Miruś tu można dostać jeszcze myszki http://efektownyogrod.pl/SYS/index.php chociaż te ceny ...ale za granicą też tyle kosztują tylko że jednak ładniejsze
...nie samymi żurawkami człowiek żyje
Mirka jedna żurawka u mnie jakoś tak bardzo biednie wyglądała.Wykopałam ją i okazało się że ona nie ma prawie korzeni wsadziłam do doniczki jak myślisz jest do uratowania?
Gosiu jeżeli ma zdrowy krótkopęd to tak - u mnie kilka po przeprowadzce do doniczki odżyło , jeżeli przeżyje to już jej nie przesadzaj z powrotem , zadołuj na zimę razem z doniczką w ogródku. Powiedz , która to rozmnożymy do wiosny albo wiosną jakby sie reanimacja teraz nie udała
Lucynko zdjęcia żurawek będą jak dotrę do domu w porze , kiedy można robić zdjęcia , teraz jestem w pracy , jutro do domu nie wracam - czyli pewnie w sobotę ( jezeli się wyrobię )
Ewo mimo interesujacej oferty ceny w tym sklepie nie dla mnie ................................ nic to robię zakupy tam gdzie napisałam na PW
Dzięki Miałam przykre doświadczenie, bo zamówiłam droższe funkie po dwadzieścia kilka zł i nie udało się utrzymać ani jednej Może Twój sklep okaże się szczęśliwszy.
Mireczko dalie są naprawdę przecudnej urody.
Szkoda tylko, że trzeba je wykopywać, z tego powodu moja mama przed laty się je pozbyła, prosząc, żeby ktoś chciał je zaadoptować, gdy już nie dala rady je wykopywać.
Czuję do nich sentyment.