podobne do sopli lodu ... to zdjęcie może być zapowiedzią nadchodzącej zimy

No tak, wyobraźnie mam bujną, czasami aż zanadto
 No tak, wyobraźnie mam bujną, czasami aż zanadto  

Staramy się z żoną wprowadzać jak najmniej sztucznych ozdób w naszym ogrodzie. Takie tam pojedyńcze figurki, które zdobią, a nie szpecą. Zajrzę do Was z rewizytą, ciekawy jestem również jak urządzony jest Wasz ogród. Ja np. aby mieć tyle wolnej przestrzeni wykarczowałem 35 sosen o wysokości 26-30 metrów. To była zwałka.
  Staramy się z żoną wprowadzać jak najmniej sztucznych ozdób w naszym ogrodzie. Takie tam pojedyńcze figurki, które zdobią, a nie szpecą. Zajrzę do Was z rewizytą, ciekawy jestem również jak urządzony jest Wasz ogród. Ja np. aby mieć tyle wolnej przestrzeni wykarczowałem 35 sosen o wysokości 26-30 metrów. To była zwałka.  Jednak najważniejsze - pot leje się z czoła, a my jesteśmy szczęśliwi.
  Jednak najważniejsze - pot leje się z czoła, a my jesteśmy szczęśliwi. 
  nasadzenia pokażą swój urok dopiero na wiosnę. teraz wszystko zamiera, niestety zbliża się jesień.
  nasadzenia pokażą swój urok dopiero na wiosnę. teraz wszystko zamiera, niestety zbliża się jesień. 

Chłopina nie może się zabrać za budowę................tłumaczy się tym, że nie ma weny twórczej
 Chłopina nie może się zabrać za budowę................tłumaczy się tym, że nie ma weny twórczej  

, ja mam rownież ogród gospodarczy z domkiem gospodarczym i w jednym pomieszczeniu - pokoiku / kurniku / mam zielononóżki kuropatwiane kurki i koguta. Mają do dyspozycji sporą powierzchnię trawiastą bo w tym ogrodzie mam tylko troche drzew owocowych i parę krzewów - tam rabatki nie miałyby racji bytu
, ja mam rownież ogród gospodarczy z domkiem gospodarczym i w jednym pomieszczeniu - pokoiku / kurniku / mam zielononóżki kuropatwiane kurki i koguta. Mają do dyspozycji sporą powierzchnię trawiastą bo w tym ogrodzie mam tylko troche drzew owocowych i parę krzewów - tam rabatki nie miałyby racji bytu