Rośliny doniczkowe - effa
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
effa pisze:Oki, tak zrobię. Poczytam sobie jeszcze dzisiaj coś o niej, bo wczoraj to już późno było. A teraz ukradkiem tu wchodzę bo w pracy jestem - można to podciągnąć pod maniactwoagaxkub pisze:to samo mi się nasuneło, zanim zobaczyłam fotke MamyOli
daj jej sporo światła to się pięknie wybarwi![]()
![]()
a ty myslisz że gdzie ja jestem?

zaraz musze sie zbierać do kserowania - matura we czwartek a ja w lesie bo co chwile ktoś u dyrektorki - a ksero tam wyniosione
- agaxkub
a ja mam dzisiaj w miae luzik - "kota nie ma - myszy buszują"
a jutro 5.45 na giełde - do zielonego raju....
ale się bedzie działo... (mam nadzieje)
musze wycyganić aparat od taty...
najgorsze że ne wiem sama co bym chciała - na pewno sporą kalathee, może skrzydłokwiata giganta...
ojej.. ja bym każdą po jednej sztuce wzieła - tylko za co i gdzie to postawić...
a jutro 5.45 na giełde - do zielonego raju....
ale się bedzie działo... (mam nadzieje)
musze wycyganić aparat od taty...
najgorsze że ne wiem sama co bym chciała - na pewno sporą kalathee, może skrzydłokwiata giganta...
ojej.. ja bym każdą po jednej sztuce wzieła - tylko za co i gdzie to postawić...
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie "kot" jest
więc nie mam luzu
Aga ja to zazwyczaj nie planuje co chcę kupić, choć oczywiście wiem jakie rośliny bym chciala, tylko zawsze na "oko" kupuje, co mi się spodoba i jest w miarę po przystępnej ceny to bach do koszyka
Ciekawa jestem co sobie kupisz, a miejsce zawsze się gdzieś znajdzie. O to się nie martw.
A ja ze swojej strony mogę Ci tylko pozyczyć udanych, obfitych i tanich zakupów
Ja u siebie planuje zrobić tak kącik roslinny żeby zwolnić trochę miejsca, tylko chciałam zakupiś takie duże kuwety w których mogłabym keramzyt wsypać podlać wodą i na to rośliny, żeby miały dobrą wilgotność. Na razie szukam po sklepach, więc może niedługo juz coś wykombinuję

Aga ja to zazwyczaj nie planuje co chcę kupić, choć oczywiście wiem jakie rośliny bym chciala, tylko zawsze na "oko" kupuje, co mi się spodoba i jest w miarę po przystępnej ceny to bach do koszyka

Ja u siebie planuje zrobić tak kącik roslinny żeby zwolnić trochę miejsca, tylko chciałam zakupiś takie duże kuwety w których mogłabym keramzyt wsypać podlać wodą i na to rośliny, żeby miały dobrą wilgotność. Na razie szukam po sklepach, więc może niedługo juz coś wykombinuję

- agaxkub
effa pisze:U mnie "kot" jestwięc nie mam luzu
![]()
Aga ja to zazwyczaj nie planuje co chcę kupić, choć oczywiście wiem jakie rośliny bym chciala, tylko zawsze na "oko" kupuje, co mi się spodoba i jest w miarę po przystępnej ceny to bach do koszykaCiekawa jestem co sobie kupisz, a miejsce zawsze się gdzieś znajdzie. O to się nie martw.
![]()
![]()
A ja ze swojej strony mogę Ci tylko pozyczyć udanych, obfitych i tanich zakupów
![]()
Ja u siebie planuje zrobić tak kącik roslinny żeby zwolnić trochę miejsca, tylko chciałam zakupiś takie duże kuwety w których mogłabym keramzyt wsypać podlać wodą i na to rośliny, żeby miały dobrą wilgotność. Na razie szukam po sklepach, więc może niedługo już coś wykombinuję
moja "kotka"

też się staram nie planować co kupie - nie chce się rozczarować jak nie bedzie...
a ceny na oko - nie orientuje się tak szczegółowo - dawno nie byłam na porzadnych roślinnych zakupach
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
tak czy siak na pewno z pustymi rękoma nie wyjdziesz, najwyżej z pustym portfelemagaxkub pisze: moja "kotka"na nartach zasuwa...
też się staram nie planować co kupie - nie chce się rozczarować jak nie bedzie...
a ceny na oko - nie orientuje się tak szczegółowo - dawno nie byłam na porzadnych roślinnych zakupach

- agaxkub
obi na drugim końcu krakowa - obawiam sie ze nie da się namówićAntooosia pisze:Aga szefową do Obi wyciąg,skrzydłokwiaty XXl po dwie dychy...no i koniecznie daj znac...co upolowałaś...będę tam z Tobą telepatycznie
ale może będą na giełdzie
skrzydłokwiaty mam trzy ale zykłe - chce mi sie xxl - czyli w moim rozmiarze