) ze zdjęciami późniejszymi ....
 ) ze zdjęciami późniejszymi .... 

Troszkę ostatnio miałam za dużo zajęć poza ogrodowych,więc nie wstawiałam postępów jakie nastąpiły u mnie dzięki wydatnej pomocy moich dwóch koleżanek pszczółek robotniczek
 Troszkę ostatnio miałam za dużo zajęć poza ogrodowych,więc nie wstawiałam postępów jakie nastąpiły u mnie dzięki wydatnej pomocy moich dwóch koleżanek pszczółek robotniczek  Boszzzze dziękuję Ci za to ,że postawiłeś je na mej ścieżce
  Boszzzze dziękuję Ci za to ,że postawiłeś je na mej ścieżce  Wielkie Lowiu  Dziewczynki
  Wielkie Lowiu  Dziewczynki  Może troszkę wam pokażę jak mnie wsparły
 Może troszkę wam pokażę jak mnie wsparły  

To są aktualne zdjęcia z cebulkami czy te sprzed miesiąca
  To są aktualne zdjęcia z cebulkami czy te sprzed miesiąca   
   Będziesz miała
  Będziesz miała  

cebulkowej pracy
  cebulkowej pracy  

i wielu innych nie zdjęłam
  i wielu innych nie zdjęłam  

znaczy że co ? roślinek naniosły czy ogródek skopały.....jak to drugie to ja poproszę ich namiary...a co.....dzięki wydatnej pomocy moich dwóch koleżanek pszczółek robotniczek

Nie opowiadałbyś ,że masz masę roboty ja wszystko widziałam córka spisała się na medal
  Nie opowiadałbyś ,że masz masę roboty ja wszystko widziałam córka spisała się na medal  I jeszcze pokazywała co nowego między kamieniami piszczy
  I jeszcze pokazywała co nowego między kamieniami piszczy  
  Hm .... powinny jeszcze nanosić
  Hm .... powinny jeszcze nanosić  hehehhe no to się wczoraj zreflektowały i doniosły do sadzenia ,popatrzcie państwo jakie grzeczniusie te koleżanki
 hehehhe no to się wczoraj zreflektowały i doniosły do sadzenia ,popatrzcie państwo jakie grzeczniusie te koleżanki  Co do namiarów się domyśl
  Co do namiarów się domyśl  

no kupiłam trzy trawki przyznaję się bez bicia
 no kupiłam trzy trawki przyznaję się bez bicia  I troszkę mieszanki kwietno-wrzosowej na cmentarz.Można powiedzieć,że jestem zadowoloną z siebie dzisiaj
  I troszkę mieszanki kwietno-wrzosowej na cmentarz.Można powiedzieć,że jestem zadowoloną z siebie dzisiaj  

dwie bezimienne eh te nazwy
 dwie bezimienne eh te nazwy  
   moja plantacja;)
 moja plantacja;)

mmmmmmm
 mmmmmmm  

pak choi
pak choi   

nasiennik kobeii
 nasiennik kobeii  
  barwy jesieni
 barwy jesieni  

No jak znam życie to wsio posadzone, tylu pomocników miałaś paniusiumarzenaF pisze:A to już moja indywidualna akcja zresztą jeszcze nie zakończona,liczę na to ,że jutro będzie pogoda
(fotek nie wklejam)