Pozytywnie zakręcona
- lucynaf
- 1000p

- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Gosiu, doznałam u Ciebie kolejnego szoku
Najpierw Vanda prawie za darmo, a teraz ten cudowny Phalaenopsis
Masz szczęście do okazji 
lucynaf
Vanda za darmo - tylko walczę o nią, żeby przetrwała....jeden korzeń się rozwija dalej ale nic więcejnie wypuszcza.....
A nowy po prostu - była "ale nie przypadkiem" tylko celowo w leroy merlin i co stał pomiędzy innymi ten maluszek..... wzięłam go i poszłam do Pani sprzedawczyni spytać się po ile ...? No i co przygarnęłam biedaczka.... Po prostu jestem w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze....
A nowy po prostu - była "ale nie przypadkiem" tylko celowo w leroy merlin i co stał pomiędzy innymi ten maluszek..... wzięłam go i poszłam do Pani sprzedawczyni spytać się po ile ...? No i co przygarnęłam biedaczka.... Po prostu jestem w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze....
- syljed
- 200p

- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu piękna nowość,ten kolor wspaniały.Powodzenia z Vandą
rysia13
dziękuję....nie ma niekiedy słuchać pań z kwiaciarni, bo mam wrażenie, że nie znają się tak dobrze jak MY na tym forum
Nie, żebym tam była nie wiadomo jakim fachowcem ale czasami jak się słucha "ich" mądrych rad... to się w głowie nie miści...
syljed dziękuję
syljed dziękuję
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Gosiu a może te żółte listki to tak ze starości ? a mój, pierwszy ok .przyrost rośnie w tempie ślimaczym ,drugi ten reanimowany stan ciężki ale się trzyma nie wiem jak długo jeszcze i czy w ogóle ale na razie się trzyma
Kasiu a wyczytałas może czy może jak zyguś ma za mokro to mu listki żółkną... nie wiem teraz podlewam go mniej
-
katarzynka575
- 1000p

Nie wiem czy od tego ale może sprawdź korzonki żeby nie było że miał za dużo wody i mu pogniły .Ja swojego tego zdrowego codziennie zraszam znaczy nie jego tylko podłoże .Bo ja już nie wiem jak z tym podlewaniem żeby nie zadużo i nie za mało 
no własnie.... ale tylko niektóre liście mu zrobiły się zółte a kwiatki jeszcze wciąż śliczne i pachnące.....

-
katarzynka575
- 1000p

A to jak kwitnie to go zostaw i zobaczysz jak przekwitnie co się będzie działo ?
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Gosiu ależ cudeńko 
Gosiu maleństwo cudne cena
Czy Ty przypadkiem nie masz jakiś "wtyków" w tym sklepie

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- tom_mix
- 500p

- Od: 3 sie 2007, o 13:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, nie było mnie u Ciebie parę chwil. tyle się tutaj dzieje. Najpierw pochewka na sabotku później małe cudo z LM. No pieknie, pieknie
Pozdrawiam Tomek
- kinga_232
- 200p

- Od: 11 paź 2010, o 16:12
Gosiu maleństwo śliczne
przypomina mojego "Piccolo Red"
, dla pochewki na sabotku wielkie 
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
- victorys
- 200p

- Od: 11 lut 2011, o 20:21
Ojeju ten maluszek z LM za 5(!!!) zł jest prześliczny, tez bym go wzięła bez zastanowienia 
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...