Tosiu dziewczyny mają rację...nie żałuj różom trawniczka.
...a kosiarka się zawsze przyda ....od przybytku głowa nie boli.
Te rurkowe coś mnie ostatnio też biorą. Tosieńko na wystawę raczej nie przyjadę bo nie mam z kim zostawić mamy.
Józku, postarajcie się. Ja też nic nie mam zamiaru kupować, ale samo spotkanie forumków. A jak tak wyrzucasz, to możesz przywieźć i obdarować co niektórych Trochę rozrywki, poznanie się w realu, to jest coś!!! Przyjedźcie Eluś, bardzo żałuję. A nikt Cię nie zastąpi? Rurkowy mi się dopiero rozrasta, ale trochę mam złe miejsce dla niego, bo korzenie ma pod świerkiem i tam bardzo sucho.Przesadzę go wiosną.
TOSIA różyczki ,Tunbergia ,rozchodniki wszystko pięknie kwitnie . Dzisiaj znowu zrobiłam 3 sadzonki Burgunda . Ciekawe czy się powiedzie No to do jutra
Tosia Chopin robi wrażenie... ,a nowa rabatka koniecznie do wglądu na żywo...bo nie mogę sobie wyobrazić gdzie ona... :lol:Powojniki super Ci kwitną...U mnie kończą ...
Tosiu, na kocyk wystarczą 2m kw trawnika! Jeszcze dużo zostało do rozparcelowania
Rabatka wąziutka, na pewno jeszcze będziesz ją poszerzać ;)
Przepięknie, kolorowo wygląda Twój ogród
Już nie bardzo mogę, bo jakąś ścieżkę muszę zostawić. Jednak jest dużo korzeni świerków po drodze. Mam zamiar obsadzić ją tulipanami i hiacyntami, później przypołudniki i orliki. Zresztą to się zobaczy.Róż nie będę tam sadzić.