Kilka fotek na dobranoc

wieczorowa porą również Twój ogród jest przepiękny
  wieczorowa porą również Twój ogród jest przepiękny  

Kwitnie,kwitnie...prawie cały czas i jeszcze ma kilka kwiatostanów do rozwinięcia...Bardzo się z niej cieszę i wiosną muszę jej godniejsze miejsce znależc bo teraz rośnie na rabacie mało lubianejEwakora pisze:
Fragolciu to chyba rozplenica, a jak ją sadziłam wiosną , to nie miałam pojęcia, że to onaTawlina jeszcze kwitnie
U mnie już dawno przekwitła, a najciekawsze jest to , że zapomniałam iż Ci ją wysłałam

, ale ma to też i swoje minusy
 , ale ma to też i swoje minusy  , bo przypalone ziemniaki na obiad mążusiowi nie smakują, a ja przecież tylko na momencik wyszłam do ogrodu
 , bo przypalone ziemniaki na obiad mążusiowi nie smakują, a ja przecież tylko na momencik wyszłam do ogrodu  

Ulubiona nn w dalszym ciągu pokazuje kwiaty
Ulubiona nn w dalszym ciągu pokazuje kwiaty
 Polubiłam te maluchy, więc dokupiłam sobie ,,kolorowsze,,
Polubiłam te maluchy, więc dokupiłam sobie ,,kolorowsze,,  

Winoblusz znalazł sobie naturalną podporę i pozwoliłam mu na to, bo myślę, że jak zacznie czerwienieć, to będzie fajnie wyglądało
Winoblusz znalazł sobie naturalną podporę i pozwoliłam mu na to, bo myślę, że jak zacznie czerwienieć, to będzie fajnie wyglądało  

I trochę traw, które coraz bardziej mi się podobają
 I trochę traw, które coraz bardziej mi się podobają  Już myślę nad powiększeniem rabaty, tylko się zastanawiam w którą stronę, bo jak na razie mam miejsce z każdej
 Już myślę nad powiększeniem rabaty, tylko się zastanawiam w którą stronę, bo jak na razie mam miejsce z każdej  

...ciekawa jestem jaka jest u Ciebie duża i jak ogólnie wygląda.
 ...ciekawa jestem jaka jest u Ciebie duża i jak ogólnie wygląda.

Nie wybierasz się przypadkiem do Wrocka
 Nie wybierasz się przypadkiem do Wrocka  

I prawidłowo.Już myślę nad powiększeniem rabaty, tylko się zastanawiam w którą stronę, bo jak na razie mam miejsce z każdej

Proponuję troskę w lewo i w prawo i ciut do przody i resztę do tyły
 Proponuję troskę w lewo i w prawo i ciut do przody i resztę do tyły   Rabatka jest rewelacyjna więc warto.
  Rabatka jest rewelacyjna więc warto.

Taki już typ ze mnie, że lubię różniste roślinki, a najlepiej misz-masz
 Taki już typ ze mnie, że lubię różniste roślinki, a najlepiej misz-masz  
    Wpadnij kiedyś, to się przekonasz jaki u mnie kepisz
 Wpadnij kiedyś, to się przekonasz jaki u mnie kepisz    

Cóż trudno
 Cóż trudno  Synuś jutro sprzątnie, bo jak nie , to mamusia mu kabel od kompa do pracy zabierze
 Synuś jutro sprzątnie, bo jak nie , to mamusia mu kabel od kompa do pracy zabierze  

Trawki od tyłu
Trawki od tyłu i tylna strona grilla
i tylna strona grilla  
  Długaśna , nieskończona rabatka widziana od tyłu
 Długaśna , nieskończona rabatka widziana od tyłu  Całej nie cyknę, bo się nie mieści, ale ma już ponad 20 metrów i jak na razie nie myśli się skończyć
 Całej nie cyknę, bo się nie mieści, ale ma już ponad 20 metrów i jak na razie nie myśli się skończyć  AAA Zachorowałam na żurawki i będą rosły na brzegu tej długaśnej rabaty
  AAA Zachorowałam na żurawki i będą rosły na brzegu tej długaśnej rabaty  Trochę ich już tam rośnie
 Trochę ich już tam rośnie  JOLU
 JOLU 

Właśnie wróciłam z pracy i po przeczytaniu Twojego posta spać mi się odechciało
 Właśnie wróciłam z pracy i po przeczytaniu Twojego posta spać mi się odechciało  
  Tylko czasem bywa znośny.
 Tylko czasem bywa znośny.  

Za zakrętem jest kojec, który miał być przeniesiony, ale zostaje i będzie zieloną ścianą z różnych pnączy :P Tak więc teraz mam ok 20 metrów płotu do obsadzenia, ale myślę, że winoblusz, który już tam rośnie szybko się z tym upora
 Za zakrętem jest kojec, który miał być przeniesiony, ale zostaje i będzie zieloną ścianą z różnych pnączy :P Tak więc teraz mam ok 20 metrów płotu do obsadzenia, ale myślę, że winoblusz, który już tam rośnie szybko się z tym upora  

I moja koreanka, która zaczyna włazić w druty wysokiego napięcie
I moja koreanka, która zaczyna włazić w druty wysokiego napięcie  Będzie ciachanko, ale to już na wiosnę
 Będzie ciachanko, ale to już na wiosnę 

.
 .