Geniu kiedyś czytałam u ciebie, że lubisz kolor czerwony, ja też lubię więc ta róża będzie ci się podobała bo jest intensywnie czerwona i jest naprawdę ładna.
Jacku dziękuję

, gdy będziesz tak dłużej podziwiał róże u innych to jestem pewna, że te piękne kwiaty zagoszczą również w twoim ogrodzie, są tak wspaniałe, że nie sposób ich nie mieć. Zobaczymy czy kupidynek przezimuje a na razie solidnie się rozrasta.
Gosiu kiścień kupiłam chyba trzy lata temu, zimuje bardzo dobrze tylko w tym roku wiosną przemarzł ale powoli odnawia się, twój też powinien przezimować. Róże są tak piękne, że na fotkach również pięknie wychodzą.
Heniu tyle miłych słów, za które pięknie dziękuję

, powoli kolory w ogrodzie ubywają a szkoda, jeszcze kilkanaście dni temu było tak ładnie. Rh rzeczywiście są obsypane pąkami, azalie też im dorównują, gdyby wiosną w przyszłym roku nie było przymrozków to będzie co podziwać.
Agusiu dziękuję

róże kwitną i mają jeszcze wiele pąków ale chyba nie zdążą rozwinąć się przed przymrozkami. Też chciałabym aby jesień była jak najdłużej.
Ta róża to Eden, gdy przekwitała oberwałam jej płatki i policzyłam, było ich 104 w jednym kwiecie.