Moje okna... - Ziel-ona
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak na Zieloną przystało baaardzo zielono u Ciebie
I pięknie. I jeszcze masz takie wesołe ściany
Ładnie kontrastują z roślinkami
(Grudnik ma wyraźnie ząbkowane liście- ktoś już pisał) Mam czerwonego- właśnie szykuje się do kwitnienia, ale gdzie mu do Twojego z tą ilością paków....
Poza tym mimo, iż syngonium nie należy do moich ulubionych roślin, to Twoja miniaturka mnie wprost zachwyciła
Ripsalidopsis na 100%Grudnik (Szlumbergera) czy "wielkanocnik" (Ripsalidopsis) Very Happy Ja ich nigdy nie mogę rozróżnić Sad
![]()
Poza tym mimo, iż syngonium nie należy do moich ulubionych roślin, to Twoja miniaturka mnie wprost zachwyciła
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Dzięki dziewczyny! Mam specjalny kąt w pokoju dla aspidistry, właśnie na nią czekał. Mam nadzieje, że przyjmie się i rozrośnie to będę miała czym sie dzielić
Narine dziękuje za identyfikację. Ripsalidopsis ma dużo pąków, ale coś nie chce zakwitnąć. Ja głupia go przesadziłam w trakcie pączkowania, więc może nie zakwitnie wcale. Na razie odpadł tylko jeden pąk, wiec nadzieje mam. Z kolorami ścian trochę poszalałam, bardzo lubię żywe kolory, więc zafundowałam sobie wszystkie barwy tęczy
Jeden planuje pomalować na wiśniowo, mam nadzieje, że to dobry pomył
i nie dostane oczopląsu 
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Witajcie dziewczyny
Ewelino ciesze się, że spodobały Ci się moje "dzieci"
Sukulenty uwielbiam, ale czasami tak je "głaskam", że udaje mi się je zagłaskać na amen
Bardzo podoba mi sie propozycja spotkania
, więc możemy się umówić na kawę
Tak jak pisałam wcześniej, miałam w planach zakupowe szaleństwo i udało się! Przybyło mi co nieco, ale wszystkiego na raz nie pokaże, bo muszę Was trochę przetrzymać
Najpierw spełnię życzenie Abudabi

Tak jak pisałam wcześniej, miałam w planach zakupowe szaleństwo i udało się! Przybyło mi co nieco, ale wszystkiego na raz nie pokaże, bo muszę Was trochę przetrzymać
Najpierw spełnię życzenie Abudabi

-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.