Jutro wybieram się do Łodzi i może coś mi jeszcze "przypadkiem" wpadnie w łapska
Moje zielone ;)
-
Magic83
- 1000p

- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje zielone ;)
A ja mam tylko nadzieję, że mi to wszystko przeżyje
Jutro wybieram się do Łodzi i może coś mi jeszcze "przypadkiem" wpadnie w łapska
Niestety przy moim M trudno kupić "coś dla siebie"...ehhh
- mika181
- 500p

- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jak szybko rosną rośiczki wysiane ?? ja dostałam w paczuszcze od forumowiczki dwie maleńkie (ledwo je dojrzałam) ale coś ich wzrost jest marny
-
Magic83
- 1000p

Prawdę mówiąc, to nie pamiętam dokładnie, ale jakoś dosyć szybko wyłaziły chyba...
Rosną...no, rekordzistkami prędkości bym ich nie nazwała. Moje ok roczek mają i bardzo nierówno rosną,jedne szybciutko inne zostają daleko w tyle, dlatego mam je razem w jednej doniczce
Rosną...no, rekordzistkami prędkości bym ich nie nazwała. Moje ok roczek mają i bardzo nierówno rosną,jedne szybciutko inne zostają daleko w tyle, dlatego mam je razem w jednej doniczce
- rapunzel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Magic, jak ci nawet coś nie przeżyje, to przynajmniej będzie miejsce na coś nowego
Nieraz ktoś się nie może dogadać, z jakimiś roślinami. W czołówce padających są chyba cyklameny i paprocie, w każdym razie ja już załatwiłam w ciągu dwóch lat 3 cyklameny, 3 paprocie i jedną zielistkę, choć to podobno jest trudne
Nieraz ktoś się nie może dogadać, z jakimiś roślinami. W czołówce padających są chyba cyklameny i paprocie, w każdym razie ja już załatwiłam w ciągu dwóch lat 3 cyklameny, 3 paprocie i jedną zielistkę, choć to podobno jest trudne
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Magdo ja łapię muchy dzbanecznikowi Ty swoim też musisz ! 
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kurcze, to może lep na muchy gdzieś powiesić, a potem z tego lepu cap do dzbanka 
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
To może raczej lep na muchy gdzieś przy dzbanku zainstalować 
Tak na marginesie, lep na muchy wysiada przy tych żółtych tablicach, które kupiłam na mączliki. Łapie się na nie dosłownie wszystko, co lata, tylko ta cena
Tak na marginesie, lep na muchy wysiada przy tych żółtych tablicach, które kupiłam na mączliki. Łapie się na nie dosłownie wszystko, co lata, tylko ta cena
-
Magic83
- 1000p

rapunzel pisze:Magic, jak ci nawet coś nie przeżyje, to przynajmniej będzie miejsce na coś nowego![]()
Jeśli komuś pada cyklamen i ma zamiar wyrzucić, to chętnie przygarnę
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Mnie się strasznie cyklamen podoba, ale jakoś się nie dogadujemy
, teraz z tymi fiołkami mam zabawę, bo to podobnie trzeba dbać o podlewanie. Nie wytrzymam

-
Magic83
- 1000p

Super skrzydłuś. A fitonki szybko się zbiorą i odżyją:)
-
Magic83
- 1000p

Te fitonki coś nie chcą mi teraz rosnąć po inwazji psów...Kiedyś też wolno rosły, ale teraz wcale...
- mika181
- 500p

- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
to ja mam prawie identyczną małą niezidentyfikowaną roślinke teraz juz wiem ze to skrzydłokwiat