Podeślij mi wiosną bulwę, a obiecuję, że będę

na widok jej kwiatów.
  na widok jej kwiatów.Nowa grządeczka
 ale jakże mogłoby być inaczej skoro posadzone są na niej nasze ulubione rośliny.
  ale jakże mogłoby być inaczej skoro posadzone są na niej nasze ulubione rośliny.

na widok jej kwiatów.
  na widok jej kwiatów. ale jakże mogłoby być inaczej skoro posadzone są na niej nasze ulubione rośliny.

przed Tobą
 przed Tobą 

Ilonko!Dziś zaglądam tylko na moment,żeby Ci odpowiedzieć.Ten pan jest na Sielance co tydzień.Nie wiem skąd dokładnie jesteś,bo on jest jeszcze w targowe dni na rynku w Mosinie.
 Ilonko!Dziś zaglądam tylko na moment,żeby Ci odpowiedzieć.Ten pan jest na Sielance co tydzień.Nie wiem skąd dokładnie jesteś,bo on jest jeszcze w targowe dni na rynku w Mosinie.

ale potem była grillowędzarnia i tu ryczałam ze śmiechu jak zobaczyłam ozdobę
 ale potem była grillowędzarnia i tu ryczałam ze śmiechu jak zobaczyłam ozdobę   potem była czarna malwa i ach i och
 potem była czarna malwa i ach i och   
   trytoma
 trytoma   

, czuję, że w przyszłym roku zoorganizujemy jakieś spotkanie tak jak inni, oczywiście nie tylko dla naszego rejonu, ale dla wszystkich chętnych.
 , czuję, że w przyszłym roku zoorganizujemy jakieś spotkanie tak jak inni, oczywiście nie tylko dla naszego rejonu, ale dla wszystkich chętnych. 

W off-topicu możesz poruszać wszystkie tematy. Tam właśnie są wątki lubelskie, mazowieckie itp.... najwyższy czas założyć wielkopolski, jeśli jeszcze go nie ma. I najwyższy czas się spotkać. Nawet się nie zastanawiajcie. A jak spotkacie przy okazji chodzenia po różnych ogrodach kogoś z Wielkopolski to zapraszajcie do wątku regionalnego - bo mogą o nim nie wiedzieć.
 W off-topicu możesz poruszać wszystkie tematy. Tam właśnie są wątki lubelskie, mazowieckie itp.... najwyższy czas założyć wielkopolski, jeśli jeszcze go nie ma. I najwyższy czas się spotkać. Nawet się nie zastanawiajcie. A jak spotkacie przy okazji chodzenia po różnych ogrodach kogoś z Wielkopolski to zapraszajcie do wątku regionalnego - bo mogą o nim nie wiedzieć.
 , czuję, że w przyszłym roku zoorganizujemy jakieś spotkanie tak jak inni, oczywiście nie tylko dla naszego rejonu, ale dla wszystkich chętnych.  .Myślę,że gdybyśmy się sprężyły to nawet jeszcze w tym roku dałybyśmy rade się spotkać
.Myślę,że gdybyśmy się sprężyły to nawet jeszcze w tym roku dałybyśmy rade się spotkać