Róże u mnie też kwitną w najlepsze.
Aż szkoda, ze pogoda się już kończy, bo jeszcze byłoby na co popatrzeć.

Wyrazy uznania przekażę różom
 Wyrazy uznania przekażę różom  

Miejsca mam dużo, a pomysły się znajdą. Zaglądam do tylu ogrodów, że na pewno się czegoś nauczę.
  Miejsca mam dużo, a pomysły się znajdą. Zaglądam do tylu ogrodów, że na pewno się czegoś nauczę.
 Kiedy je wcześniej opisywałaś, to myślałam, że to jakieś z gatunku Phallus.
  Kiedy je wcześniej opisywałaś, to myślałam, że to jakieś z gatunku Phallus.
Ewuniu śliczny widok i te barwy rewelacja

Ewa,Majka, clematis.Tyle razy go u siebie pokazywałam, że myślałam, że wszyscy wiedzą Wyrazy uznania przekażę różom
 koniecznie, różyczki też lepiej rosną jak są chwalone
 koniecznie, różyczki też lepiej rosną jak są chwalone   

Wygląda na pewno próchnilcowato, bo drzewo zostało ścięte przynajniej 6 lat temu.
 Wygląda na pewno próchnilcowato, bo drzewo zostało ścięte przynajniej 6 lat temu. 

Jestem pewna, że Twój winobluszcz się odbuduje. Maidwell Hall nie tnę nigdy już
 Jestem pewna, że Twój winobluszcz się odbuduje. Maidwell Hall nie tnę nigdy już  Kwitnie wiosną na starych pędach i niech nie zwiedzie Cię ich wygląd. Oberwałam ich w marcu mnóstwo, bo zdawały mi się suche i przemarznięte. Tymczasem sprawdziłam, że wewnątrz były żywe, więc nie miałam kwiatów wiosną
 Kwitnie wiosną na starych pędach i niech nie zwiedzie Cię ich wygląd. Oberwałam ich w marcu mnóstwo, bo zdawały mi się suche i przemarznięte. Tymczasem sprawdziłam, że wewnątrz były żywe, więc nie miałam kwiatów wiosną  
  Zaraz oddam pokłon królowej
 Zaraz oddam pokłon królowej  

Wiesz już czego tak szukam, Twojego "zadowolenia".Wracam jeszcze do Pink Grootendorst-wyrosła na ponad metr, powtarzała, nie choruje. Jestem bardzo zadowolona

Wyrwę onętki po przymrozkach, zrobię wtedy zdjęcie pędów Pink Grootendorst. Nie wiem, czy to może być Sophia, moja wydaje się wyższa i bardziej żółta.
 Wyrwę onętki po przymrozkach, zrobię wtedy zdjęcie pędów Pink Grootendorst. Nie wiem, czy to może być Sophia, moja wydaje się wyższa i bardziej żółta.
 Oj, chyba się rozmarzyłam!
 Oj, chyba się rozmarzyłam!