(e tam, na pewno u Igi jest, wiosną sprawdzę, teraz lepiej nie ;))
 (e tam, na pewno u Igi jest, wiosną sprawdzę, teraz lepiej nie ;))Trochę poczytałam o tej klasztornej róży po wpisie Aguni, że ją zamówiła, będzie piękna na pewno

Miej na nią oko, bo prawie wszyscy narzekają na jej chimeryczność.
 Miej na nią oko, bo prawie wszyscy narzekają na jej chimeryczność.

Kolor mi się spodobał, bo najwięcej mam bordowych i brązowych. Od Agi dostałam nazwę miejsca, gdzie zamówiłam róże.
 Kolor mi się spodobał, bo najwięcej mam bordowych i brązowych. Od Agi dostałam nazwę miejsca, gdzie zamówiłam róże. 
  ).
 ).

Od razu powiem, że gdy ją kupowałam, była jaśniejsza, a rośnie w miejscu dosyć cienistym. To będzie następna nn
 Od razu powiem, że gdy ją kupowałam, była jaśniejsza, a rośnie w miejscu dosyć cienistym. To będzie następna nn 

Na szczęście mogę liczyć na pomoc fachowców
 Na szczęście mogę liczyć na pomoc fachowców 

Ewuniu widzę że żuraweczek pięknych też u Ciebie sporo się znajdzie, ale to takie wdzięczne i ładne roślinki
 Ewuniu widzę że żuraweczek pięknych też u Ciebie sporo się znajdzie, ale to takie wdzięczne i ładne roślinki  warte grzechu
 warte grzechu   
  dnia !!!!
 dnia !!!!
 Na razie mnie tak nie rajcują,mam ze trzy ale nie okazuję im szczególnego zainteresowania.Ale ta " sałata" u Ciebie i ta fioletowawa ,tez postrzępiona przykłuwają uwagę...
 Na razie mnie tak nie rajcują,mam ze trzy ale nie okazuję im szczególnego zainteresowania.Ale ta " sałata" u Ciebie i ta fioletowawa ,tez postrzępiona przykłuwają uwagę...
 Żurawki bardzo lubię. Te, które mam, niczego specjalnego ode mnie nie chcą
 Żurawki bardzo lubię. Te, które mam, niczego specjalnego ode mnie nie chcą  
  ), żeby oczy bolały od patrzenia
 ), żeby oczy bolały od patrzenia  

Właśnie się zastanawiam, czy to już pora
 Właśnie się zastanawiam, czy to już pora  Koszenie załatwi tania siła robocza, więc tym się nie martwię
 Koszenie załatwi tania siła robocza, więc tym się nie martwię  Natomiast denerwuje mnie świadomość, że jestem przeziębiona i ledwie żywa
 Natomiast denerwuje mnie świadomość, że jestem przeziębiona i ledwie żywa  Nie wiem, czy dam sobie radę z porządkami w ogrodzie.
 Nie wiem, czy dam sobie radę z porządkami w ogrodzie.

Łączę się w cierpieniu. Też ledwo żyję. Ale plany mam ambitne.
  Łączę się w cierpieniu. Też ledwo żyję. Ale plany mam ambitne. . Masakra.
. Masakra. Zobaczymy, czy sie uda.
  Zobaczymy, czy sie uda. 

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.