;-)
No i przy kucaniu boli jak diabli
Ale postanowiłam nie kucać ;-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Kolano to chyba choroba ogrodników, bo czekam na zabiegi- na kolano też. 
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Moje kolanka też się czasem odzywają
już nie wspomnę o innych częściach ciała. 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej dziewczyny ! ;:54 to i ja się dołączam ze swoimi kolanami
, kolejne zabiegi zaczynam za miesiąc
leczę od 2 lat ale poprawy nie widzę ...
Aduś pozdrawiam

- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Jak już tak stękamy Krysi o kolanach, może jeszcze powinnyśmy jakąś galerię ogrodowych kolan (owiniętych bandażami, uwalanych piachem i błotem) tutaj stworzyć?
Tak w geście solidarności 
Miłka