Więcej fotek poproszę.
Ogródek AGNESS cz. 10
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
U mnie już ogród uśpiony, więc chętnie pobuszuję po twoim.
Więcej fotek poproszę.
Więcej fotek poproszę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś u mnie też piękny słoneczny dzień, słoneczko świeci....jest pięknie......Jesień kocham , taką kolorową, słoneczną, baśniową....oby trwała jak najdłużej
Tajeczko trawka w tym roku jest faktycznie wyjątkowo piękna
Mokre lato sprawiło, ze miała mnóstwo wody i do tej pory jest zieloniutka i dorodna
Jeszcze jedna moja chryzantemka czeka w pąkach, też jakiś różyk....nawet nie pamiętam dokładnie jaka była.....mam nadzieję, ze inna odmiana niż ta już kwitnąca .....
Grażynko u mnie dopiero wdać pierwsze zwiastuny jesieni. Spadają jedynie pojedyncze liście z czereśni a na pozostałych drzewach i krzewach nawet jeszcze się nie przebarwiają....wyjątkiem jest jedynie tawuła....już cudnie się przebarwia na wspaniałą multikolorową masę liści
Uwielbiam ten krzew ....jest przepiękna i wiosną i jesienią
Przebarwiająca sie tawuła

i różne jesienne obrazki

na razie tylko tyle bo żaba strajkuje
Tajeczko trawka w tym roku jest faktycznie wyjątkowo piękna
Jeszcze jedna moja chryzantemka czeka w pąkach, też jakiś różyk....nawet nie pamiętam dokładnie jaka była.....mam nadzieję, ze inna odmiana niż ta już kwitnąca .....
Grażynko u mnie dopiero wdać pierwsze zwiastuny jesieni. Spadają jedynie pojedyncze liście z czereśni a na pozostałych drzewach i krzewach nawet jeszcze się nie przebarwiają....wyjątkiem jest jedynie tawuła....już cudnie się przebarwia na wspaniałą multikolorową masę liści
Przebarwiająca sie tawuła

i różne jesienne obrazki

na razie tylko tyle bo żaba strajkuje
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Tawuła w piękne barwy się przybrała .
Hortensje dodają dużo uroku Twoim rabatkom.
Uwielbiam Agusiu Twoje widoczki
Hortensje dodają dużo uroku Twoim rabatkom.
Uwielbiam Agusiu Twoje widoczki
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko ładnie wygląda ta jesienna rabata , każda pora roku ma urok.
-
Matrix2
- 500p

- Od: 29 sie 2010, o 11:44
ppowtarzam się ale piękny i dojrzały ogród, badzo lubię w nim przebywać 
Agnieszko jaka to odmiana tawuły tak cudownie zmienia kolor jesienią, jeśli będzie jeszcze dostępna kupie tylko muszę wiedzieć jak się nazywa ... a liście na trawniku i wśród bylin dodają całości jesiennego uroku
Agnieszko jaka to odmiana tawuły tak cudownie zmienia kolor jesienią, jeśli będzie jeszcze dostępna kupie tylko muszę wiedzieć jak się nazywa ... a liście na trawniku i wśród bylin dodają całości jesiennego uroku
Rysiek
- AGNESS

Aguś dziękuję
Hortensje są jesienią nieocenione, bardzo, bardzo długo są piękne i zdobią ogród
Geniu, jesień jest pięknym czasem....troszkę nam smutno, bo poprzedza ,,bezogrodową,, porę roku....ale nie możemy odmówić jej niesamowitej urody
Ryszardzie bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Tawuła van Houtte'a jak dla mnie jest wspaniała . Niesamowicie ozdobna i wiosną i jesienią.....przebarwia sie naprawdę bajecznie.....bardzo polecam
Geniu, jesień jest pięknym czasem....troszkę nam smutno, bo poprzedza ,,bezogrodową,, porę roku....ale nie możemy odmówić jej niesamowitej urody
Ryszardzie bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Tawuła van Houtte'a jak dla mnie jest wspaniała . Niesamowicie ozdobna i wiosną i jesienią.....przebarwia sie naprawdę bajecznie.....bardzo polecam
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Aga, chwile mnie nie było i zaległości mi sie porobiły
Chryzantemy fantastyczne, zwlaszcza ta pomponikowa kremowa, cudo po prostu
Chryzantemy fantastyczne, zwlaszcza ta pomponikowa kremowa, cudo po prostu
U Ciebie nawet suche liście się komponują.
Witaj, i ja tu trafiłam. Na razie przejrzałam szybciutko i wątek dodałam, żeby nie zgubić. Potem przyjrzę się z większą pieczołowitością. Najbardziej podobają mi się u Ciebie żurawki, hosty, hortensje (też jestem ich nowo upieczoną fanką), zawilce japońskie i oczywiście rozchodniki okazałe. Ten dzwonek niebieski pełny o którego pytałaś (nie wiem czy ktoś już odpisał), to dzwonek karpacki "Thor Pedo". Pokuszę się o stwierdzenie, że jest to najładniejszy z dzwonków. Niestety bardzo powoli się rozrasta, niemal stoi w miejscu. To tak z teorii, bo jeszcze go nie mam ;) Pozdrowienia!
- paola1a

- Od: 10 paź 2010, o 22:25
Piękna u Ciebie jesień Twoje roślinki jakby stworzone do tej pory roku, świetnie z nią współgrają, zwłaszcza hortensje. Miło popatrzeć na Twój ogród
Paulina
- evikc
- 500p

- Od: 18 lis 2010, o 00:22
Pięknie u ciebie jak zwykle zresztą, dziś za oknem leje ale jak popatrzyłam na zdjęcia z twojego ogrodu od razu mi się jaśniej zrobiło i weselej.
- AGNESS

Dorotko chryzantemka jest faktycznie urocza, taka delikatna. Ja w ogóle kocham chryzantemy, mam tylko kilka odmian ale chcę posadzić więcej.....one nieocenione w jesiennych ogrodach
Ulcia ja uwielbiam żółte liści leżące na trawniku.....zgrabiam je dopiero jak jest ich dużo.....robię miejsce następnym
Santio witaj w moim ogródku
Dzwoneczek to faktycznie Thorpedo i faktycznie rozrasta się niesamowicie wolno.....patrząc na niego wydaje sie ładną sporą kępką, a jak zajrzeć do podstawy, to jest maleństwo
Ja również pozdrawiam Cię
Paulu, sporo jest u mnie krzewów przebarwiających sie jesiennie......niestety to takie lenie w tym roku, ze wciąż trwają w zieloności, nie chcą pokazać kolorków
....
Hortensje to faktycznie największa ozdoba teraz
z daleka przyciągają wzrok....i wciąż zakwitają....na każdym krzaczku są kwiaty poprzebarwiane, bielutkie w pełni rozkwitu i ledwie rozwinięte pąki
Ewuniu dziękuję za miłe słowa
U mnie nocą i rano padało, a teraz przepiękne słoneczko
moje świerki obsiadły ptaszęta i się wydzierają
aż miło posłuchać 
Ryszardzie jestem pewna, ze będziesz zadowolony, to przepiękny krzew
Nowa stronka, więc trzeba ją jesiennie przystroić

Ulcia ja uwielbiam żółte liści leżące na trawniku.....zgrabiam je dopiero jak jest ich dużo.....robię miejsce następnym
Santio witaj w moim ogródku
Ja również pozdrawiam Cię
Paulu, sporo jest u mnie krzewów przebarwiających sie jesiennie......niestety to takie lenie w tym roku, ze wciąż trwają w zieloności, nie chcą pokazać kolorków
Hortensje to faktycznie największa ozdoba teraz
Ewuniu dziękuję za miłe słowa
Ryszardzie jestem pewna, ze będziesz zadowolony, to przepiękny krzew
Nowa stronka, więc trzeba ją jesiennie przystroić

- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jesienne ujęcia piękne jak zwykle, ale chce ci napisać, że hosty masz w świetnej kondycji !!! U mnie wyglądały fatalnie !!! Podziurawione, poobgryzane, i spleśniałe ..... większość liści już wycięłam...
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
jak ja lubię oglądać Twój ogródek Agniesiu - tworzysz takie piękne kompozycje z roślin...
a ta górka/wzniesienie to usypana, czy naturalna ?
a ta górka/wzniesienie to usypana, czy naturalna ?