Kwiaty Patrycji
Re: Kwiaty Patrycji

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kokosowe wieszadełko dla kwiatuszków wygląda naprawdę świetnie.
A moc szczepeczek wciąż jeszcze czeka na swoją kolej.
Nawiasem mówiąc ja swoją miłośc do roślin mam pewnie po mamie. U nas w domu zawsze było dużo roślin i tak jest do tej pory.
Ale nawet mama, kiedy teraz odwiedzają nas z tatą nie może wyjśc z podziwu ile ja mam kwiatuszków.
I często ofiaruję jej szczepeczki tego i owego.
Nawiasem mówiąc ja swoją miłośc do roślin mam pewnie po mamie. U nas w domu zawsze było dużo roślin i tak jest do tej pory.
Ale nawet mama, kiedy teraz odwiedzają nas z tatą nie może wyjśc z podziwu ile ja mam kwiatuszków.
I często ofiaruję jej szczepeczki tego i owego.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
agarow78 dokładnie po same brzegi wypełnione u mnie kąciki kwiatuszkowe:)
heliofitkasama nie wiem gdzie pomieszczę, część muszę sprzedać by mieć miejsca na nowe odmiany roślinek, a te co mam podwójne i większe ilości po prostu pójda w nowe rączki:)
Anjja,Wiktoria_W
dziękuję
kociara chyba nowe doniczki będą dopiero wtegy, kiedy znajdę prackę
koniczynka no troszkę przywiozłam:D:D ale jak to wszystko zmieszczę jak już powsadzam resztę do doniczek to nie mam zielonego pojęcia, a fitonie odkryłam niedawo podczas wycieczki do LM i mi się spodobały ze względu na kolorystykę liści
nowika hmmm kwiaciarnię bym z miłą chęcią otworzyła...alebo zamieszkała z jakimś miłośnikiem roślinek:)
elcia1974
heliofitkasama nie wiem gdzie pomieszczę, część muszę sprzedać by mieć miejsca na nowe odmiany roślinek, a te co mam podwójne i większe ilości po prostu pójda w nowe rączki:)
Anjja,Wiktoria_W
kociara chyba nowe doniczki będą dopiero wtegy, kiedy znajdę prackę
koniczynka no troszkę przywiozłam:D:D ale jak to wszystko zmieszczę jak już powsadzam resztę do doniczek to nie mam zielonego pojęcia, a fitonie odkryłam niedawo podczas wycieczki do LM i mi się spodobały ze względu na kolorystykę liści
nowika hmmm kwiaciarnię bym z miłą chęcią otworzyła...alebo zamieszkała z jakimś miłośnikiem roślinek:)
elcia1974
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Świetne pomysły!Potrzeba matką wynalazków.Ja kiedyś w starym mieszkaniu miałam półkę zrobioną zaraz przy oknie.Okno było duże i fajnie to wyglądało pod sufitem.Może znajdę zdjęcia.
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie ukwiecony pokoik
a pomysł z półką rewelacja 
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Wpadłam z rewizytą. Masz bogatą i piękną kolekcję skarbów. Ukwiecony kącik fajnie się prezentuje.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Domek śliczny, a zroślicha jest prześliczna i pomyśleć, że za 3 dni będę też taką miała od Ciebie (miałam kiedyś identyczną, ale przez przeprowadzkę poszła do kwiatowego nieba...). Och już nie mogę się doczekać paczuchy. 
- agarow78
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Bardzo ładny domek dla ślicznej roślinki
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wiktoria_W

- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Domek wyjątkowo do niej pasuje
. Cudownie w nim wygląda
.
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Śliczny kącik, a doniczki już mam. 
- agarow78
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Kochana ten kącik jest piękny
na kwietniczku znalazły się kwiatuszki z mojej listy chcwiejstw
a swoja droga tak się zastanawiam czy by nie kupić sobie takiego tylko... gdzie ja bym go mogła postawić
już bym całkiem miała chyba przechlapane 
Pozdrawiam i Zapraszam
stokrotkarnia super...
agarow78 niektórych mam nadmiar z twojej listy chciejstw:) jak coś to zapraszam do mojego wątku w dziale sprzedaży:)
agarow78 niektórych mam nadmiar z twojej listy chciejstw:) jak coś to zapraszam do mojego wątku w dziale sprzedaży:)