Moja mała "dżungla" - part I

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja mała "dżungla"

Post »

A ja nie mam ;:145 , ale Twoje piękne..
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Super Anturium :) Niech kwitnie jak najdłużej i jak najczęściej :)
Awatar użytkownika
7vstyna
200p
200p
Od: 28 sty 2010, o 11:13

Post »

Anturium piękne :) i jak dużo kwiatów ma ;:63
Pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=32078" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

7vstyna - witaj w moich skromnych zielonych progach i dziękuję za anturium ;:196
Chrapka - Ci też ;:196
heliofitka pisze:Hmm...skoro listki fiołków potrafię ukorzenić, to może ze skrętnikiem nie będzie tak źle ;:24
Dziękuję za obszerną odpowiedz ;:196

Iwonka sorki, ja w 2 słowach nie potrafię ;:224 mi się udało to i Tobie się uda, będę trzymać kciuki bo jak to jakiś jakiego nie mam to wiesz... na wiosnę... ;:108
Stokrotkania pisze:A ja nie mam ;:145 , ale Twoje piękne..

Ania nie płakaj, widziałam, że u Ciebie maluszki puściły się szybciej niż moje fiołkowe, gapię się i zazdroszczę, bo moje wredne 3,5 miesiąca jak gwoździami przybite ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Ok już się zbieram, bo przecież nie można mieć wszystkiego.

A myślałam, że ktoś się zlituje i wyżebram :;230
No, ale jak ktoś by miał za dużo to ja chętnie..
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Anturium wypasik... nie dziwie się że od łapek się odkleić nie chciało ;:108
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

heliofitka pisze:Aga widzę, że z powodzeniem ukorzeniłaś listki skrętników :shock:
Właśnie zostałam posiadaczką listka (sztuk jeden) i wstawiłam go do wody.
Czy myślisz, że lepiej ukorzenia się w ziemi ?
Iwonko ja ukorzeniam w ziemi i nakrywam je od razu plastikowymi butelkami. na sześć ukorzenianych przyjęły się wszystkie. ;:224

Piękny zakup zrobiłaś Aga. I pewnie sama bym sie nie oparła, jakbym je zobaczyła koło śmietany ;:224 :;230
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga ja Cię zamorduję za to że zaraz się nie pochwaliłaś ! A z tego że masz ŚLICZNE anturium to BARDZO SIĘ CIESZĘ !!!!!!!!!!!!!!! ;:196
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lidka, ja się boję powoli o stan osobowy naszego forum, bo co wejdę w jakiś wątek, to ty chcesz kogoś zamordować. :;230
mniodkowa, a pomyśleć, że jakiś czas temu regularnie zasuwałam do biedronki po pieluchy. Teraz zostały mi już tylko kulki, żółty ser mierzwiony i inne takie badziewie. Jednak z drugiej strony więcej kasy na fanaberie, w tym kwiatki, skoro nie trzeba już w pieluchy inwestować :tan
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Ja już za anturium się nie złapię , nawet takie co koło śmietany ale będę wpadać do Ciebie podglądać .
Agusia - musisz czasami pokazywać ;:63 ;:63 ;:108
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Stokrotkania pisze:Ok już się zbieram, bo przecież nie można mieć wszystkiego.
A myślałam, że ktoś się zlituje i wyżebram
No, ale jak ktoś by miał za dużo to ja chętnie..

aaaa to Ty listka chcesz :D a ja niekumata ;:14 ja Ci chętnie podrzucę, nie ma problemu, obawiałam się trochę ostatnio o stan moich skrętników bo przecież jakiś niby wciornastek się zakradł, czymś pryskałam... wydaje się, że wyglądają ok więc jak chcesz zaryzykować... to PW ;:132
rapunzel pisze:Lidka, ja się boję powoli o stan osobowy naszego forum, bo co wejdę w jakiś wątek, to ty chcesz kogoś zamordować.

Jagoda zdecydowanie ma rację ;:108 Lidka weź się w garść :;230
rapunzel pisze:mniodkowa, a pomyśleć, że jakiś czas temu regularnie zasuwałam do biedronki po pieluchy. Teraz zostały mi już tylko kulki, żółty ser mierzwiony i inne takie badziewie. Jednak z drugiej strony więcej kasy na fanaberie, w tym kwiatki, skoro nie trzeba już w pieluchy inwestować

o dokładnie! też tak układam priorytety ;:108 choć na kwiatki idzie mi tyle czasem, że jak spoglądam na konto i chcę nową bluzkę to zaciskam zęby i nie odzywam się, a jak M coś powie o wydanych $ na zielone to mówię "ale żadnej bluzki nie kupiłam ;:224 "
anik pisze: Piękny zakup zrobiłaś Aga. I pewnie sama bym sie nie oparła, jakbym je zobaczyła koło śmietany

A wiesz Aniu, że u mnie wszystko koło śmietany leży :;230 choć może to ja tylko tak to widzę ;:14 bo tak na dobrą sprawę patrząc na układ sklepu to owszem przejście między półkami jest, ale między działem warzywnym (czyli tam gdzie obok stoją kwiatki) a działem chemicznym.. no i gdzie tam śmietana to mój M zawsze się dziwi :;230
Anjja pisze:Anturium wypasik... nie dziwie się że od łapek się odkleić nie chciało

coś ja lepkie mam te łapki - dziś np idąc po klatce przykleiło mi się kawałek.. reo (chyba?) i grudnika (albo wielkanocnika, pokażę to obadasz) ;:224
kociara pisze:Ja już za anturium się nie złapię , nawet takie co koło śmietany ale będę wpadać do Ciebie podglądać .
Agusia - musisz czasami pokazywać

Krysiu kiedy tylko chcesz to sobie przychodź i oglądaj, może nie będzie się krępowało rosnąć ;:14 jak te poprzednie...
A pokazywać pokazuję przecież :shock: i pokażę znów, bo czaję się na sadzenie, przesadzanie... przedwczoraj została zakupiona śliczna osłonka do hoi carnosy :heja , bo się wywraca i po rozmowach z dziewczynkami będę wykorzystywać ich patent ;:108
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Wierzę w Twój talent i chęci są - za zaproszenie dziękuję . Pewnie , że skorzystam . ;:108 ;:180
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anturium super :shock: ;:108 .
Trochę miałaś pecha, że spotkaliście się o kilka sekund za wcześnie :wink: . Tak, to byś zdążyła je gdzieś schować :) .
Muszę Wam powiedzieć, że w Lidlu jest jeszcze gorzej z ustawieniem roślin. Stoją tuż przy wejściu i w żaden sposób nie da się ich ominąć :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Szaleństwo zakupowe nadal trwa...

Szeflerka bardzo mi się podoba... i to wielkie anturium ;)

Ale jestem zachwycona hibiskusem, Zrób choć jedno zdjęcie kwiatuszkom jego.

Gratuluje przedszkola skrętnikowego, niech zdrowo rosną ;:108
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Justynko tu było foto
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=672
ale może jutro coś się otworzy bo jakoś nie obfociłam 3 ostatnich kwiatków :oops: z ostatnich dni... ale jest jeszcze co pokazać, więc nic straconego ;:108
Anturium nie takie wielkie :oops: ale większe niż te co posiadam :;230 Jutro plan sadzenia jest to zrobię ;:177 dla porównania...
Wiktoria_W pisze: Trochę miałaś pecha, że spotkaliście się o kilka sekund za wcześnie.
Tak, to byś zdążyła je gdzieś schować .
Muszę Wam powiedzieć, że w Lidlu jest jeszcze gorzej z ustawieniem roślin. Stoją tuż przy wejściu i w żaden sposób nie da się ich ominąć.

masz rację, jak wjeżdżałam na parking to zadzwonił telefon... szefowa ;:223 to odebrałam i gadałam i gadałam i przez to mnie "capnął" przy wysiadaniu ;:224
Tak, w Lidlu na samym wejściu rośliny, ale w moim Kauflandzie też na wprost od bramki ;:14 nie da się nie zauważyć nijak! ;:224

Krysiu - jutro myślę, że będzie na co popatrzeć ;:108 miało być dziś, ale 1 - za długo spałam (w końcu na coś L4 się przydało ;:224 ) a 2 - tak głowa rozbolała, że 2 kawy nie pomogły, dopiero apap :? i sadzenie przełożone...
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”