Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu pięknie rosną Ci te liliowce, muszą Ci zakwitnąć w tym roku. Widzę,że wiosna też zawitała w Twoim ogródku
Masz rację co do sprzedaży na allegro niektórzy mają tam niezłe żniwo
są to naciągacze ja jak czytam o nasionkach dziwaczka jak je reklamują to, aż się uśmiecham, piszą ,że kwiatki świecą nocą ,poruszają płatkami a to mija się z prawdą ,sama sprawdzałam chodziłam póżnym wieczorem i oglądałam.
Masz rację co do sprzedaży na allegro niektórzy mają tam niezłe żniwo
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny, taka jestem uradowana tymi moimi kwiatuszkami że cho,cho.
Tylko mam zmartwienie z moimi nasionkami,wszystko ładnie powschodziło a teraz pada.Żaden oprysk na nie nie działa.Zaprzestaje siania i czekam do momentu kiedy będę mogła wysiać do gruntu.
Dorotko, trzymam kciuki by twoje pustynniki wyszły w tym roku
Wiolu,a jak tam twój liliowiec?
Czy dokupiłaś jeszcze jakiegoś?
Tylko mam zmartwienie z moimi nasionkami,wszystko ładnie powschodziło a teraz pada.Żaden oprysk na nie nie działa.Zaprzestaje siania i czekam do momentu kiedy będę mogła wysiać do gruntu.
Dorotko, trzymam kciuki by twoje pustynniki wyszły w tym roku
Wiolu,a jak tam twój liliowiec?
Czy dokupiłaś jeszcze jakiegoś?
Pozdrawiam Magda 
Madziu!
Bardzo się cieszę ,że wiosna przyszła już do Ciebie!!!Najpiękniejsze na świecie są te pierwsze wiosenne kwiatki!Jakie duże masz sasanki!!!!A te liliowce w doniczkach - przewielkie !Ciekawe o ile wcześniej Ci zakwitną???
Wiosna już przyszła ,ale poczta polska śpi w najlepsze....
(wiesz o czym teraz mówię...)Chyba trafi mnie sz....g.!

Bardzo się cieszę ,że wiosna przyszła już do Ciebie!!!Najpiękniejsze na świecie są te pierwsze wiosenne kwiatki!Jakie duże masz sasanki!!!!A te liliowce w doniczkach - przewielkie !Ciekawe o ile wcześniej Ci zakwitną???
Wiosna już przyszła ,ale poczta polska śpi w najlepsze....
Pozdrawiam,Małgorzata