Co do tulipanów Angelique, o których czytałam u Agi, nie wszystkie są bladoróżowe, ja miałam w tym roku i jedne faktycznie były blade inne - jak TEN - mniej

. Wszystkie moim zdaniem ta sama odmiana
. Wszystkie moim zdaniem ta sama odmiana  .
.

. Wszystkie moim zdaniem ta sama odmiana
. Wszystkie moim zdaniem ta sama odmiana  .
.

Wrzosy piękne,ale ja mam złe doświadczenia z nimi.Popróbuję jeszcze bo to piękny akcent jesienią .Ewo,ktoś tu pytał ,czy wyskubałaś torf z korzeni...To takie ważne?Może dlatego u mnie uprawa bez powodzenia
 Wrzosy piękne,ale ja mam złe doświadczenia z nimi.Popróbuję jeszcze bo to piękny akcent jesienią .Ewo,ktoś tu pytał ,czy wyskubałaś torf z korzeni...To takie ważne?Może dlatego u mnie uprawa bez powodzenia 

nigdy o tym nie słyszałam, a kilka fajnych krzaczków już uśmierciłam
  nigdy o tym nie słyszałam, a kilka fajnych krzaczków już uśmierciłam  
  Proszę.
  Proszę. . Na razie spisuje się rewelacyjnie. Mam nadzieję, ze to samo będę mogła powiedzieć po zimie.
 . Na razie spisuje się rewelacyjnie. Mam nadzieję, ze to samo będę mogła powiedzieć po zimie. 

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Potencjał jest i chęci są. Piłkarze w końcu wyprowadzą się z domu i wtedy poszaleję. W ogrodzie znajdę wcześniej dużo miejsca na nowe róże
 Potencjał jest i chęci są. Piłkarze w końcu wyprowadzą się z domu i wtedy poszaleję. W ogrodzie znajdę wcześniej dużo miejsca na nowe róże  
  Nie miałam do tej pory pełnych tulipanów, to pierwsza odmiana, na którą się skusiłam.
 Nie miałam do tej pory pełnych tulipanów, to pierwsza odmiana, na którą się skusiłam. 
  Też się zastanawiam nad zimowaniem brukentalii.
 Też się zastanawiam nad zimowaniem brukentalii.

mama o mało ze śmiechu nie umarła, do czasu gdy się okazało, że to całkiem pożyteczne ziółko jest i tak wylądowało dziś w ogrodku
 mama o mało ze śmiechu nie umarła, do czasu gdy się okazało, że to całkiem pożyteczne ziółko jest i tak wylądowało dziś w ogrodku   

Drugi tangucki rośnie przy suchej wierzbie i jest po prostu inny. Jaki niebieski kupiłaś?
 Drugi tangucki rośnie przy suchej wierzbie i jest po prostu inny. Jaki niebieski kupiłaś? 
  Przed zimowaniem obetnę na łyso, żeby mączliki nie miały szans.
 Przed zimowaniem obetnę na łyso, żeby mączliki nie miały szans.