Mój start :)
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój start :)
Moje dzieci mam ich 3 nigdy nie kopały w doniczkach , nie ruszały liści, może dlatego że zawsze gdy tam zaczynały iść zabierałam i dawałam nową fajną zabawkę? nie wiem , bałam się puszczać dziecko w stronę roślin pilnowałam , bo prawie wszystkie rośliny po zjedzeniu przez dziecko mogą być trujące 

- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
trzynastka, w sumie racja, ale nieraz nie sposób upilnować i uwagę odwrócić.
natalko, te kwietniki, które ja miałam na myśli, są metalowe i naprawdę masywne, ale w sumie faktycznie nie wiadomo, jak się zachowa taki kwietnik nawet ciężki, gdy dziecko spróbuje się przy nim podnieść.
nowiko, napisz koniecznie, jak coś wymyślisz w sprawie szeflery
natalko, te kwietniki, które ja miałam na myśli, są metalowe i naprawdę masywne, ale w sumie faktycznie nie wiadomo, jak się zachowa taki kwietnik nawet ciężki, gdy dziecko spróbuje się przy nim podnieść.
nowiko, napisz koniecznie, jak coś wymyślisz w sprawie szeflery
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
przyznam się, że nie widziałam jeszcze aby szeflera wypuściła boczne pędziki bez cięcia... czad!
mój grudnik jak stał na zbyt mocnym słonku to wybarwił się na czerwono, bo nie tylko nowe pędziki są czerwone ale cały... przestawiłam troszkę dalej i jest chyba lepiej

mój grudnik jak stał na zbyt mocnym słonku to wybarwił się na czerwono, bo nie tylko nowe pędziki są czerwone ale cały... przestawiłam troszkę dalej i jest chyba lepiej

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
natalka_klb, trzynastka, rapunzel z dziećmi jest różnie trzeba mieć je cały czas na oku ,a później gdy są starsze można wytłumaczy co można a co nie.
mniodkowa też byłam i nadal jestem w szoku jak to zobaczyłam, bo nic jej nie ciachałam, a tu masz - boczne pędziki ,a jak błyskawicznie rosną
.Zastanawiałam się co przyczyniło się do wypuszczenia ich i przypomniałam sobie ,że mój M zawsze jak zabije muchę to wrzuca właśnie do jej doniczki
i może taki naturalny nawóz tak jej pomógł hahaha
Grudnika przestawię w ciemniejsze miejsce ciekawe czy powróci do swojego pierwotnego koloru .
mniodkowa też byłam i nadal jestem w szoku jak to zobaczyłam, bo nic jej nie ciachałam, a tu masz - boczne pędziki ,a jak błyskawicznie rosną

Grudnika przestawię w ciemniejsze miejsce ciekawe czy powróci do swojego pierwotnego koloru .
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Twoja szeflerka pięknie bokami wypuszcza !! Ależ się rozrośnie
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ładny kroton i w bardzo fajnej osłonce.
Razem stanowią piekną ozdobę parapetu. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Super kroton
co do dzieci racja zawsze trzeba mieć je na oku i chyba zawsze warto przypominać że nie wolno ;)

- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
Witam
masz niesamowitą kolekcje a szeflera zachwyca. Moje są marniutkie, mam tendencje do przelewania a one tego bardzo nie lubią. Co do ziamiokulkasów im mniejsza doniczka tym lepiej ja swojego przesadziłam do wiekszej i zaczął marniec. twoje wyglądają imponująco. 

- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
A jeśli chodzi o dzieci mój szkrab ma 1,5 roku i tylko jeden kwiatek stoi na podłodze a i te na parapetach nie są bezpieczne bo juz wszędzie dosięga.
Dzięki dziewczyny za miłe słówka w kierunku moich roślin .Idę je podlewać to im wszystko przekaże 

- renka1
- 500p
- Od: 10 mar 2011, o 11:56
Śliczne masz kwiatuszki,doniczki też bardzo gustowne.Brawa dla szeflerki,na nie jest chyba teraz pora bo moja stała długi czas i nic.A w ostatnim czasie wypuściła chyba z 5 listków.
Pozdrawiam! Renata
Moje kwiaty doniczkowe
Moje kwiaty doniczkowe
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki za odwiedziny.
Masz gustowne osłonki i doniczki, a Hobbit rewelacja.
Masz gustowne osłonki i doniczki, a Hobbit rewelacja.
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Hah! Jaki fajny..od razu przypomniał mi się mój
Niestety nie było mu zbyt wygodnie więc został wyeksmitowany