Marto Cieszę się , że nie zanudzam Was fotkami, mnie czasem się wydaje że takie do siebie podobne

Wiesz od kiedy mam oświetlenie ogrodu codziennie się pali wieczorkiem i uwielbiam patrzeć właśnie na ten mostek
Grzesiu Witaj u mnie wpadnę i ja do Ciebie
Agatko Na całe szczęście wszystko się szybko rozrasta, ja właśnie najbardziej na to czekam
Jolu cieszę się że podobają się Tobie moje foteczki, dostawiłam jak prosiłaś więcej
Igorze nie zimowałam jeszcze tych trawek, kupiłam je w Buku i Pan tam zimował swoje już trzeci rok, były piękne, mam nadzieję że i u mnie przezimują.
Anetko
Gosiu nie uwierzysz, ale znalazłam bardzo prosty i tani sposób kupiłam zwykłe brązowe obrzeże trawnikowe i wkopuję na równi z ziemią potem dopiero sypię żwir, trzyma się dobrze i trawa nie przerasta.
Olu Witaj u Nas
Aniu dziękuję za miłe słowa, ostatnio troszkę mam więcej czasu na pracę w ogrodzie i to jest dla mnie największa radość.
Gosiu dziękuję ze wracasz i podziwiasz miło to słyszeć.
Dorotko pędy brzozy przycinam cały sezon jak tylko coś za długie urośnie, ona jest w takim miejscu że w sumie to konieczne. Zasłoniłaby cały widok pędami zwieszającymi do ziemi.
Piterku masz rację, trawy są nastrojowe, tylko szkoda że nastrajają już do jesieni, ale co tam teraz mamy jeszcze lato i ciepłe dni.
Agnieszko u nas w ogrodzie też glina, dlatego dowoziliśmy sporo ziemi z torfem, wsadzając trawy a zwłaszcza miskanty dosypuję kompostu i obornika przerobionego, mieszam glinę z ziemią ogrodową i trawy rosną.
Dziś natrafiłam na złoże gliny i nic więcej nie było, wykopałam wielki dół na dno wsypałam żwiru potem mieszanki dobrej ziemi i posadziłam miskanta. Wierz mi będą wtedy rosły dobrze.