Piękne powitanie :d. Słyszałam, że fiołki w kropeczki często się "sporcą" i boje się nakupować takich
 .
 . .
 .

bardzo dobrze robisz pamiętaj najlepszy jest ten ,który się u Ciebie sprawdzi .Ja też listeczki ukorzeniam w wodzie i w podłożu w woreczku z ziemią i perlitem .
 bardzo dobrze robisz pamiętaj najlepszy jest ten ,który się u Ciebie sprawdzi .Ja też listeczki ukorzeniam w wodzie i w podłożu w woreczku z ziemią i perlitem .  
  Cieszę sie bardzo mam nadzieje ,że szefowa nie będzie narzekała.Zarażaj ją fiołkami to będziesz cały czas nawet w pracy na forum
 Cieszę sie bardzo mam nadzieje ,że szefowa nie będzie narzekała.Zarażaj ją fiołkami to będziesz cały czas nawet w pracy na forum   
  Czasem sporty są jeszcze bardziej fantazyjne .
 Czasem sporty są jeszcze bardziej fantazyjne .  
  powodzenia
 powodzenia   

twórz listę jak najdłuższą ,jutro coś na dzień dobry muszę dla Ciebie poszukać .
 twórz listę jak najdłuższą ,jutro coś na dzień dobry muszę dla Ciebie poszukać . 
   sport czy nie .Jest super ma też delikatny seledynek na płateczkach kwiatowych ale tak jasny ,że na zdjęciu nie widać .
 sport czy nie .Jest super ma też delikatny seledynek na płateczkach kwiatowych ale tak jasny ,że na zdjęciu nie widać .  

. Śliczne kolory, ten jaśniejszy jaki rozrośniety
. Śliczne kolory, ten jaśniejszy jaki rozrośniety   , cudo!
 , cudo! . Dopiero dzisiaj to zauważyłam.
 . Dopiero dzisiaj to zauważyłam.

. Nie mogę się zdecydować, który piękniejszy, bo jeden ma wspaniały pełny kwiat, a drugi taki rozrośnięty i rozkwitnięty, że ho, ho
 . Nie mogę się zdecydować, który piękniejszy, bo jeden ma wspaniały pełny kwiat, a drugi taki rozrośnięty i rozkwitnięty, że ho, ho  .
 . .
 .