Rybka pisze:Klawiatuta norweska (?, ?, ?, itd), system też norweski.
Nie znam nawigacji
win7, ale mam zainstalowanych kilka instancji w pracy, tak że w poniedziałek sobie to obejrzę gdyby się nam nie udało dzisiaj tego poustawiać przez weekend.
Dasz radę znaleźć takie coś w Panelu Sterowania?: (nawigacja z XP, w siódemce może być inaczej)
>>Panel sterowania / >>opcje regionalne i językowe / >>języki />>szczegóły />>polski programisty/ ... i klik ok.
To jest najprostsze (trywialne) rozwiązanie. Jak się nie uda, to będziemy działać dalej.
Nie gniewaj się, ale gdyby się jednak nie udało to powyżej, będę potrzebował dodatkowych danych:
1.Czy znasz język norweski w sensie zrozumienia menu Windowsów ?
2.Czy radzisz sobie z ustawieniem opcji (jakichkolwiek) w polskojęzycznej Windzie.
Jak będzie porażka, to ewentualnie wpuścisz mnie na kompa i spróbuję to sam skonfigurować, ale tak zrobimy dopiero jak sobie to przetestuję na własnych windach7. Swoją drogą ciekawe doświadczenie. Usługa helpdesku dla anonimowego (w sensie biznesowym) usera

No przecież ja nie wiem czy Ty masz doktorat z programowania baz danych czy może jesteś profesorem od historii malarstwa renesansowego. Tak czy inaczej damy radę.