Yucca ogrodowa

Trawka jakaś ?

no i oczywiście żurawki
Peppermint Spice

Velvet Night

Peach Crisp

Apple Crisp

Chciałabym, żeby i moje początki tak wyglądały ;) Cudowne rabaty, taras, masa pięknych roślin, no i ....piecho cudny
 Chciałabym, żeby i moje początki tak wyglądały ;) Cudowne rabaty, taras, masa pięknych roślin, no i ....piecho cudny  Nutka zna się z Ułanem z ogarkowa ;) Potwierdza moja ocenę Waszego ogródka i pozdrawia kolegę
 Nutka zna się z Ułanem z ogarkowa ;) Potwierdza moja ocenę Waszego ogródka i pozdrawia kolegę   Sama chętnie wytarzała by się w takich pięknych wrzosach
 Sama chętnie wytarzała by się w takich pięknych wrzosach   

. Jakoś jej przechodzi na szczęście głupie latanie wzdłuż płota; dobrze, bo właśnie tam założyliśmy nowa rabatę
 . Jakoś jej przechodzi na szczęście głupie latanie wzdłuż płota; dobrze, bo właśnie tam założyliśmy nowa rabatę   .
 . . Masz piękny trawnik, nasz już nie jest taki fajny - różne chwaściorki na nim goszczą
 . Masz piękny trawnik, nasz już nie jest taki fajny - różne chwaściorki na nim goszczą   
   Garnek z chryzantemą wygląda pięknie, czy ten garnek jest nowy czy z jakiegoś strychu ;)?
 Garnek z chryzantemą wygląda pięknie, czy ten garnek jest nowy czy z jakiegoś strychu ;)?
 Gratuluję pięknego ogrodu
 Gratuluję pięknego ogrodu  trawnik wyszedł pierwsza klasa, mam nadzieję że mój w przyszłym roku będzie wyglądał podobnie. Rabatka z  żurawkami i trawkami wygląda świetnie.
 trawnik wyszedł pierwsza klasa, mam nadzieję że mój w przyszłym roku będzie wyglądał podobnie. Rabatka z  żurawkami i trawkami wygląda świetnie.