Buziaczki
Ślimacze wzgórze
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ślimacze wzgórze
Lusia, piękne żurawki i ładnie się wplatają w inne roślinki.
Ta pierwsza ma piekny kolorek.
Buziaczki
Buziaczki
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
-
leszczyna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojjjjj LUSIA....widzę, że też dopadła Cię choroba żurawkowa......po maleńku zrobi się żurawkowe forum..... są urocze, wprowadzają tyle kolorów na rabatkach no i ładnie uzupełniają miejsca po cebulowych.....
....Jeżówki Twoje ładne jednak kosmosy bliżej memu
to z dzieciństwa z babuni ogródka....one wtedy królowały.......

....Jeżówki Twoje ładne jednak kosmosy bliżej memu
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Lusiu - piękne jesienne zdjęcia
Trochę smutno, że lato już w odwrocie, ale taka kolej rzeczy i za parę miesięcy znowu będzie wiosna. Weekend zapowiada sie ładnie i z tego trzeba się cieszyć!
Podoba mi się to zdjęcie z kosmosami, nic na to nie poradzę - że tak bardzo je lubię...
Trochę smutno, że lato już w odwrocie, ale taka kolej rzeczy i za parę miesięcy znowu będzie wiosna. Weekend zapowiada sie ładnie i z tego trzeba się cieszyć!
Podoba mi się to zdjęcie z kosmosami, nic na to nie poradzę - że tak bardzo je lubię...
- Lusia 57
- 1000p

- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Krysiu, Marysiu kosmosy też bardzo lubię. Przypominają mi ogródek mojej mamy, której już nie ma. Rosły u niej w różnych miejscach.
Wiesiu, żurawki powplatałam w rabatki tak aby uzupełniały inne roślinki. Niektórym zrobiło się już trochę ciasno. Jutro wybieram się na targi w Starym Polu, pewnie kupię jeszcze kilka.
Wiesiu, żurawki powplatałam w rabatki tak aby uzupełniały inne roślinki. Niektórym zrobiło się już trochę ciasno. Jutro wybieram się na targi w Starym Polu, pewnie kupię jeszcze kilka.
-
leszczyna

LUSIA.......zwiastuny pięknej polskiej jesieni w Twoim ogrodzie......

- dwostr

- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lusiu,u Ciebie każda pora roku jest taka piękna !!!Twoje kolory jesieni są takie optymistyczne...
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Lusiu, jaka pięknie skomponowana kolekcja żurawek.
Jak oglądam fotki z Twojego ogrodu, to zastanawiam się, gdzie Ty pomieściłaś te wszystkie rośliny.
Masz chyba wielki ogród

Jak oglądam fotki z Twojego ogrodu, to zastanawiam się, gdzie Ty pomieściłaś te wszystkie rośliny.
Masz chyba wielki ogród
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Lusiu,czy żurawki nie przemarzają w donicach?
- Lusia 57
- 1000p

Krysiu-Leszczyno, Danusiu, jesień tą wczesną, złotą bardzo lubię. Ale trochę za wcześnie do mnie przyszła. Niektóre drzewa już stoją bez liści. Kosmosy w ubiegłym roku pięknie kwitły do samych przymrozków a teraz już prawie przekwitły.
Krysiu-Ignis05, nie jest wielki ma 25 arów. Mam w nim jeszcze mnóstwo pustych, niezagospodarowanych miejsc. Czekaja na lepsze czasy.
Czy u Was wczoraj świeciło słońce? U mnie na Kociewiu było pochmurnie. Może dlatego mój ogród wczoraj nie bardzo mi się podobał.
Zrobiłam tylko kilka zdjęć.

Krysiu-Ignis05, nie jest wielki ma 25 arów. Mam w nim jeszcze mnóstwo pustych, niezagospodarowanych miejsc. Czekaja na lepsze czasy.
Czy u Was wczoraj świeciło słońce? U mnie na Kociewiu było pochmurnie. Może dlatego mój ogród wczoraj nie bardzo mi się podobał.
Zrobiłam tylko kilka zdjęć.

- Lusia 57
- 1000p

Witaj Małgosiu, moje żurawki w donicach na zimę dołuję na grządce w warzywniku. Trochę przemarzły ale szybko odbiły.
-
leszczyna

LUSIA.....u mnie wczoraj była piękna pogoda, słoneczko ...bezwietrznie ...pełnia lata....
dzisiaj tak samo, wybieramy się na spacer do Ciechocinka......
dzisiaj tak samo, wybieramy się na spacer do Ciechocinka......
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Lusiu, wczoraj też zrobiło się około południa u mnie pochmurnie, ale deszcz nie padał i było ciepło.
Dzisiaj za to słońce od samego rana i upał. A teraz leje .
Prześliczny masz ten kącik w ogrodzie, No i ogród całkiem spory, mój ma tylko 1000 m2 i trochę zajmuje jeszcze dom.

Dzisiaj za to słońce od samego rana i upał. A teraz leje .
Prześliczny masz ten kącik w ogrodzie, No i ogród całkiem spory, mój ma tylko 1000 m2 i trochę zajmuje jeszcze dom.
- Lusia 57
- 1000p

Krysiu dzisiaj była piękna pogoda. Wybraliśmy się na targi ogrodnicze do Starego Pola.

I tylko tyle mam zdjęć z tych targów i tyle tylko widziałam. Zabrałam ze sobą mego pieska. Weszliśmy na targi, ktoś strzelił z czegoś i to był koniec oglądania. Mój pies panicznie boi się wystrzałów i do tego ma padaczkę. Szybko wracaliśmy do samochodu. Nie zadziałała u mnie wyobraźnia. Zapomniałam, że targi ogrodnicze to nie tylko sprzedaż roślinek. To hałas, tłumy ludzi i ... pękające balony.

I tylko tyle mam zdjęć z tych targów i tyle tylko widziałam. Zabrałam ze sobą mego pieska. Weszliśmy na targi, ktoś strzelił z czegoś i to był koniec oglądania. Mój pies panicznie boi się wystrzałów i do tego ma padaczkę. Szybko wracaliśmy do samochodu. Nie zadziałała u mnie wyobraźnia. Zapomniałam, że targi ogrodnicze to nie tylko sprzedaż roślinek. To hałas, tłumy ludzi i ... pękające balony.