Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu - super, to będziemy miały obie na co patrzeć. Mam nadzieję, że się pochwalisz jak Ci urosły. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Tak Grażynko jak tylko znajdę miejsce do posadzenia w ogródku i mi zakwitną
W zeszłym roku połowę roślin miałam w ....doniczkach przez te rewolucje budowlane,a w tym roku rewolucja płotowo-ogrodowa
Biedne moje iryski całą zimę stoją na dworze w doniczkach bo nie miałam gdzie wsadzić,kwitnąć nie będą ,ale przeżyją. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Och Grażynko i Twoje chciejstwa są superaśne , właśnie widziałam u Ani nowy nabytek liliowy , teraz u Ciebie gromadkę liliowych ... ależ będzie co oglądać 

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Lady- r - szkoda twoich irysków, ale wiem, że jak w jednym roku nie kwitną to w następnym nadrabiają, więc się nie martw. Lilie posadzić możesz do butelek plastikowych, tak jak pisałam wcześniej, wtedy nic im nie będzie.
Basiu - u Ciebie też widziałam lilie i u innych, tak że moje chciejstwo zaczęło wzrastać no i kiedy na nie trafiłam to nie umiałam sobie odmówić. Ale to dobrze, że tyle osób je ma, bo wtedy zobaczymy kto znajdzie najlepszą metodę ich uprawy.
Goniu - bardzo się cieszę, że też je masz. Zobaczymy komu będą najładniej rosły. No i będzie co podziwiać w ogródkach forumowiczów. To z pewnością zachęci innych do uprawiania ogródka.
Basiu - u Ciebie też widziałam lilie i u innych, tak że moje chciejstwo zaczęło wzrastać no i kiedy na nie trafiłam to nie umiałam sobie odmówić. Ale to dobrze, że tyle osób je ma, bo wtedy zobaczymy kto znajdzie najlepszą metodę ich uprawy.
Goniu - bardzo się cieszę, że też je masz. Zobaczymy komu będą najładniej rosły. No i będzie co podziwiać w ogródkach forumowiczów. To z pewnością zachęci innych do uprawiania ogródka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne masz te swoje nowe lilie
oby zakwitły tak pięknie jak na obrazku - albo i lepiej 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Karolku myślę że zakwitną ,bo wiem już jak je posadzić aby ślimaki ich nie zjadły. Zresztą nie tylko ja je mam, więc zobaczymy czy i jak zakwitną nam wszystkim. A że są śliczne, to nie trzeba nawet mówić , wystarczy spojrzeć na fotki na opakowaniu. Ktoś już je miał w zeszłym roku ale nie umiem sobie przypomnieć kto. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
A teraz zobaczcie jak dzisiaj słoneczko pokazało uroki wiosenne w kogrobuszu.
Jest też rozkwitająca cieszynianka, która nieśmiało i przedwcześnie wygląda czy już można się uśmiechnąć kwiatami.
No i jedna z moich dziewczynek , które stale mi towarzyszą.

Jest też rozkwitająca cieszynianka, która nieśmiało i przedwcześnie wygląda czy już można się uśmiechnąć kwiatami.
No i jedna z moich dziewczynek , które stale mi towarzyszą.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ulina
- Od: 15 mar 2007, o 20:31
Grażynko
Ale u Ciebie już piękna i kolorowa wiosna.
Tak, tak te pierwsze kwiaty najbardziej radują oczy.
Pierwszy raz zobaczyłam cieszyniankę w takiej ilości, jest urocza.
A towarzysząca Ci dziewczynka pięknie pozuje do zdjęcia.
Patrzcie i podziwiajcie mnie - ale ma powody do dumy
Ale u Ciebie już piękna i kolorowa wiosna.
Tak, tak te pierwsze kwiaty najbardziej radują oczy.

A towarzysząca Ci dziewczynka pięknie pozuje do zdjęcia.
Patrzcie i podziwiajcie mnie - ale ma powody do dumy

Pozdrawiam, Halina
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Grażynko ale wiosennie u ciebie.Prawdziwa uczta dla oczu.
Spore masz już krokusy.Jak nazywają się kwiatki na szóstym zdjęciu?
Spore masz już krokusy.Jak nazywają się kwiatki na szóstym zdjęciu?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kogra
- Przyjaciel Forum
Dorotko - oj jest radości z każdego maleństwa to prawda. Człowiek po zimie aż piszczy z radości jak widzi budzące się do życia roślinki. Od razu lżej na duszy się robi i człowiek ochoty do życia nabiera. :P :P :P
Ulino - to tylko jedna mała kępka cieszynianki, która dopiero wychodzi na powierzchnię a kiedy się rozkwitnie to ma chyba z 20 kwiatów. A dziewczynki stale mi towarzyszą w ogrodzie. Czasem "rozdrabniają " grudki ziemi albo wykopują co ja posadziłam
i nieżle się przy tym bawią.
Raczku - kwiatki na szóstym zdjęciu to przylaszczki. Zaczynają rozkwitać coraz mocniej a kiedy jest ich kilka w grupie, to tworzą taką maleńką niebieską łączkę. To rzeczywiście jest uczta dla oczu. :P
Dziewczyny - dzięki, że wpadłyście. Jeśli jutro nie będzie padać to dam ciąg dalszy wiosny w kogrobuszu.

Ulino - to tylko jedna mała kępka cieszynianki, która dopiero wychodzi na powierzchnię a kiedy się rozkwitnie to ma chyba z 20 kwiatów. A dziewczynki stale mi towarzyszą w ogrodzie. Czasem "rozdrabniają " grudki ziemi albo wykopują co ja posadziłam

Raczku - kwiatki na szóstym zdjęciu to przylaszczki. Zaczynają rozkwitać coraz mocniej a kiedy jest ich kilka w grupie, to tworzą taką maleńką niebieską łączkę. To rzeczywiście jest uczta dla oczu. :P
Dziewczyny - dzięki, że wpadłyście. Jeśli jutro nie będzie padać to dam ciąg dalszy wiosny w kogrobuszu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Nie umieraj Izuś, bo kto będzie nam ziołowe mikstury robił
Chyba, że ze śmiechu - jeśli byłaś u Boguśki. Tam o mało mnie nie rozerwało ze śmiechu, a M patrzył na mnie jak na stukniętą. Ale jak mu przeczytałam, to tak się śmiał, że mu aż słuchawki z uszu spadły.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Witaj Kogruś
Ale pięknie już w Twoim ogrodzie. Już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć.
Pozdrawiam cieplutko

Pozdrawiam cieplutko
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504