Tyle róż i takie ładne
 Tyle róż i takie ładne   
   a Ty mówisz że to nie wszystkie - cudne
 a Ty mówisz że to nie wszystkie - cudne   cudne
 cudne   i jeszcze raz cudne
 i jeszcze raz cudne   

Pozdrawiam

Tyle róż i takie ładne
 Tyle róż i takie ładne   
   a Ty mówisz że to nie wszystkie - cudne
 a Ty mówisz że to nie wszystkie - cudne   cudne
 cudne   i jeszcze raz cudne
 i jeszcze raz cudne   

Miejmy nadzieję, że nie przeszkodzi mu to zakwitnąć znów wiosną
  Miejmy nadzieję, że nie przeszkodzi mu to zakwitnąć znów wiosną 

Tereniu coś mi się wydaje,że moje róże nie zdążą zdrewnieć do zimy,bo teraz wzięło ich na kwitnienieTerDob pisze:Tyle róż i takie ładne
No ...dlatego go pokazałam.Kupiłam go teraz,bez kwiatu a u mnie zakwitł,co prawda skromnym kwieciem a jednakchatte pisze:Cóż to, Rh Ci teraz kwitnie?

Haniu jak zwykle cudownie
  Haniu jak zwykle cudownie   

Eluś jesteś bardzo łaskawa dla mnie,ale gdzie mi do Ciebie.Ty wszystkie piękności masz pod ręką to możesz wybieraćElizabetka pisze:W przyszłym roku nie bydzie Ci rady z tymi różami.
.
Jadziu i dlatego martwię się,że moje nie zdążą zdrewnieć a wiesz co to znaczy tym bardziej,że u mnie zimy syberyjskieJAKUCH pisze:Twoje różyczki mają jeszcze dużo pąków . Moje niestety powoli zaczynają zapadać w sen zimowy
Grażynko a czy Ty też uważasz,że kwiaty róż o tej porze są bardziej wybarwione i moje jakby ładniejszekogra pisze:U mnie też teraz dopiero róże zaczęły kwitnąć w najlepsze.
Bardzo mi miło,że znów jesteś-zapraszam częściej,chociaż teraz nie ma co pokazywaćlawenda pisze:jak się cieszę ze znalazłam Twój wątek, kiedyś, kiedyś tu byłam, potem myślałam że jest zamknięty, zacznę od pierwszej strony
Dzidziu ja lilii się nie pozbywam,przecież ja je kocham, tylko zmniejszam "areał"Zabeczka101059 pisze:piszesz, że rabatkę liliową zamieniłaś na różaną
chyba nic nie przekręciłam
mam nadzieję, że nie zrezygnowałaś z lili
toż ja się nimi zaraziłam od Ciebie
 Raz,że bardzo mi się rozrosły a dwa to cały czas poszukuję bezobsługowego ogrodu.
 Raz,że bardzo mi się rozrosły a dwa to cały czas poszukuję bezobsługowego ogrodu.
Zosiu podejrzewam,że cebule lilii zjadają Ci nornice.Lilie są kwiatami bezproblemowymi.Raz wsadzisz i po trzech,czterech latach masz busz.Szczególnie dużą rozrodczość mają azjatkizofia majowska pisze:co ty robisz że lilie tak pięknie u ciebie rosną ja co roku sadze i nic nie wychodzi
Witam Nowego Gościa i dzięki za nazwanie mojej żółtej różyDyskrecja pisze:ta żółta NN na dole 38 str podobna do mojej Chinatawn, parkowej.
Gosiu kupiłam ją w Rosa Ćwik dwa lata temu.Oczywiście jako rasową z R.W pąku i małym rozkwicie jest mocno żółta a później bieleje,"stary" kwiat jest w kolorze ekry.Układ płatków ma podobny do Pilgrim.Wzrostu też jest raczej małego tak do 50 cm.Już nieraz się zastanawiałam ona to czy nie onaDeirde pisze:mam do Ciebie pytanie - widziałam Solero w katalogu i wydawał mi się ciemniejszy - u Ciebie wygląda jak Pilgrim - czy on ciemnieje?

nareszcie sie zjawiłaś . Mam nadzieję ,że Twoje różyczki juz szkują sie do snu .U mnie najwięcej pąków ma generał ,ale raczej nie zdążą sie otworzyć . Rotilia tez już kończy  a jest prawie cała goła
  nareszcie sie zjawiłaś . Mam nadzieję ,że Twoje różyczki juz szkują sie do snu .U mnie najwięcej pąków ma generał ,ale raczej nie zdążą sie otworzyć . Rotilia tez już kończy  a jest prawie cała goła   Miejmy nadzieję ,że pażdziernik nie bedzie straszył zimą
   Miejmy nadzieję ,że pażdziernik nie bedzie straszył zimą

Co tam u Ciebie ???? mrozy Cię zaskoczyły ????
 Co tam u Ciebie ???? mrozy Cię zaskoczyły ????  
   ;:99
  ;:99  , pozdrów Agatkę i powiedz że proszę niech zakłada swój wątek - czekam
 , pozdrów Agatkę i powiedz że proszę niech zakłada swój wątek - czekam