chryzantemy mają być zimujące

Jabłoń wiosną zachwycała bielą licznych kwiatów, teraz masa jabłek

Geniu sadzonki pelargonii od Ciebie ładnie się ukorzeniły i już zaczynają rosnąć
 w domu przetrwają do wiosny.

wszystko masz śliczne w sumie...
 wszystko masz śliczne w sumie... pierwszy raz widzę pelargonie o tak ciekawym zabarwieniu liści:) jakiego koloru będą kwiaty:)?
 pierwszy raz widzę pelargonie o tak ciekawym zabarwieniu liści:) jakiego koloru będą kwiaty:)?

jak wszyskto dookoła wkurza to dobrze, że chociaz ogród cieszy i daje chwilę wytchnienia
 jak wszyskto dookoła wkurza to dobrze, że chociaz ogród cieszy i daje chwilę wytchnienia  I mnie najlepiej się podoba ta pelargonia, chociaż wszystkie ładne, a ta wygląda prawie jak żurawka :P
 I mnie najlepiej się podoba ta pelargonia, chociaż wszystkie ładne, a ta wygląda prawie jak żurawka :P  mnie już jakaś irytacja jesienna ogarnia
 mnie już jakaś irytacja jesienna ogarnia  A pelargonie w domu na parapecie powinny dobrze dotrwac do wiosny.
 A pelargonie w domu na parapecie powinny dobrze dotrwac do wiosny. bardzo mi się podobają, jeszcze raz wielkie dzięki
 bardzo mi się podobają, jeszcze raz wielkie dzięki  
  te dalie mam od tego roku, wcześniej miałem takie wysokie równe z płotem zwykle się pokładały trzeba było je sadzić przy płocie albo palikować i wiazać miałem ich dosyć i zostawiłem na zimę, a tej wiosny kupiłem takie karłowe mają całkowitą wielkość ok 50cm małe kompaktowe krzaczki wszędzie można wcisnąć
 te dalie mam od tego roku, wcześniej miałem takie wysokie równe z płotem zwykle się pokładały trzeba było je sadzić przy płocie albo palikować i wiazać miałem ich dosyć i zostawiłem na zimę, a tej wiosny kupiłem takie karłowe mają całkowitą wielkość ok 50cm małe kompaktowe krzaczki wszędzie można wcisnąć   
  mam nadzieje że przez zimę się na tyle rozrosną aby wiosną można było zrobić sadzonki
   mam nadzieje że przez zimę się na tyle rozrosną aby wiosną można było zrobić sadzonki  
  ciekawe jak przez zimę posiedzę na forum to co zmów za choroba mnie dopadnie
 ciekawe jak przez zimę posiedzę na forum to co zmów za choroba mnie dopadnie 

na wiosnę na pewno powiększe moja kolekcję dalii..
 na wiosnę na pewno powiększe moja kolekcję dalii..

, moje wysokie dalie nie miały żadnej historii więc zostawiłem je na zimę bez żalu
 , moje wysokie dalie nie miały żadnej historii więc zostawiłem je na zimę bez żalu 

Nie tylko kwiatów ale również liści. I ogólne plany i detale - super
  Nie tylko kwiatów ale również liści. I ogólne plany i detale - super  I jeszcze zdjęcia tak ładnie obrobione (coś z nimi majstrowałeś ale są naprawdę świetne
 I jeszcze zdjęcia tak ładnie obrobione (coś z nimi majstrowałeś ale są naprawdę świetne  ).
 ).

, które choć nie są najnowszymi odmianami to i tak mają swoje piękno i wielką wartość, zwłaszcza te które przypominają bliskie osoby których już nie ma.
 , które choć nie są najnowszymi odmianami to i tak mają swoje piękno i wielką wartość, zwłaszcza te które przypominają bliskie osoby których już nie ma. A ta biała dalia to z PNOS-u z tych niskich rabatowych opisana jako PLAYA BLANCA.
 A ta biała dalia to z PNOS-u z tych niskich rabatowych opisana jako PLAYA BLANCA.
 Jak patrzę na Twoje dalie i pomyślę, że wystarczy przymrozek i będziemy je mogli oglądać dopiero w przyszłym roku, to robi mi się bardzo smutno.
  Jak patrzę na Twoje dalie i pomyślę, że wystarczy przymrozek i będziemy je mogli oglądać dopiero w przyszłym roku, to robi mi się bardzo smutno. )
 )

, niestety i przymrozek juz był al eniewielki dziś chyba będzie gożej więc o jesienne przygnębienie jeszcze łatwiej.
 , niestety i przymrozek juz był al eniewielki dziś chyba będzie gożej więc o jesienne przygnębienie jeszcze łatwiej.

chociaż wiesz że z tymi moimi zdjęciami to się mogę schować
  chociaż wiesz że z tymi moimi zdjęciami to się mogę schować  , a winobluszcz to właśnie taki który bardzo dobrze pnie się po ścianach tylko niestety dośc łatwo przymarza, a durban taki kolor liści ma cały sezon, nie jest to jesienne wybarwienie, zakwitnąć do końca zapewne już nie zdąży bo dziś w nocy przymarznie
 , a winobluszcz to właśnie taki który bardzo dobrze pnie się po ścianach tylko niestety dośc łatwo przymarza, a durban taki kolor liści ma cały sezon, nie jest to jesienne wybarwienie, zakwitnąć do końca zapewne już nie zdąży bo dziś w nocy przymarznie  moje kanny rosną w gruncie i do piwnicy będę chował tylko wykopane kłacza a część nadziemna do ścięcia
  moje kanny rosną w gruncie i do piwnicy będę chował tylko wykopane kłacza a część nadziemna do ścięcia  nie lubię jesieni
  nie lubię jesieni  tyle jeszcze roślin w świetnej formie i jeden większy przymrozek i koniec, trzeba czekać całe miesiące.
 tyle jeszcze roślin w świetnej formie i jeden większy przymrozek i koniec, trzeba czekać całe miesiące.