Majkowy zielony dom i ..... cz. 2
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majkowy zielony dom i ..... cz. 2
Majeczko, ale buziaków przesłałaś,
, a kocurek to urwisek

- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majeczko - kuruj się 
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Kontakt:
Majka wracaj do zdrowia . Bo nie ma kto mnie odwiedzać .
no i jesienne zdjęcia trzeba robić . Buziaki
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dzięki dziewczyny że o mnie pamiętacie.
Majuś dużo buziaków bo Was
a urwis znowu leży ma na stopach pod biurkiem i grzeje.
mój osobisty kaloryfer
a czasami zajmuje moje miejsce żeby mi za bardzo nie wystygło
Aguś kuruję się i jest mi już dużo lepiej.
Zosieńko powoli wracam,
ale gości u Ciebie widziałam dość sporo.
Fajnie wyglądają te chryzantemy w trocinach. Moje dostaną słomę ale dopiero jak ziemia zamarznie żeby kopacze nie miały łatwego życia.
Chcesz jesienne zdjęcia to proszę bardzo

do czerwoności jeszcze trochę brakuje ale początki już są 
Majuś dużo buziaków bo Was
Aguś kuruję się i jest mi już dużo lepiej.
Zosieńko powoli wracam,
Chcesz jesienne zdjęcia to proszę bardzo
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ach te twoje bluszcze, winobluszcze i inne pnącza. Nikt tu chyba takich nie ma jak ty. Teraz to pewnie twoj dom jest bordowy, a nie zielony, prawda? Musi to wyglądać fantastycznie. Majeczko, ja pamiętam o nasionkach rudbekii i mam je dla ciebie odłożone, ale już chyba ci przyślę na wiosnę, a nie teraz. Bo człowiekowi nawet na pocztę się nie chce iść w taką pogodę. 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Na skraju drogi zielono -czerwony domek sobie stoi . Masz dobrze z Edulem on pomaga Ci się wykurować
Ciekawe czy u Ciebie też był przymrozek bo brat mi dzwonił ,że u niego dalie pomarzły dzisiejszej nocy a to niedaleko Ciebie
-
edulkot

Wandziu dzięki za pamięć.
A nie jest taki piękny, te zdjęcia post wyżej to są z wczoraj i do bodrowości to mu jeszcze dużo brakuje. Z tej suszy zaczął podsychać zamiast czerwienieć.
A z nasionkami się nie spieszy, przecież siać będę dopiero wiosną. Teraz czekają różyczki i letnie kwiatki do posprzątania.
U nas nawet dzisiaj była ładna pogoda i słonko świeciło.
Jadziu rano podobno dachy były białe ale ani jeden kwiatek nie zmarzł. Najbardziej boję się o hibiskusa bo on wciąż w gruncie zakopany a u nas dzisiaj było jak na rynku. Tyle ludzi się przewinęło i wnuków miałam przez kilka godzin a na zakończenie prawie synowa miała wypadek samochodowy, dopiero niedawno przyjechali z ostrego dyżuru. Całe szczęście że nic poważnego się jej nie stało ale auto do kasacji.
Edul wciąż mi grzeje stópki a jak wlezie na kolana to mruczy jak nakręcony. Taki prywatny terapeuta to wspaniała rzecz.
A nie jest taki piękny, te zdjęcia post wyżej to są z wczoraj i do bodrowości to mu jeszcze dużo brakuje. Z tej suszy zaczął podsychać zamiast czerwienieć.
A z nasionkami się nie spieszy, przecież siać będę dopiero wiosną. Teraz czekają różyczki i letnie kwiatki do posprzątania.
U nas nawet dzisiaj była ładna pogoda i słonko świeciło.
Jadziu rano podobno dachy były białe ale ani jeden kwiatek nie zmarzł. Najbardziej boję się o hibiskusa bo on wciąż w gruncie zakopany a u nas dzisiaj było jak na rynku. Tyle ludzi się przewinęło i wnuków miałam przez kilka godzin a na zakończenie prawie synowa miała wypadek samochodowy, dopiero niedawno przyjechali z ostrego dyżuru. Całe szczęście że nic poważnego się jej nie stało ale auto do kasacji.
Edul wciąż mi grzeje stópki a jak wlezie na kolana to mruczy jak nakręcony. Taki prywatny terapeuta to wspaniała rzecz.
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Majka, nie wiem, kogo wpierw pogłaskać
czy Pacjentkę, czy Doktora Edula?
masz prywatnego lekarza, więc powinnaś szybko wrócić do zdrowia
czego Ci jak najbardziej życzę
Część róż przybędzie w ostatnim tygodniu października. Jeśli jeszcze masz, to zostaw dla mnie ze dwie karpy pojedynczych jasnych dalii.
Zdrówka
Część róż przybędzie w ostatnim tygodniu października. Jeśli jeszcze masz, to zostaw dla mnie ze dwie karpy pojedynczych jasnych dalii.
Zdrówka
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
-
edulkot

Basieńko razem z doktorem Edulem dziękujemy za głaskanko.
i życzenia zdrówka.
Zdrowieję i jutro od rana do ogrodu bo przymrozki straszą. Z braku możliwości wszystkie dalie wciąż w gruncie. Jeszcze jakieś mają kwiatki więc jasne na pewno odłożę dla Ciebie. W sprawie róż daj znać na pw jak i co.
Zdrowieję i jutro od rana do ogrodu bo przymrozki straszą. Z braku możliwości wszystkie dalie wciąż w gruncie. Jeszcze jakieś mają kwiatki więc jasne na pewno odłożę dla Ciebie. W sprawie róż daj znać na pw jak i co.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
MAJKA dobrze ,ze synowej nic się nie stało ,ale swoją drogą autka szkoda . Mizianko dla doktora Edula 
Maju, ale przygody... dobrze, że synowej nic poważnego się nie stało... najedliście się nerwów...
Tobie życzę zdrówka i dobrej nocy, i głaski dla Edula
Tobie życzę zdrówka i dobrej nocy, i głaski dla Edula
Maju, ja też dołączam się do życzen, żebyś szybko zdrowa była
Dobrze, że synowej nic poważnego się nie stało...
Dobrze, że synowej nic poważnego się nie stało...
-
edulkot

Dzięki za pamięć i życzenia.
Synowa potrzaskana ale cała, ciekawe jak długo będzie dochodzić do siebie. Autko pewnie do kasacji bo dostała od tyłu na skos i z ramy zrobił się romb. I jak teraz będzie jeździć do pracy.
Doktor Edul już czeka na stanowisku ale niestety nie za długo będę korzystać z jego usług. Muszę iść wykopywać dalie, mieczyki i doniczkowe pelargonie i hibiskusa przynieść do domu. Oj czeka mnie dźwiganie dzisiaj. Ale nic to , dobrze że nie było przymrozku i wszystko wciąż w dobrej kondycji.
Synowa potrzaskana ale cała, ciekawe jak długo będzie dochodzić do siebie. Autko pewnie do kasacji bo dostała od tyłu na skos i z ramy zrobił się romb. I jak teraz będzie jeździć do pracy.
Doktor Edul już czeka na stanowisku ale niestety nie za długo będę korzystać z jego usług. Muszę iść wykopywać dalie, mieczyki i doniczkowe pelargonie i hibiskusa przynieść do domu. Oj czeka mnie dźwiganie dzisiaj. Ale nic to , dobrze że nie było przymrozku i wszystko wciąż w dobrej kondycji.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj Maju, oj przymroziło, na razie nie widać pomarzniętych roślinek, ale to już czas na spoczynek zimowy, kuruj się , jeszcze mają być ładne dni to nadrobisz wszystkie roboty. 
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobrze ze synowej nic sie nie stało, choć pewnie po takim wypadku będzie w szoku...
Przymroziło już w Pl... gdzie nie zajrzę to każdy ostatnie prace przed zimą dokańcza... echhh... u mnie jeszcze w nocy i nad ranem sporo w plusie, ale ponoc w listopadzie ma być już zimno.