Moja mała "dżungla" - part I
-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja mała "dżungla"
Aguś nie możesz pracować w ogrodniczym bo w domu nie będziesz miała małej dżungli tylko busz!!! A maluchy masz śliczne !! Kule to dobry pomysł !! ale kosztowny jak diaski !
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Super nowości;)
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga - gratuluję 1000go posta i złotka!
Twoje rośliny dziś pokazane stosownie do okazji świetne! Szczególnie ta na pierwszym zdjęciu robi na mnie duże wrażenie - no i Twoja komoda wygąda okazale...

Twoje rośliny dziś pokazane stosownie do okazji świetne! Szczególnie ta na pierwszym zdjęciu robi na mnie duże wrażenie - no i Twoja komoda wygąda okazale...

- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49

- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Kochani
Złotko mam już od tygodnia - znaczy od 48 strony
potem admin robił porządki na FO i ucięło mi 100 postów stąd też u niektórych wrażenie, że te złotko od dzisiaj bo 1002 posty się pojawiły...
Henryku - Ty mi nawet gratulowałeś
o tu:
i Dorotka też
niemniej jednak dziękuję jeszcze raz i Wam i Storkotkani
i Jagodzie 
ale psikus wyszedł
Magic83 - Magdo - zdjęcia paczki raczej jutro.. albo nie, w niedzielę, bo jutro mogę nie mieć jak, a dziś nie chce mi się wytaczać z łóżka po kartę
Kasik - Kasiu - kawa, moim zdaniem, prosta nie jest, tak jak u mika181 rosła sobie ładnie, potem stopniowo zaczęła zasuszać końcówki, jednoczesnie wypuszczając nowe liście, dogadzałam jej, ale zgłupiałam bez reszty o co mogło jej chodzić i złość sięgnęła zenitu i pewnego dnia zdecydowanym ruchem poszła WON
ja też mam złotą i brązową
w złotej trzykrotka się gości a brązowa ciągle czeka na "tego jedynego"...
ale się ubawiłam tym stwierdzeniem...
ale najpierw czytając myślę sobie co Ty tak zagadki rozwiązujesz jak tu podpisane
heliofitka - Iwonko - miło mi, że zechciałaś oblukać co tu u mnie ciekawego
mam nadzieję, że zechcesz przybywać częściej
Ty a wiesz, że mój M to myśli odwrotnie? uważa, że jak w takim ogrodniczym pracując nagłaskam się i na opiekuję i napatrzę na zielone to w domu już na żadnego patrzeć bym nie chciała...
Kule nie dalej jak wczoraj widziałam na alle..gro i porównując do cen widzianych ze 2 m-ce temu to były tanie teraz
AdaK - lubię kule, pomagają mi nie uśmiercić np skrętników
Patrycja -
mika181 - będziemy wymieniać się info o naszych kawach
moja nowa obecnie jest przeze mnie (jak przewidywałam) olewana i nie zraszałam jej jeszcze wcale... ech 

Złotko mam już od tygodnia - znaczy od 48 strony

Henryku - Ty mi nawet gratulowałeś

hen_s pisze:I ja gratuluję
Dziś mniej obejrzałem a więcej poczytałem ale i tak było warto bo ciekawie...
i Dorotka też
doromichu pisze:kurcze a ja dopiero teraz moge pogratulowac zlotka,ale GRATKI wielkie
niemniej jednak dziękuję jeszcze raz i Wam i Storkotkani

ale psikus wyszedł

Magic83 - Magdo - zdjęcia paczki raczej jutro.. albo nie, w niedzielę, bo jutro mogę nie mieć jak, a dziś nie chce mi się wytaczać z łóżka po kartę

Kasik - Kasiu - kawa, moim zdaniem, prosta nie jest, tak jak u mika181 rosła sobie ładnie, potem stopniowo zaczęła zasuszać końcówki, jednoczesnie wypuszczając nowe liście, dogadzałam jej, ale zgłupiałam bez reszty o co mogło jej chodzić i złość sięgnęła zenitu i pewnego dnia zdecydowanym ruchem poszła WON

elcia1974 pisze:Koleusek ładny dostał domek. I powiedz ty mi skąd ja znam tą doniczkę? Tylko, że ja mam złote i brązowe.
ja też mam złotą i brązową

rapunzel pisze:Jeden maluszek wygląda mi dziwnie znajomo, jak nie przymierzając skrętnik concord blue
O kurczątko, dopiero w poście elci doczytałam, że on jest podpisany, najwyraźniej obecne szkła powinnam zmienić na denka od musztardy
ale się ubawiłam tym stwierdzeniem...

heliofitka - Iwonko - miło mi, że zechciałaś oblukać co tu u mnie ciekawego

Lidka lmw pisze:Aguś nie możesz pracować w ogrodniczym bo w domu nie będziesz miała małej dżungli tylko busz!!! A maluchy masz śliczne !! Kule to dobry pomysł !! ale kosztowny jak diaski !
Ty a wiesz, że mój M to myśli odwrotnie? uważa, że jak w takim ogrodniczym pracując nagłaskam się i na opiekuję i napatrzę na zielone to w domu już na żadnego patrzeć bym nie chciała...

AdaK - lubię kule, pomagają mi nie uśmiercić np skrętników

Patrycja -

mika181 - będziemy wymieniać się info o naszych kawach

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Faktycznie coś mi się nie zgadzało, ale nie mogłam znaleźć moich gratulacji, zatem pogratulowałam jeszcze raz. 

- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Bo Ciebie długo nie było to i nie trafiłaś na ozłocenie, teraz 1 raz, dziękuję

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Aguś ten koleusek w czerwonej donicy będzie mi się śnił po nocach... idealnie dobrane

Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
Koleus dostał śliczną doniczkę i świetnie w niej wygląda
. Na pewno teraz szybko urośnie
.
Rośliny od razu opanowały całą szafkę - chyba już musisz zacząć myśleć nad kolejnym miejscem
.
Ten skrętnik rośnie prawie jak chwast i myślę, że do wiosny już będziesz mieć busz
.

Rośliny od razu opanowały całą szafkę - chyba już musisz zacząć myśleć nad kolejnym miejscem

Ten skrętnik rośnie prawie jak chwast i myślę, że do wiosny już będziesz mieć busz

Gratuluje ozłocenia , a koleus w czerwonej doniczce to coś w moim stylu
, pięknie wygląda!

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Skoro "ucięło" posty to i ozłocenia drugi raz wypadało pogratulować. Lepiej 2x pamiętać niż raz zapomnieć.
Dopominał bym się tylko o więcej fotek - takie rośliny jakie hodujesz naprawdę warto pokazywać!

Dopominał bym się tylko o więcej fotek - takie rośliny jakie hodujesz naprawdę warto pokazywać!

- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
mniodkowa, tu z tymi gratulacjami to taki trochę owczy pęd panuje, jak jeden zacznie gratulować, to reszta za nim powtórzy
Ja przyznam, że chętnie się sama w ten pęd wtłaczam, bo umykają mi przeważnie te awanse

Ja przyznam, że chętnie się sama w ten pęd wtłaczam, bo umykają mi przeważnie te awanse

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Agnieszko - u Ciebie jak u prawdziwej ogrodniczki . Mówiłaś , że nie masz ręki do kwiatów , a wszystko Ci rośnie tak jak powinno i nawet lepiej .
Roślinki i te kupione , i te "dostane" , i te rozsadzone - śliczne jak z obrazka a i zdjęcia tak jakoś wypiękniały .

Roślinki i te kupione , i te "dostane" , i te rozsadzone - śliczne jak z obrazka a i zdjęcia tak jakoś wypiękniały .

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna