AgaMajeczko, ależ dbasz o tę swoją działkę... to prawdziwa perełka elegancji i estetyki
 , dbam o różyczki i może mi nie uwierzysz reszta rośnie jak chce
 , dbam o różyczki i może mi nie uwierzysz reszta rośnie jak chce   Tak pięknych określeń użyłaś, że ja się
 Tak pięknych określeń użyłaś, że ja się   i postanowiłam zadbać o resztę ogrodu. Efekty w przyszłym roku.
  i postanowiłam zadbać o resztę ogrodu. Efekty w przyszłym roku.   

Majeczko, ,
 różyczki już obrały tą perspektywę i pod płotem sąsiada tworzę nową rabatkę
 różyczki już obrały tą perspektywę i pod płotem sąsiada tworzę nową rabatkę   

hihihi..hi. Doktorek i A Sh L będą miały się o co opierać.
 hihihi..hi. Doktorek i A Sh L będą miały się o co opierać.   
 Bluszcz oplata pień modrzewia, a dodatkowo łazi po gruncie i gdzie mu popadnie.

Kasiu,
 pozostaje mi zrobic tak
  pozostaje mi zrobic tak   , a że się
 , a że się   to nie widać.
  to nie widać.   
 Dorotko,
 wątek leci bo różyczki kwitną.
 wątek leci bo różyczki kwitną.   Masz rację rabata różana musi mieć dużo słonka. My wycięliśmy starego orzecha, a dzięki temu moja lewa strona rabaty będzie bardziej słoneczna. Róże po lewej stronie rabaty kwitły słabiej i z opóźnieniem w porównaniu do prawej części rabaty.
 Masz rację rabata różana musi mieć dużo słonka. My wycięliśmy starego orzecha, a dzięki temu moja lewa strona rabaty będzie bardziej słoneczna. Róże po lewej stronie rabaty kwitły słabiej i z opóźnieniem w porównaniu do prawej części rabaty. Zauważyłam, że kącik z dziewczynką Wam się podoba, to jeszcze dodam, że za skajroketami rośnie dzika róża, która obłędnie pachnie (po lewej stronie za dziewczynka).
Pastella faktycznie bardzo czaruje w tym roku, ma tyle zdjęć, ze nie jedna modelka by tyle chciała, hihihi.hi.
Zabeczko,
 nic nie mów
 nic nie mów   
   ja wszystko wiem.
  ja wszystko wiem.  

. Ile przestrzeni
 . Ile przestrzeni  . Luz i lad na zadbanych rabatach. Piękne iglaki, oczko wodne, trawnik i ...wszystko ...
 . Luz i lad na zadbanych rabatach. Piękne iglaki, oczko wodne, trawnik i ...wszystko ... 

, pogoda wspaniała, słonko pięknie grzeje. Miło popatrzeć na kwitnące róże, cudownie czuć przepiękny ich zapach. Do dziś nie zdawałam sobie sprawy z tego, że Chippendaile bardzo ładnie pachną.
 , pogoda wspaniała, słonko pięknie grzeje. Miło popatrzeć na kwitnące róże, cudownie czuć przepiękny ich zapach. Do dziś nie zdawałam sobie sprawy z tego, że Chippendaile bardzo ładnie pachną.  . Pomyślałam, że masz urlopik wyjazdowy przed jesiennymi pracami w ogrodzie. Dziękuję, ogród musi sobie radzić sam, a ja dbam o różyczki
 . Pomyślałam, że masz urlopik wyjazdowy przed jesiennymi pracami w ogrodzie. Dziękuję, ogród musi sobie radzić sam, a ja dbam o różyczki   . Trawnik ma tylko trawkę + malutką kończynę i dlatego wygląda zielony
 . Trawnik ma tylko trawkę + malutką kończynę i dlatego wygląda zielony   , ale to nie urlopik, a wręcz coś przeciwnego: czyli powrót do pracy po wakacjach
 , ale to nie urlopik, a wręcz coś przeciwnego: czyli powrót do pracy po wakacjach  , po jakimś czasie wchodzę w rytm i jakoś to już idzie.
 , po jakimś czasie wchodzę w rytm i jakoś to już idzie. 

Ona u mnie jeszcze nie kwitła. Czy Twoim okiem jest ona choć trochę pomarańczowa? Choć ten środek rozwijających się kwiatów?
 Ona u mnie jeszcze nie kwitła. Czy Twoim okiem jest ona choć trochę pomarańczowa? Choć ten środek rozwijających się kwiatów?