oo i widze, że jest jeden w innym kolorze....inne są czarno-białe a ten miodowo-biały.....cudny jest
Rodzinny ogródeczek :)
Re: Rodzinny ogródeczek :)
jejku jakie śliczne maluszki.......nic tylko je mam ochotę przytulić
oo i widze, że jest jeden w innym kolorze....inne są czarno-białe a ten miodowo-biały.....cudny jest

- Gosia123A
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tereniu
jestem z rewizytą.Masz cudowne roślinki.Psiunię też.bardzo mi się podoba.Czy piesek też do sprzedania?.Pozdrawiam Gosia
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co to za rasa?
Są boskie, naprawdę trudno je policzyć
Są boskie, naprawdę trudno je policzyć
- Jatra

- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Witajcie kochane i dziękuję za odwiedzinki
Aguś,Agnieszka83,Bogumilka,Shirall ,Gosia123A,Margo2 to sa pieski rasy Shih Tzu -maleństwa na wiosnę znalały nowe domki .Było ich 5 ,prawdziwe maskotki.
Wczoraj zaplanowałyśmy z córka powiekszenie ogródka , jak się wziełyśmy do pracy to stwierdziłyśmy ,że nie da rady taka susza ,że haka nam się złamała na zrywaniu skarpy i musimy poczekać aż popadada.
Zrobiłyśmy trochę fotek naszych kwitnących chryzantem
rózowa drobnokwiatowa i bordo

Uploaded with ImageShack.us

Skandynawska

,
Aguś,Agnieszka83,Bogumilka,Shirall ,Gosia123A,Margo2 to sa pieski rasy Shih Tzu -maleństwa na wiosnę znalały nowe domki .Było ich 5 ,prawdziwe maskotki.
Wczoraj zaplanowałyśmy z córka powiekszenie ogródka , jak się wziełyśmy do pracy to stwierdziłyśmy ,że nie da rady taka susza ,że haka nam się złamała na zrywaniu skarpy i musimy poczekać aż popadada.
Zrobiłyśmy trochę fotek naszych kwitnących chryzantem
rózowa drobnokwiatowa i bordo

Skandynawska

,
- kamcia
- 500p

- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
śliczne pieski, takie słodziaki, szkoda, że mój M ma alergię
susza jest chyba wszędzie, u mnie ... nawet się nie zapowiada na deszcz
susza jest chyba wszędzie, u mnie ... nawet się nie zapowiada na deszcz
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
-
aga111
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 sie 2011, o 12:46
Tereniu piękne masz te chryzantemy,a właściwie razem z córcią macie.U nas susza też niesamowita.Nie ma szans na prace w ogrodzie. 
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Tereniu piękne masz kwiatuszki i miło jest jak dziecko ma takie same zainteresowanie co my. Jestem zauroczona twoimi chryzantemami zwlaszcz rudą i brązową śliczne. Ja roku kupuję na giełdzie jesienią i mam potwierdzone przez sprzedajacego że zimują, ale na wiosnę żadna nie odbija
. Mam jedną białą z różowymi plamkami i ta zimuje i z niej sie bardzo cieszę.
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Witam Jatra
Nie wiem co powiedzieć, w miarę rozwijania się wątku, coraz większe cudności
I chryzantemy mi się podobają, i róże, i gladiole i kurki i pieski i wszystko inne
Kiedy ja się doczekam
Ile lat ma Twój "ogródek"? Muszę wiedzieć czy doczekam
kam
Muszę się przyznać, że początkowo sądziłam, że te kurki są sztuczne, takie jakieś niedzisiejsze
pozdrawiam - Helena
Nie wiem co powiedzieć, w miarę rozwijania się wątku, coraz większe cudności
I chryzantemy mi się podobają, i róże, i gladiole i kurki i pieski i wszystko inne
Ile lat ma Twój "ogródek"? Muszę wiedzieć czy doczekam
Muszę się przyznać, że początkowo sądziłam, że te kurki są sztuczne, takie jakieś niedzisiejsze
pozdrawiam - Helena
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Jatra

- Kontakt:
Dobry wieczór wszystkim
aga111 dziękuję i na pewno wiosną znajdą sie tam margerytki od Ciebie
eukomis miło ,że wpadłaś . Ja przestałam kupować na giełdach bo to są handlarze a nie miłosnicy więc mówią co człowiek chciałby usłyszeć .Ja swoje mam od kilkunastu lat .Za nim bedę mogła nazwac chryzanteme zimująco musi byc u mnie kilka lat a czasem specjalnie nie okrywam i patrzę co się dzieje , taka próba daje nam po kilku latach 100% pewność ,że jest zimująca .
Tą białą jak juz kwitnie to wtaw fotkę bedziemy podziwiac Twój jedyny okaz.
Helios witaj
mój ogródeczek jest tak stary jak ja
.Brak czasu spowodował ,że go nie powiekszałam ale w tym roku mam więcej czasu więc kawałek po kawałku zmienia się , czekam na deszcz bo w tej chwili nie mogę nic działać .

Moja córka też jest alergikiem i dlatego kupiliśmy jej pieska tej rasy ,one są dla alergików bo maja włos który nie uczula a nie sierść.Dziecko mogło się cieszyc i nic sie nie działo a jaka frajda dla nas .Kamcia
śliczne pieski, takie słodziaki, szkoda, że mój M ma alergię
aga111 dziękuję i na pewno wiosną znajdą sie tam margerytki od Ciebie
eukomis miło ,że wpadłaś . Ja przestałam kupować na giełdach bo to są handlarze a nie miłosnicy więc mówią co człowiek chciałby usłyszeć .Ja swoje mam od kilkunastu lat .Za nim bedę mogła nazwac chryzanteme zimująco musi byc u mnie kilka lat a czasem specjalnie nie okrywam i patrzę co się dzieje , taka próba daje nam po kilku latach 100% pewność ,że jest zimująca .
Tą białą jak juz kwitnie to wtaw fotkę bedziemy podziwiac Twój jedyny okaz.
Helios witaj

-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Fiona BOSKA !! CUDNA KOCHANA ŚLICZNOTKA !!!!!!!!!!!!!! Teresko a jej małe ............. oj brak słów . I niech w rzepach czy rzęsie zielona czy bura ale kochana jak nic
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kurde ale się uśmiałam
, może dyrektor na łapówkę czeka? Wiesz czasy ciężkie nastały
Przyleciałam do Ciebie z wątku Lidki zwabiona nie ukrywam pieskiem. Ja też mam shih-tzu
Lecę w takim razie dalej oglądać Twój wątek, bo mi się bardzo podoba w Twoim ogródku
, mam nadzieję spotkać futrzaka 

No i to znowu ja
Nie wytrzymam, one są bombowe, a ten maluch dla nie wtajemniczonych oddaje absolutnie spojrzenie shih-tzu, pełne zabawnej arogancji, tupetu, pewności siebie, a w tym są przekochane i oddane rodzinie
Przyleciałam do Ciebie z wątku Lidki zwabiona nie ukrywam pieskiem. Ja też mam shih-tzu
Lecę w takim razie dalej oglądać Twój wątek, bo mi się bardzo podoba w Twoim ogródku

No i to znowu ja
Nie wytrzymam, one są bombowe, a ten maluch dla nie wtajemniczonych oddaje absolutnie spojrzenie shih-tzu, pełne zabawnej arogancji, tupetu, pewności siebie, a w tym są przekochane i oddane rodzinie
- Jatra

- Kontakt:
Hej lulka
Bardzo sie cieszę ,że tak na Ciebie pozytywnie podziałałam
.Wszyscy miłośnicy tej rasy maja dużo wspólnego i my z Lidzią jak się okazało dużo więcej

Bardzo sie cieszę ,że tak na Ciebie pozytywnie podziałałam
I uparte jak osiołkiNo i to znowu ja
-
aga111
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 sie 2011, o 12:46
OJ Tereniu można się w nich zakochać o pierwszego spojrzenia.

- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Aga ale jak raz pokochasz, to koniec-wpadasz po kokardę 
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Teresko gdybym nie miała Tośki to jak nic stałabym przy Twoim płocie po maleństwo !!! One są po prostu urocze
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;