Doniczki Abudabi
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko, dopiero dziś dotarłam do Twego wątku i nie mam słów podziwu. Wszystkie kwiatuszki śliczne, zadbane. A jaki kwietnik 
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Babopielka pisze:Ale piękny ten oszukaniecniesamowity kolor ma
MamaOli pisze:Może nie jest różowy, ale i tak piękny. Niesamowita barwa...
effa pisze: Oszukany nie oszukany, ale ten czerwony kwiat równie piękny
I tylko dlatego mu wybaczam to kłamstwo 8) u mnie też grudniki się zbierają do kwitnienia :P fajna sprawa 8)inag1 pisze:Piękny wielkanocnik a "oszukaniec"po prostu cudo. U mnie zakwitają ponownie grudniki
jak coś to wiesz - Agniesiu - ja Ci jeszcze "wiszę" jedną paczkę :Pagaxkub pisze:a u mnie ani grudnik, ani wielkanocnik
grudnik zdechł, a wielkanocnika od jakiegoś czasu trzymam tylko jako zielenine...
wielkanocnik tego koloru był moim marzeniemZiel-ona pisze:Piękne te kwitnienia! Wielkanocnik ma super kolorek, a ta pomarańczowa otwarta paszcza to już w ogóle![]()
Kasieńko, Ania mnie ubiegła. Ja się zawieszam w pracy na forum :P I co chcę sobie poczytać czy popatrzeć, to mi ktoś gitarę zawraca 8)FIGA pisze:Wielki nocnik jest śliczny , a oszukaniec fiu fiu uwielbiam takie kolorki :P
Justynko wstawiam fotki tego kwiatka co Ci mówiłam że nie zapisałam nazwy :P
Może Ty będziesz wiedziała co to jest :P
anoli pisze:Może nie jest różowy, ale za to pięknyPomarańczowa paszcza świetne, muszę taką kupić, będzie pasowała do koloru ściany
![]()
![]()
Oblewam się rumieńcembeata693 pisze:Justynko, dopiero dziś dotarłam do Twego wątku i nie mam słów podziwu. Wszystkie kwiatuszki śliczne, zadbane. A jaki kwietnik
Pozdrawiam - Justyna