Moja mała "dżungla" - part I

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja mała "dżungla"

Post »

Aguś nie możesz pracować w ogrodniczym bo w domu nie będziesz miała małej dżungli tylko busz!!! A maluchy masz śliczne !! Kule to dobry pomysł !! ale kosztowny jak diaski !
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AdaK
500p
500p
Od: 22 lut 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No no, ktoś tu lubi kule :D
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Super nowości;)
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga - gratuluję 1000go posta i złotka! ;:77 ;:138

Twoje rośliny dziś pokazane stosownie do okazji świetne! Szczególnie ta na pierwszym zdjęciu robi na mnie duże wrażenie - no i Twoja komoda wygąda okazale... :)
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Gratuluje ;:77 ;:77 ;:138
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

;:77 Gratulacje ;:196 Koniecznie daj znać jak Ci idzie z kawą bo ja ze swoją już chyba rok walcze i z gęstego krzaka ostało mi się chyba 7 gałązek i dalej marnieją a mnie krew zalewa. mają rozporszone siatło podlewane miękką zakwaszoną ciepłą wodą zraszane nie mają wody w podstawce ziemia wilgotna a one nic dalej żółkną no kosmos ;:223 ;:223 to moje pierwsze podejście ale pewnie będzie i następne dlatego zbieram info od innym uprawiaczy kawy :D
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Kochani ;:4
Złotko mam już od tygodnia - znaczy od 48 strony :oops: potem admin robił porządki na FO i ucięło mi 100 postów stąd też u niektórych wrażenie, że te złotko od dzisiaj bo 1002 posty się pojawiły...
Henryku - Ty mi nawet gratulowałeś :;230 o tu:
hen_s pisze:I ja gratuluję
Dziś mniej obejrzałem a więcej poczytałem ale i tak było warto bo ciekawie...

i Dorotka też
doromichu pisze:kurcze a ja dopiero teraz moge pogratulowac zlotka,ale GRATKI wielkie

niemniej jednak dziękuję jeszcze raz i Wam i Storkotkani ;:196 i Jagodzie ;:196

ale psikus wyszedł :;230

Magic83 - Magdo - zdjęcia paczki raczej jutro.. albo nie, w niedzielę, bo jutro mogę nie mieć jak, a dziś nie chce mi się wytaczać z łóżka po kartę ;:224

Kasik - Kasiu - kawa, moim zdaniem, prosta nie jest, tak jak u mika181 rosła sobie ładnie, potem stopniowo zaczęła zasuszać końcówki, jednoczesnie wypuszczając nowe liście, dogadzałam jej, ale zgłupiałam bez reszty o co mogło jej chodzić i złość sięgnęła zenitu i pewnego dnia zdecydowanym ruchem poszła WON :pogon
elcia1974 pisze:Koleusek ładny dostał domek. I powiedz ty mi skąd ja znam tą doniczkę? Tylko, że ja mam złote i brązowe.

ja też mam złotą i brązową :tan w złotej trzykrotka się gości a brązowa ciągle czeka na "tego jedynego"... :;230
rapunzel pisze:Jeden maluszek wygląda mi dziwnie znajomo, jak nie przymierzając skrętnik concord blue
O kurczątko, dopiero w poście elci doczytałam, że on jest podpisany, najwyraźniej obecne szkła powinnam zmienić na denka od musztardy

ale się ubawiłam tym stwierdzeniem... :;230 ale najpierw czytając myślę sobie co Ty tak zagadki rozwiązujesz jak tu podpisane :;230

heliofitka - Iwonko - miło mi, że zechciałaś oblukać co tu u mnie ciekawego ;:196 mam nadzieję, że zechcesz przybywać częściej ;:108
Lidka lmw pisze:Aguś nie możesz pracować w ogrodniczym bo w domu nie będziesz miała małej dżungli tylko busz!!! A maluchy masz śliczne !! Kule to dobry pomysł !! ale kosztowny jak diaski !

Ty a wiesz, że mój M to myśli odwrotnie? uważa, że jak w takim ogrodniczym pracując nagłaskam się i na opiekuję i napatrzę na zielone to w domu już na żadnego patrzeć bym nie chciała... :;230 Kule nie dalej jak wczoraj widziałam na alle..gro i porównując do cen widzianych ze 2 m-ce temu to były tanie teraz ;:108

AdaK - lubię kule, pomagają mi nie uśmiercić np skrętników ;:180

Patrycja - ;:196

mika181 - będziemy wymieniać się info o naszych kawach ;:108 moja nowa obecnie jest przeze mnie (jak przewidywałam) olewana i nie zraszałam jej jeszcze wcale... ech ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Faktycznie coś mi się nie zgadzało, ale nie mogłam znaleźć moich gratulacji, zatem pogratulowałam jeszcze raz. :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Bo Ciebie długo nie było to i nie trafiłaś na ozłocenie, teraz 1 raz, dziękuję ;:196
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Aguś ten koleusek w czerwonej donicy będzie mi się śnił po nocach... idealnie dobrane ;:167 ;:108
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14

Post »

Koleus dostał śliczną doniczkę i świetnie w niej wygląda ;:108 . Na pewno teraz szybko urośnie :) .
Rośliny od razu opanowały całą szafkę - chyba już musisz zacząć myśleć nad kolejnym miejscem :wink: .
Ten skrętnik rośnie prawie jak chwast i myślę, że do wiosny już będziesz mieć busz :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
nowika
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 16:11

Post »

Gratuluje ozłocenia , a koleus w czerwonej doniczce to coś w moim stylu :lol: , pięknie wygląda!
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24

Post »

Skoro "ucięło" posty to i ozłocenia drugi raz wypadało pogratulować. Lepiej 2x pamiętać niż raz zapomnieć. :lol:

Dopominał bym się tylko o więcej fotek - takie rośliny jakie hodujesz naprawdę warto pokazywać! ;:108
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, tu z tymi gratulacjami to taki trochę owczy pęd panuje, jak jeden zacznie gratulować, to reszta za nim powtórzy :;230
Ja przyznam, że chętnie się sama w ten pęd wtłaczam, bo umykają mi przeważnie te awanse :wink:
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Agnieszko - u Ciebie jak u prawdziwej ogrodniczki . Mówiłaś , że nie masz ręki do kwiatów , a wszystko Ci rośnie tak jak powinno i nawet lepiej .
Roślinki i te kupione , i te "dostane" , i te rozsadzone - śliczne jak z obrazka a i zdjęcia tak jakoś wypiękniały . :tan ;:108 ;:63 ;:63
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”