Szkoda tego małego cosia.
Moje domowe i balkonowe
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje domowe i balkonowe
Wiktorio adenia pięknie Ci rosną.
- Wiktoria_W

- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidko - wiem, wiem... bardzo szkoda
.
Anjju - z obecnej partii dotychczas wykiełkowało sześć nasionek. Jeśli nic złego się nie stanie, to wygrzebię dla Ciebie jedno adenium
. Mam nadzieję, że na tym listku jeszcze coś wyrośnie.
Elciu - bardzo bym chciała
.
Adamie - jeśli tym razem dzbanki nie przezimują, to zrywam z nimi wszelkie znajomości
. W terrarium mają jak w hotelu pięciogwiazdkowym, więc musi im się spodobać
.
Justus - dziękuję
.
Mniodkowa - zielone chyba przestraszyło się aparatu
i dlatego uciekło. Kilka razy dziennie oglądam ten listek, czy przypadkiem jakieś nowe się nie pojawiło
.
Arleto - dziękuję
.
Nie mam żadnych nowych fotek, więc mogę jedynie napisać, co się dzieje u moich zielonych. Kilka z nich zmieniło domki, skrzydłokwiat będzie mieć dwa kwiaty, a nie jeden, no i chyba chirita po odpoczynku będzie się znów przymierzać do kwitnięcia
.
Anjju - z obecnej partii dotychczas wykiełkowało sześć nasionek. Jeśli nic złego się nie stanie, to wygrzebię dla Ciebie jedno adenium
Elciu - bardzo bym chciała
Adamie - jeśli tym razem dzbanki nie przezimują, to zrywam z nimi wszelkie znajomości
Justus - dziękuję
Mniodkowa - zielone chyba przestraszyło się aparatu
Arleto - dziękuję
Nie mam żadnych nowych fotek, więc mogę jedynie napisać, co się dzieje u moich zielonych. Kilka z nich zmieniło domki, skrzydłokwiat będzie mieć dwa kwiaty, a nie jeden, no i chyba chirita po odpoczynku będzie się znów przymierzać do kwitnięcia
- Anjja

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Wiktoria, dzięki
a skrętniczek na pewno jeszcze puści
a skrętniczek na pewno jeszcze puści
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- Wiktoria_W

- Anjja

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Śliczne maluszki... ale brzuszki maja grubiutkie
haha... patent z plastikami mam identiko
haha... patent z plastikami mam identiko
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
-
Misiaczka
- 500p

- Od: 10 mar 2011, o 16:51
Brawo dla maluszków 
Wow
Faktycznie rewelacyjny pomysł z tymi plastikowymi opakowaniami! Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. Pozwolę sobie skopiować ten pomysł:)
- Wiktoria_W

Anjju -
. Wykiełkowały faktycznie całkiem zdrowe
. Teraz obym tylko czegoś nie sknociła i żeby dalej zdrowo rosły, bo jak znam siebie, to pewnie zacznę im "dogadzać" i to się źle skończy
.
Misiaczko - dziękuję
.
Mroofko - te pojemniczki są bardzo wygodne jako mini szklarenki. Trzeba tylko uważać przy myciu, bo wieczko jest bardzo łatwo urwać
.
Misiaczko - dziękuję
Mroofko - te pojemniczki są bardzo wygodne jako mini szklarenki. Trzeba tylko uważać przy myciu, bo wieczko jest bardzo łatwo urwać
Oplątwy piękne... poprzyklejaj je do jakiegoś kawałka gałązki owocowej...butapremem:) i psikaj 3 razy w tygodniu i wystaw na słońce:) powinno pomóc aby przetrwały
- Jatra

- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Jaka radocha jak roślina kiełkuje ,brawo dla dzielnych maluchów
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te maluszki niech Ci szybko rosną chociaż nawet na takie maleństwa miło popatrzeć
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wiktoria_W

Jatro i Lidko - dziękuję bardzo
.
Filigranowa - oplątwy siedzą sobie w terrarium i widać, że jednej jest bardzo dobrze, natomiast druga wciąż się zastanawia
. Korzenie różnej maści przeglądam i w sklepach, i na all., ale jakoś nie mogę się na żaden zdecydować. Ostatnio widziałam takie "gotowce" z oplątwami u mnie na hali targowej - niestety, cena mnie skutecznie zniechęciła do zakupu
.
Dziś pewnie jeden z ostatnich obrazków w tym roku spod bloku: marcinki. Co roku dorastają do około 1,50 m i przechylają się na przejazd. Już powoli mam wrażenie, że kierowcy zaczynają patrzeć na mnie nienawistnie
. Pewnie w końcu będę musiała je zastąpić czymś niższym
. Póki co, zaczynają kwitnąć
: 

Filigranowa - oplątwy siedzą sobie w terrarium i widać, że jednej jest bardzo dobrze, natomiast druga wciąż się zastanawia
Dziś pewnie jeden z ostatnich obrazków w tym roku spod bloku: marcinki. Co roku dorastają do około 1,50 m i przechylają się na przejazd. Już powoli mam wrażenie, że kierowcy zaczynają patrzeć na mnie nienawistnie

- julita20

- Od: 29 lip 2010, o 16:42
Bardzo mi się podobają.
Mama miała kiedyś ale już ich nie ma.
Kiedyś zaopatrze się w rózne kolory.
Mama miała kiedyś ale już ich nie ma.
Kiedyś zaopatrze się w rózne kolory.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No tak, jak widzę kwitnące marcinki to już przestaję się oszukiwac, że lato trwa nadal.
To niekwestionowany symbol jesieni. Przynajmniej dla mnie.
To niekwestionowany symbol jesieni. Przynajmniej dla mnie.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Słodziaki te maluszki jak to fajnie popatrzeć, że coś zaczyna wschodzić i chociaż na moment ucieć myślami od nadchodzącej niemiłosiernie zimy, tat, tak
marcinki to już ostatki, ale póki, co cieszmy się ładną złotą jesienią i niech trwa jak najdłużej.