Ale czy pisała o pani S. , czy może o Pani Sz.Alutka102 pisze:Jak zabawa to zabawa. Panią S. wymieniała też Aszka

Ale czy pisała o pani S. , czy może o Pani Sz.Alutka102 pisze:Jak zabawa to zabawa. Panią S. wymieniała też Aszka

Anetko, one mi się też bardzo podobają. Ty bardzo trafnie określiłaś Queen of Sweeden - ona rzeczywiście przypomina ilie wodne._ninetta_ pisze:Aphrodyta śliczna. Queen of Sweden wygląda na Twoim zdjęciu jak lilia wodna

Ale się zakręciło z tymi na S czy Sz co to za różnica, zapomiałyście już o panu P hihihi..hihi..O my God- chyba pisała o Sz a jest Pani S od róż?

o P i K nic nie wiem
 o P i K nic nie wiem 

Aszko a, nie pisałam, że tak sie skończyAszka pisze:Pisałam o Pani Sz.o P i K nic nie wiem

Przecież S czy Sz to i tak na początku jest S - prawdaA może mnie sie coś pokręciło , ja już sama nie wiem
Zaraz Aszka mnie obtańcuje i na tym się skończy.

No i wszystko jasne ...Aszka pisze:Pisałam o Pani Sz.o P i K nic nie wiem

... a ja pisałem o pani S.
 ... a ja pisałem o pani S.  

i o to chodzi, żeby było wesoło
 i o to chodzi, żeby było wesoło   

mieszkam trochę dalej niż Frida, ale na przy tej samej trasie ;:25
 mieszkam trochę dalej niż Frida, ale na przy tej samej trasie ;:25
 Gdzie kupujesz te różyczki , nie odpisałaś mi
 Gdzie kupujesz te różyczki , nie odpisałaś mi   .
 . 

A Shropshier Lad. Pierwszy sezon i proszę jak sobie poczynia
 A Shropshier Lad. Pierwszy sezon i proszę jak sobie poczynia 

Mieszkam w jednakowej odległości i od Wołomina i od Radzymina. My najczęściej
 Mieszkam w jednakowej odległości i od Wołomina i od Radzymina. My najczęściej   jeździmy białostocką i za Radzyminem skręcamy w bok. Mniejsze korki. Można też przez Wołomin, jest bliżej.Jeżeli będziesz miała ochotę mnie odwiedzić
 jeździmy białostocką i za Radzyminem skręcamy w bok. Mniejsze korki. Można też przez Wołomin, jest bliżej.Jeżeli będziesz miała ochotę mnie odwiedzić   podam adres na PW. Większość moich różyczek jest z nasadzenia wiosennego lub letniego z donic, więc dopiero się rozkręcają ;:49
  podam adres na PW. Większość moich różyczek jest z nasadzenia wiosennego lub letniego z donic, więc dopiero się rozkręcają ;:49  Są dorodne, pięknie kwitnące i przynajmniej widzę od razu co mam.
 Są dorodne, pięknie kwitnące i przynajmniej widzę od razu co mam.   

wielkokwiatowe i wielokwiatowe i takich mam większość.
 wielkokwiatowe i wielokwiatowe i takich mam większość.